Merhaba banada iyi bir laboratuvar lazım. Bahceci de onerebileceginiz bir Dr var mı acabaArkadaşım merhaba tüp bebek süreci epey sıkıntılı bir süreç. Uzun yorucu maddi anlamda da külfetli. Ben de İstanbul da tedavi gördüm Mehmet bey de. Doktoru sadece yumurta takibi yaptığı iki dakika sürelerde gördüm. Çok konuşmuyor. Sorarsam cevap veriyor. Öyle hoş sohbet bekleme yani instagramdaki gibi. Her şeyi yanındaki yardımcı personele soruyorsun öyle söyliyim.bence tüp bebekte önemli Olan gittiğin doktor değil merkezin laboratuvarı.o konuda bahçeci iyi bence tavsiye ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte doktor seçimi
- Konu Sahibi Gul1996
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2013
- 402
- 221
- 303
Doktorlarla bence ön görüşme yap hasta doktor uyumu çok önemli çünkü. Bana iyi gelen sana soğuk gelebilir. Ben Mehmet reşit asoğlu ile tedavi gördüm ama bence diğerleriyle de görüş. Şöyle ki instagramdaki gibi sürekli güleç birini beklemeyin. Çok konuşmuyor sorarsan cevap veriyor ya da yanındaki asistana yönlendiriyor yani bence iletişim çok önemli hepsiyle görüş derimMerhaba banada iyi bir laboratuvar lazım. Bahceci de onerebileceginiz bir Dr var mı acaba
- 23 Ocak 2021
- 28
- 17
- 8
Merhaba,ben mehmet bey ile görüşmeye gittim ama hic içimize sinmedi,benim ilk tedavimde embriyolara genetik test yapılmıştı dosya halinde herseyi götürdük genetik niye yaptınız ki cokta onemli degil bence isterseniz yaparim bende,saglikli bebek aramayin ,bebek sahibi olmaya bakin gibi konuştu. Yumurta kalitesi sorunum,4 kimyasal geçirdim ,hatta esim yok mu bunun tedavisi dedi,yasi var yok maalesef,vucut ne verirse biz onu döllendirerek embriyo elde etmeye calisiyoruz dedi tabi bu konusmayla vazgectik.bulent hocaya randevu aldik hemen,ve suan bulent hocada devam ediyorumMerhaba Adana da yaşıyorum. 26 yaşındayım ve 8 aylık evliyim. Amh değerim 0.10 olduğu için doktorlar acil tüp bebek dediler. İstanbulda tüp bebek tedavisi olmak istiyorum. Araştırmama göre 2 doktor buldum. Prof. Dr. Bülent tıraş ve Doç.Dr.Mehmet Reşit asoğlu. Bu iki doktora giden var mı yada farklı bildiğiniz iyi doktorlar da varsa bana yardımcı olur musunuz?
Merhabalar bende tüp bebek konusunda İstanbul olmalı diye düşünüyorum. Başka bir şehirde yaşasaydım da yine istanbula çıkar gelirdim yüksek ihtimalle. Doktor konusunda daha önce yakınım bahçeci de tedavi gördü ama 1 gördüğü doktoru bir sonraki gidişinde değişmiş oluyordu. Şuanda durum nedir bilemiyorum ama o büyük isimlerin çoğu ne yazıkki burdaki arkadaşlarında yazdığı gibi tek seferde görüyorsunuz.. çok üzücü, güven sarsıcı benim için. Ben böyle bir şey yaşamamak adına daha ince eleyip sık dokudum diyebilirim. Çok büyük büyük yerlerin ne kadar içlerinin boş olduğunu çok iyi bildiğimden sizlerinde iyi araştırıp öyle karar vermesini tavsiye ederim..
MerhabaHikayeniz okadar zor bir süreç ki sizi azminizden ötürü tebrik ederim Rabbim sağ saglim dogurmayi nasip etsin inşallah bende bu ay başladım tedaviye yumurta toplamam yapilicak cuma yada pazartesi bilmiyorum ve nasıl olucak hiç bir fikrim yok maddi anlamda gücümüz 1 defaya yetiyor hatta ilaçlar belimizi büktü diyebilirim umarım ilk transferim gerçekleşir ve ilk denemede hamile kalırım yoksa tekrar yaptirmamiz çok çok zor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sonucunu belli olmuştur pozitif mi?
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için . Doktorum transferi yapmadı bı 2 adet dinlenme verdi 1. Reglim bitti 2. Reglimde tekrar gidicem ozaman duruma göre transfer yapilicak bende beklemedeyim şuan :)Merhaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sonucunu belli olmuştur pozitif mi?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için . Doktorum transferi yapmadı bı 2 adet dinlenme verdi 1. Reglim bitti 2. Reglimde tekrar gidicem ozaman duruma göre transfer yapilicak bende beklemedeyim şuan :)
- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlatİnşallah güzel sonuçlar alırsınız