tup bebekte dr ismail kucuk mu dr israel aruh mu

melo035

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
31
30
8
43
merhaba..izmirde yasiyorum.yasim 40.esimde de bende de sorun olmadigi soylendi.iki basarisiz tup bebek transferi yasadim.hali hazirda 4 tane dondurulmusum var ama biri tek digeri uclu donduruldu. tedavilerim irenbede yapildi.irenbedeki dr dan memnunum ancak hic bir sorun bulamamalari ve basarisiz sonuclar beni baska bir dr aramama sevketti. ismail kucuk ile israel aruh arasinda kaldim.her ikisi icin de randevu aldim.ismail bey icin yapilan yorumlar cok iyi iletisimi oldugu yonunde.israel beyin ise yanindan aglayarak cikan ve tovbe eden cok ancak sonuclari iyi gibi.bu iste moral cok onemli bilirsiniz. dolayisiyla iki dr arasinda kaldim.iki dr hakkinda tecrubeleriniz bana yol gosterebilir.lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Dediğiniz gibi bu süreçte moral çok önemli. ismail küçük’e gidip olumlu sonuç alan bi tanıdık var gayet memnundu kendisinden. israel beye gideni duymadım çevremde. İrenbe de doktorunuz kimdi?

Dediğiniz gibi bu süreçte moral çok önemli. ismail küçük’e gidip olumlu sonuç alan bi tanıdık var gayet memnundu kendisinden. israel beye gideni duymadım çevremde. İrenbe de doktorunuz kimdi?
umit hanimdi ve uzun yillar once genel kontrolumde bulmustum kendisini.memnun deilim de diyemem.

merhaba..sizin herhangi bir sikintiniz bulundu mu yoksa benim gibi aciklanamayan mi dediler? bir de ben 40 yasindayim yani biraz deneme tahtasina dondum

israel bey sonuclari icin iyi diyorlar ama paraci geldi bana bir de iletisimi sifirmis..ismail beyle telefonla gorustum ilgili geldi bana

merhaba..sizin herhangi bir sikintiniz bulundu mu yoksa benim gibi aciklanamayan mi dediler? bir de ben 40 yasindayim yani biraz deneme tahtasina dondum
ben 30 yaşındayım eşim 33, 3 2.5 sene korunmamaya rağmen sonuç alamayınca ismail beye başladık. eşimde morfoloji ve
hız sorunu var. benim amhım iyi fakat ultrasonda multikistik görünüm var. subatta rahim filmi çekildim normal sonrasında da haziran ayında histeroskopi oldum. bu arada iki kez yarım doz femara tedavisi aldım. nisanda covid olduk bi iki ay ara verdik sonra direk histeroskopiyle 5 adet polip alındı . suan belli bi spesifik sorun olmasa da aslında minik minik sorunlarımız var gibi

sizde sorun belli en azından bizde hiç birşey yok diyorlar. Yani bunun türkçesi bir sorun var ama biz bulamıyoruz demek oluyor. çünkü 3 senedir deniyoruz. 1 aşılama 2 başarısız transferim oldu. sorun yok demeleri yetersiz tetkik sebebiyle gibi geliyor. cünkü ümit hanım cok iyi bir doktor ama o kadar dolu ki ayırdıgı zaman yetersiz gelebiliyor sanki

hala kararsızım belki ümit hanımla da devam edebilirim. israel beye de aklım kayıyor yası ileri olanlarda iyi sonuçlar alıyor sanki

İsmail beye gidiyorum tavsiye ederim. İletişimi ilgisi alakası çok samimi. Herşeyden önce iyi bir insan.

histeroskopi oldunuz mu hiç ? embriyo kaliteler nasıldı ? eşinize sperm dna hasarı yapıldı mı ? size cd56 katil hücre testi vb genetik testler yapıldı mı ?

histeroskopi oldunuz mu hiç ? embriyo kaliteler nasıldı ? eşinize sperm dna hasarı yapıldı mı ? size cd56 katil hücre testi vb genetik testler yapıldı mı ?
amh seviyem 3,5 ti. 26 yumurtam toplandı. 16 sı dondurulup dollendi .hipteroskopi hsg yapıldı kandan dna mıza bakıldı. sperm analizi yapıldı.. tiroidlerime detaylı bakıldı. emriyo kalitelerimin iyi oldugunu tahmin ettiklerini söyledi sadece ama embriyo basına olan tahlilden istemedi simdilik. cd56 katil hücre testi-sperm dna hasarı yapılmadı. normalde ümit hanımla devam edersem kullandıgım prednolun dozunu arttıracaklarını soyledi yani kortizonu yükselticekler bebek tutunsun vucut atmasın diye. baska bir tahlil istemedi. ismail bey baska neler ister aca bunlar yeterli gelmez diye düsünüyorum

İsmail bey sizden ne gibi testler istedi acaba
vitaminler, tsh adetin 3. Günü bakılan hormonlar, hiv, adını bilmediğim bir kaç bulaşıcı hastalık gibi.
Çok fazla test istemişti suan aklımda değil hepsi.

vitaminler, tsh adetin 3. Günü bakılan hormonlar, hiv, adını bilmediğim bir kaç bulaşıcı hastalık gibi.
Çok fazla test istemişti suan aklımda değil hepsi.
Rahim filmi histeroskopi bağışıklık testi naturel killer gibi testler istedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…