Tüp bebekte dış gebelik 5400 betahcg

muhendisceanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
38
9
1
29
Kızlar merhaba 15 şubatta 2 taze embiryo transferi olmuştum. 7. Gün 36.9 8. Gün 42 10. Gün 54( hepsi farklı merkezlerde farklı saatlarde) 12. Gün 10. Gün verdiğim yer ile aynı yerde 216 çıkmıştı. Sonra 20 gün ağrı ve kanama ile hastaneye gittim beta 2000 ama kese yoktu. 21. Gün 2160 23. Gün 3000 küsürlerde 25. Gün 3700 lerde çıktı. Tüpte gözükmedi. Kürtaj oldum 26. Gün . Bugün kontrole gittim tüpte kese gözüktü beta değerim de 5400. Pazartesi mtx iğne vurunacağım bu değer ile dış gebelik yaşayan iğne ile düşük yapan oldu mu kafam çok karışık

Benim doktorum önce dış gebeliği dışlamak için sanırım mtx vurdurdu bugün beta değerim 1105. Takip edip düşüş beklenecek. Bu değerle şuan ne rahimde ne de tüplerde bir şey göremediler. Sizin değer yüksek, mtx tek doz tam düşürmezse ikinci dozu yapıyorlarmış. İnşallah gerek kalmaz, iğne aşırı acıtıyor.

Kanamam olmuştu tüpte de gözükmeyince tutunup düştüğünü düşündük kürtaj olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…