Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tup bebekte E2(estradiol) degeri kac olmasi lazim?
- Konu Sahibi nil1971
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- e2 değeri e2 hormonu estradiol
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayırlı olsun tedavin canım seni memorialde tedavi olanlar topiğinden tanıyorum. tekrar ordamı deneyeceksin. açıkcası e2 yi bende tam olarak bilmiyordum hiç dikkat etmek aklıma gelmemişti. yalnız en son tedavimde adetimin 2. günü 10-20 gibi bir değer çıkmıştı doktorum normal demişti tedaviye başladık.
50 nin altında olması gerekiyor. Daha az isteyen olduğu gibi 50 nin üzerinde de olsa tedaviyi başlatan oluyor. En doğrusu ise sadece hormonu baz almayıp ultrasonla desteklemek.
Cevabin icin coook tesekkur edrim canim en son tedavimde sanirim 200 ustu cikmisti tabiki bunun yani sira fsh 7.08 cikmisti fakat anlayamadigim baya bir yuksekken neden beni bilgilendirmediler anlamadim.
Burada yazilanlardan yola cikarak bu topigi actim Allah izin verirse tedaviye baslamak istiyoruz tahlillerimde baya bir yuksek gibi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins sevgiler
hayırlı olsun tedavin canım seni memorialde tedavi olanlar topiğinden tanıyorum. tekrar ordamı deneyeceksin. açıkcası e2 yi bende tam olarak bilmiyordum hiç dikkat etmek aklıma gelmemişti. yalnız en son tedavimde adetimin 2. günü 10-20 gibi bir değer çıkmıştı doktorum normal demişti tedaviye başladık.
Sagol canim tabiki MEMORIAL ekipten coook memnundum benim orda 3 denemem oldu benimde dikkatimi cekmemisti e2 hor coook önemliymis canim ya baya bir deneyimim vardi ama demekki gözden kacan dedaylar oluyormus ama bana doktorum herseyin yolunda oldugunu söylemisti sizde tedavidemisiniz?
Allahim kimsenin emeklerini bopsa cikarmasin AMINNNNNN
Sagol canim tabiki MEMORIAL ekipten coook memnundum benim orda 3 denemem oldu benimde dikkatimi cekmemisti e2 hor coook önemliymis canim ya baya bir deneyimim vardi ama demekki gözden kacan dedaylar oluyormus ama bana doktorum herseyin yolunda oldugunu söylemisti sizde tedavidemisiniz?
Allahim kimsenin emeklerini bopsa cikarmasin AMINNNNNN
ben ocak ayında tedaviye başlayacağım kısmet olursa. 2 kez denedik memorialde bu orda 3. denemem olacak.sen ne zaman başlıyorsun? ne güzel sen oğluna kardeş istiyorsun inşallah bizde senin gibi bugünlere gelebiliriz.
ben ocak ayında tedaviye başlayacağım kısmet olursa. 2 kez denedik memorialde bu orda 3. denemem olacak.sen ne zaman başlıyorsun? ne güzel sen oğluna kardeş istiyorsun inşallah bizde senin gibi bugünlere gelebiliriz.
Selam gelincik
Öncelikle Allahim tum isteyenlerin kucaklarini doldirsun insallah Allahim seninde tez gunde mradini versin canim problem neydi sakincasi yoksa.
ERKEK :KADIN: infertilesimi yoksa sebebsizmi insallah bu gunlere geleceksin canim ben inaniyorum cifter cifter versin yaradanim cook pozitif ol bilmiyorum ama hic kur denedinmi sebebini bilmedigim icin cevsap yazamiyorum.
Yasin kac?
Yumurta rezervin nasil?
Esinde sperm durumu nasil?
Benim isim cook zor belkide tek yum belkide hic yumurtayla baslarim bakalim rabbim nasip edecekmi birde bizdesperm yok yani esim azo anca migro teseyle bulunuyor
Yasim tam 40 isim zor yani tabiki rabbim ol dedikten sonra hicte zor degil bir kez daha deniycem yavrum yalniz kalmasin istiyorum.
Semra hanimla görustum simdi dahada cabuk hamile kalabilecegimi soylesde kismet isi diyorum artik hakkimizda hayirlisi bizde zaman tain etmedik henuz ama yakin gibi görunuyor
Selam gelincik
Öncelikle Allahim tum isteyenlerin kucaklarini doldirsun insallah Allahim seninde tez gunde mradini versin canim problem neydi sakincasi yoksa.
ERKEK :KADIN: infertilesimi yoksa sebebsizmi insallah bu gunlere geleceksin canim ben inaniyorum cifter cifter versin yaradanim cook pozitif ol bilmiyorum ama hic kur denedinmi sebebini bilmedigim icin cevsap yazamiyorum.
Yasin kac?
Yumurta rezervin nasil?
Esinde sperm durumu nasil?
Benim isim cook zor belkide tek yum belkide hic yumurtayla baslarim bakalim rabbim nasip edecekmi birde bizdesperm yok yani esim azo anca migro teseyle bulunuyor
Yasim tam 40 isim zor yani tabiki rabbim ol dedikten sonra hicte zor degil bir kez daha deniycem yavrum yalniz kalmasin istiyorum.
Semra hanimla görustum simdi dahada cabuk hamile kalabilecegimi soylesde kismet isi diyorum artik hakkimizda hayirlisi bizde zaman tain etmedik henuz ama yakin gibi görunuyor
canım ne sakıncası olacak ben burdan rahat kendimi anlatabildiğim bi yer yok inan. anlatsamda yaşamadıkları için anlamakta zorlanıyorlar. benim eşimde azospermi 2008 de memorialde microtese ile sperm bulundu. şimdi 1 tüp daha dondurulmuş spermimiz var ama tekrar ameliyatta olabilir belli değil. azonun sebebi genetik canım o yüzden kür felan fayda etmiyor malesef.ben 29 yaşındayım şimdilik yumurtalık rezervim iyi ama Rabbim nasip etmedikten sonra neye yarar. bu 4. denemem olacak. senin daha önceki tedavinde doktorun semra hanımmıydı. takiplerini kim yapmıştı?kaçıncı gün transferini yapmışlardı?
Cevabin icin coook tesekkur edrim canim en son tedavimde sanirim 200 ustu cikmisti tabiki bunun yani sira fsh 7.08 cikmisti fakat anlayamadigim baya bir yuksekken neden beni bilgilendirmediler anlamadim.
Burada yazilanlardan yola cikarak bu topigi actim Allah izin verirse tedaviye baslamak istiyoruz tahlillerimde baya bir yuksek gibi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins sevgiler
amin, cümlemize inşallah. burada mı yurtdışında mı deneyeceksin.
Evet canim yasamadiklari icin bizi anlamazlar cokkk hassas bir konu oldugu icin birazcik cekinirim ben cook yiprandim yillarca tam 20 sene dile kolay ilk zamanlar zoruma cok giderdi hep kamufle ederdim.Üstu kapali cevap verirdim daha sonra sukurler olsun asmistim artik bana ninni gibi geliyordu sunu yap bunu yap su doktor bu doktor iste falancinin boyle soyle vs demekki yasamam lazimmis bunlarin hepsi imtehan rabbim kazanmayi nasip etsin ins kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan edioyor yaradanim.canım ne sakıncası olacak ben burdan rahat kendimi anlatabildiğim bi yer yok inan. anlatsamda yaşamadıkları için anlamakta zorlanıyorlar. benim eşimde azospermi 2008 de memorialde microtese ile sperm bulundu. şimdi 1 tüp daha dondurulmuş spermimiz var ama tekrar ameliyatta olabilir belli değil. azonun sebebi genetik canım o yüzden kür felan fayda etmiyor malesef.ben 29 yaşındayım şimdilik yumurtalık rezervim iyi ama Rabbim nasip etmedikten sonra neye yarar. bu 4. denemem olacak. senin daha önceki tedavinde doktorun semra hanımmıydı. takiplerini kim yapmıştı?kaçıncı gün transferini yapmışlardı?
Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins hayirli salih saliha evlatlar versin Aminnnnn
Benim hikayem okadar uzunki buradaki ardaslarimda bilirler benim 7. migro tedavimde oldu kuzum sukurler olsun ben yurtdisindayim burada 4 kez denedik olmadi acikcasi hic olmaz dediler en son tedavimde menepozdasiniz bosuna ugrasmayin cocugunuz olmaz dediler.
Bende turkiyeye gidecegimi orada deneyecegimi soyleyince gulerekten hamile kalirsan haberimiz olsun dediler okadar zoruma gittiki bunu anlatamam coook hirslanmistim kaderime inat savastim hemen istanbulda merkez arastirmaya basladim canim benim inan beni kimse kabul etmedi bile biz cook zorduk bende rezerv azligi esim azo hicte olumlu konusmadilar.
TV PROF DOK SEMRA KAHRAMANI IZLEDIM: icime sanki bir isik dogdu hemen merkezi aradim kendisiyle konustum anlattim boyle boyle canim doktorum ona her zaman minnattarim bize kucak actilar ve bizi MEMORIAL KABUL ETMISTI COOOK ZORDUK: bir suru tahliller yapildi labaroskopi rahim filmi kromozom vs memorialde ilk denememde 6 yum olmustu bu coook buyuk basariydi bizim icin 3 papatyam olmustu coook umutluydum bizzat semra hocam ilgilendi bizimle maalesef olmadi dunyam basima yikilmisti cook umutlanmistim neyse 2. basladik 2. iki papatya oldu gene neg artik kendi evim gibi olmustu merkez cook memnundum.
Hemen kurlere basladim sogan incir 3 ay hayit ictim bal tarcin corek otu karisimi yaptim hemen spora yazildim her fun iki saat yol yurudum inatlasmistim rabbim verecek dedim ailemi hice saydim yeter deneme dediler coook yprandin birak dediler birakmayacagim dedim.
Rabbime el actim yarabbim sen vereceksin sen yatatacaksin deyip bol bol dua ettim tabiki bunun yani sira psikolog destek aliyordum
Artik 7. baslayacaktim bir turlu aksiliklrer pesimi birakmiyordu tam baslayacam kistler yarisiyordu benimle en son birde batonelkistiyle ugrastim en son inanki ameliyxatli yollra ciktim tedavi icin memorialdeydim bu sefer hale hanimla devam etmek istedim.
Cook tatli cana yakindi bi kac kez muayene olmustum ve opumu o yapmisti hep opuda mukemmel bir doktordu 3. tedavimde semra hocam ultra kisa protokolle start verdi yumurtalari yormadan az dozda ilac kullacaz dedi ve tedavimi gene o ustlendi ve bana sunu soyledi eger gene olmassa uzulurmusun dedi tabiki hocam uzulurum ama gene buradayim dedim tekrar deneyecegim dedim.
Ve bana sen bu azimle basaracaksin dedi artik hersey yolunda gidiyordu 3 yum olmustu 6 gun ignem bitmisti opumu gene hale hanim yapti 3 yum cook guzeldi olgundu.
O zaman bayrama gelmisti semra hocam ben yurt disinda olacam transferi guvenc bey yapacak dedi 3 yumurtadan sirf bir tanesi döllendi hemde dondurulmus spermden coook aglamistim bir tane diye o biricigim coook guclu cikti 4. gunde transfer yapildi dok rahmime degilde beynime yapmisti transferi guvenc bey embriyonun cook kaliteli oldugunu hatta 5. gun ebriyosu olmus dedi yani bir gun önde görunuyor dedi blastosis olmustu.
Rabbim bu sefer ol demisti sukur inanki canim kardesim icime dogmustu olacagi sanki guvenc bey transferden sonra baya bir sohbet ettik oyle bir motife olmustumki once rabbimden sonra onlardan guc almistim dosyami baya bir inceledi bakti detaylari konustuk ve hemsirelere kesinlikle kaldirmayin yatsin ilgilenin dedi Allah razi olsun butun ekipten basta hocam olmak uzre nihayetinde 12. gun bthcg 392. 9 8 ama ccikmisti hemsire bize bakip kegiti zarfa koyuyor nutkum tutuldu benim halimi gorunce pozitif dedi gulerekten hemen degeri sordum oracikta bayilmisim yalan soyluyorsunuz diye 20 sene beklemistim pozitif duymak icin kolaymi kaldiramadim coook yorulmustum sukrettim halan daha o animi unutamam
Yuce yaradanim kimseciklerin kucagini bos birakmasin emekleri bosa cevirmesin ins hep duaciyim Mevlam ocak ayinda baslayacagin tedvinde yuzunu guldursun maddi ve manevi emeklerini bosa cikarmasin insallah AMINNNN
Uzun oldu ama icimden geldi yazmak her daim duamdasiniz Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallahhh
amin, cümlemize inşallah. burada mı yurtdışında mı deneyeceksin.
Turkiyede deneyecegiz canim Rabbim kismet ederse nasipten ötesi yok hic deneyiminiz oldumu?
Turkiyede deneyecegiz canim Rabbim kismet ederse nasipten ötesi yok hic deneyiminiz oldumu?
hadi inşallah. 8 deneyim sonunda bu konuda tez hazırlayacak duruma geldim :)
hadi inşallah. 8 deneyim sonunda bu konuda tez hazırlayacak duruma geldim :)
Selam canim 8kezmi denediniz yoksa benmi yanlis anladim benimde 8 olacak hakkimzda hayirlisi olsun
nilcim öncelikle zaman ayırıp uzun uzun yazdığın çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarını okuyunca sana imrendim herkesin kolay kolay dayanıp güç yetiremeyeceği imtihanlardan geçmişin. bu benim 4. denemem olacak 2 kez memorialda denedim negatif oldu 3. tedavim başka merkezde oldu pozitifti keseyi gördük ama kalp atışları olmadı. şimdi tekrar memorilade istiyorum negatif olsada merkezden memnundum. güven veriyolardı bana.. bazen tedaviye başlamaktan çok korkuyorum eşime erteleyelim diyorum sonrada biran önce kucağıma almak istiyorum yavrumu böyle gelgitler yaşıyorum inşallah doğru bi zamanda başlamak nasip olur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Selam canim 8kezmi denediniz yoksa benmi yanlis anladim benimde 8 olacak hakkimzda hayirlisi olsun
maalesef doğru anlamışsınız Oooo siz sayacı sıfırladınız. Bu yeni deneme bunu 1 saymak lazım.
nil1971 merhaba,
seninle telefonda konuşmuştuk,sözlerinle beni çok güzel motive etmiştin.
yeni denemeye başlıyormuşsun hayırlı olsun.rabbim evladına kardeşide nasip eder inşallah.ben aynı durumdayım hala ama umudum hep var.
e2 değeri adetin 2,günü 50 ve altı olması gerekiyor.
senin 200 çıktığı ay mı tedavi olmuştun daha önce.merak ettim.
seninle telefonda konuşmuştuk,sözlerinle beni çok güzel motive etmiştin.
yeni denemeye başlıyormuşsun hayırlı olsun.rabbim evladına kardeşide nasip eder inşallah.ben aynı durumdayım hala ama umudum hep var.
e2 değeri adetin 2,günü 50 ve altı olması gerekiyor.
senin 200 çıktığı ay mı tedavi olmuştun daha önce.merak ettim.
maalesef doğru anlamışsınız Oooo siz sayacı sıfırladınız. Bu yeni deneme bunu 1 saymak lazım.
Selam canim Allahim gönlune göre versin ins beni guldurdun Rabbimde seni guldursun coook dogru sayaci sifirladik.
Pekala problem neydi hangi merkezde deneyiminiz oldu acikcasi merak ettim.Icsimi yoksa ivf mi yapildimeleginiz tez zamanda kucaginiza gelmesi dilegiyle sevgiler.