• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEKTE DIŞ GEBELİK

ys3m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
168
346
33
Selam kizlar,

Tüp bebekte Dış gebelik belirtileri nelerdir ?
En erken belirtileri ne zaman başlıyor ve ne zaman anlaşılır ?
Tüp Bebek Tedavisi görüp Dış gebelik geçirenler ; Dış Gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız ?
Aklında soru işareti olanlar için paylaşalım lütfen..

dış gebelikte kan değeri azar azar artar ve sonrasında düşmeye başlar. benim bildiğim tek belirti bu Rabbim yaşatmasın bunu.

dış gebelikte kan değeri azar azar artar ve sonrasında düşmeye başlar. benim bildiğim tek belirti bu Rabbim yaşatmasın bunu.
Merhaba Kuzununannesi,
benim tüp bebek sonrası ki transferim 08/10/2016 3.gün embriyosu
12.gün 25
13.gün 39,41
17.gün 261,56
ve 19.gün 657,38
transferden sonraki 20 gün içerisinde kesenin görülmesi gerektiğini söyleyen normal doğum doktorum ilaçlarımı bırakmamı. keseyi göremediğini normal olmadığını belki de dış gebelik olabileceğini söyledi. Tüp bebeği yaptirdigim doktorumu arayınca 1500 değerlerde kese görünür dedi. Cmt de kan verip sonra sanirim tekrar alttan kese için kontrole gideceğim.
dünden beri tüp bebekte dış gebelik belirtileri arıyorum.
fazla agrim sizim yok. kanamam da yok. korkumdan kendimi dinlediğim için her agriya acaba mi diyorum.
yârin 21.günüm yine kan vereceğim. keseyi göremezse kesin dış gebelik sanırım :(

Merhaba ben geçirdim .5. Gun embriyosuydu once degerim 9 du duzenli bi artis gosterdi fakat kanamam basladi ve surekli sag tupumun oldugu yerde sanci vardi bobreklerin on tarafi .deger 3000 lerde falandi kese yoktu. dis gebelik oldugu kanitlandigi gun bi igne yapildi ve o gece ic kanama gecirerek ameliyat oldum tupum alindi cok zor zamanlar gecirdim.ins. seninki dis gebelik degildir

Merhaba ben geçirdim .5. Gun embriyosuydu once degerim 9 du duzenli bi artis gosterdi fakat kanamam basladi ve surekli sag tupumun oldugu yerde sanci vardi bobreklerin on tarafi .deger 3000 lerde falandi kese yoktu. dis gebelik oldugu kanitlandigi gun bi igne yapildi ve o gece ic kanama gecirerek ameliyat oldum tupum alindi cok zor zamanlar gecirdim.ins. seninki dis gebelik degildir
Benimki 3.gün embriyosu. Siz öyle söyleyince bugun de dikkatimi cekti karnimin her iki taraftan hemen gögüs altinda ve sol koltuk altimin ön kaburgalara doğru değişik bir agrim var. Ama henüz bir kanamam yok.
Iyimser olmaya calisiyorum ama yârin herhalde belli olur. sizin değerleriniz de 2 günde 2 kati mi artiyordu.
3000 ler için gec kalinmis olmuyor mu. Doktorum 1500 de kese görünür dediği için soruyorum. Gerci ona bakarsaniz normal 1000 in üzeri artis daha hizliymis.
Allah daha beterinden saklasin inşallah. Tez zamanda sizin de kucaginiza yavrunuzu nasip etsin Rabbim.

Benimki 3.gün embriyosu. Siz öyle söyleyince bugun de dikkatimi cekti karnimin her iki taraftan hemen gögüs altinda ve sol koltuk altimin ön kaburgalara doğru değişik bir agrim var. Ama henüz bir kanamam yok.
Iyimser olmaya calisiyorum ama yârin herhalde belli olur. sizin değerleriniz de 2 günde 2 kati mi artiyordu.
3000 ler için gec kalinmis olmuyor mu. Doktorum 1500 de kese görünür dediği için soruyorum. Gerci ona bakarsaniz normal 1000 in üzeri artis daha hizliymis.
Allah daha beterinden saklasin inşallah. Tez zamanda sizin de kucaginiza yavrunuzu nasip etsin Rabbim.
Benim agrim daha alt taraftaydi ama cok aciliydi.iki üç katina cikiyordu hizlica artti yani kese ye gittigim gum 3000 di degerim ama kese yoktu.ve tabi gec kalinmisti o yuzden ic kanama gecirdim embriyo buyumus ve tupu patlatmisti. Rabbim bir an once neticelendirsin insallah .gec kalinmasida senin sagligini etkiliyor.rabbim hakkinda hayirlisini versin iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Benim agrim daha alt taraftaydi ama cok aciliydi.iki üç katina cikiyordu hizlica artti yani kese ye gittigim gum 3000 di degerim ama kese yoktu.ve tabi gec kalinmisti o yuzden ic kanama gecirdim embriyo buyumus ve tupu patlatmisti. Rabbim bir an once neticelendirsin insallah .gec kalinmasida senin sagligini etkiliyor.rabbim hakkinda hayirlisini versin iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Selam Kanikey,
beni de doktorum Carsamba günü cagirdi kese için.
hayirlisi olur inşallah.

amın inş. dilerim herşey yoluna girmiş olur hakkında hayırlısı olsun.
beta hcg değerim 2617 olunca doktorum bugun cagirdi beni.
Kesemiz gözüktü dış gebelik riskini şu anda ortadan kaldırdık Allahıma Şükür.
Hayırlısıyla Haftaya kese boş mu dolu mu bakılacak.
Şimdilik bu kadar

Back