Tüp bebekte dış gebelik yaşayan var mı?

SariPapatyacik

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
161
48
Merhabalar transfer sonrası 8. Gün akşam beta 52 10. Gün akşam 47 geldi doktor ilaçları bırakma 12. Gün tekrar ver dedi. Dış gebelikle ilgili birşeyler okuyunca tedirgin oldum. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Merhabalar transfer sonrası 8. Gün akşam beta 52 10. Gün akşam 47 geldi doktor ilaçları bırakma 12. Gün tekrar ver dedi. Dış gebelikle ilgili birşeyler okuyunca tedirgin oldum. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
aynı kurumda mı verdınız kanlarınızı labaratuardan labaratuara farktmıstır belkı. kımyasal gebelık veya progestana baglı yukselmede olabılır. ınsallah bebegınız saglıklı sekılde sızınledir

aynı kurumda mı verdınız kanlarınızı labaratuardan labaratuara farktmıstır belkı. kımyasal gebelık veya progestana baglı yukselmede olabılır. ınsallah bebegınız saglıklı sekılde sızınledir
Evet aynı yerde verdim 2 Gün arayla. 2. Sonuç öyle çıkınca ilaçları bırakmıştım doktor devam et ilaçlara tekrar ver dedi kafam karıştı öyle söyleyince hiç ağrım kanamam da yok. Bu akşam tekrar vericem.

Dış gebelik değilde belki kimyasal gebelik olabilir. Tabi inşallah olmaz ve değerleriniz bundan sonra çok güzel artar ve sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Merhaba Rabbim korktuğunuza ugratmasın inşallah ben 2. Tüp bebekte hamile kaldım maalesef dış gebelik geçirdim ama başta anlamadık tabi kan verdigimde değerler gayet normal yükseliyordu hatta doktorum çok güzel dedi tam bekledigimiz gibi sonuçlar bende evde sürekli idrar testi yapıyordum koyulaşıyor mu diye gayette koyu olmuştu taki ilk ultrason için muane gittiğimizde ne görelim sanki başımdan aşagı kaynar sular döküldü doktor bebek yok dedi o acımı şokumu anlatamam zaten pozitif olunca onun şokunu daha atlatamadan birde böyle birşeyler karşılaşmam beni derinden üzdü iki günde bir muane gittim kan veriyordum değerler düşmeye başlamıştı doktorum bebeğin haftası küçük olduğu için tüpteyse de göremeyiz şu an git evde bekle dedi dört gün sonra yine gittim kan vermeye değerlerim birden yükselmişti doktor dedi bu bebek yaşıyor var ama sağlıksız çünkü değerler düşüp yükselmesi sağlıklı gebelik değil dedi zaten muane ettiğinde bebeği sağ tüpümde gördüler ve ne yazık ki ameliyatla sonuçlandı çok kötü günler geçirdim ama elden birşey gelmiyor Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı güzel gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲😭

X