Tüp bebekte doktor seçimi

Merhaba banada iyi bir laboratuvar lazım. Bahceci de onerebileceginiz bir Dr var mı acaba

Merhaba banada iyi bir laboratuvar lazım. Bahceci de onerebileceginiz bir Dr var mı acaba
Doktorlarla bence ön görüşme yap hasta doktor uyumu çok önemli çünkü. Bana iyi gelen sana soğuk gelebilir. Ben Mehmet reşit asoğlu ile tedavi gördüm ama bence diğerleriyle de görüş. Şöyle ki instagramdaki gibi sürekli güleç birini beklemeyin. Çok konuşmuyor sorarsan cevap veriyor ya da yanındaki asistana yönlendiriyor yani bence iletişim çok önemli hepsiyle görüş derim

Merhaba,ben mehmet bey ile görüşmeye gittim ama hic içimize sinmedi,benim ilk tedavimde embriyolara genetik test yapılmıştı dosya halinde herseyi götürdük genetik niye yaptınız ki cokta onemli degil bence isterseniz yaparim bende,saglikli bebek aramayin ,bebek sahibi olmaya bakin gibi konuştu. Yumurta kalitesi sorunum,4 kimyasal geçirdim ,hatta esim yok mu bunun tedavisi dedi,yasi var yok maalesef,vucut ne verirse biz onu döllendirerek embriyo elde etmeye calisiyoruz dedi tabi bu konusmayla vazgectik.bulent hocaya randevu aldik hemen,ve suan bulent hocada devam ediyorum

Merhabalar bende tüp bebek konusunda İstanbul olmalı diye düşünüyorum. Başka bir şehirde yaşasaydım da yine istanbula çıkar gelirdim yüksek ihtimalle. Doktor konusunda daha önce yakınım bahçeci de tedavi gördü ama 1 gördüğü doktoru bir sonraki gidişinde değişmiş oluyordu. Şuanda durum nedir bilemiyorum ama o büyük isimlerin çoğu ne yazıkki burdaki arkadaşlarında yazdığı gibi tek seferde görüyorsunuz.. çok üzücü, güven sarsıcı benim için. Ben böyle bir şey yaşamamak adına daha ince eleyip sık dokudum diyebilirim. Çok büyük büyük yerlerin ne kadar içlerinin boş olduğunu çok iyi bildiğimden sizlerinde iyi araştırıp öyle karar vermesini tavsiye ederim..

Merhaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sonucunu belli olmuştur pozitif mi?

Merhaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sonucunu belli olmuştur pozitif mi?
Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için . Doktorum transferi yapmadı bı 2 adet dinlenme verdi 1. Reglim bitti 2. Reglimde tekrar gidicem ozaman duruma göre transfer yapilicak bende beklemedeyim şuan :)

Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için . Doktorum transferi yapmadı bı 2 adet dinlenme verdi 1. Reglim bitti 2. Reglimde tekrar gidicem ozaman duruma göre transfer yapilicak bende beklemedeyim şuan :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…