- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 41
- Konu Sahibi Telasli_Anne
Koyuyorlar. 1400-1800 tl arasi degisiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğin beyin gelişimi için iyot çok önemli, tuzu bence kısıtlamayın. siz de araştırın istersniz. endokrinoloğum özellikle hamile kalmak istediğimi söylediğimde iyotuma da baktırdı.Ben tuz ihtiyacimi peynir yogurt ve ayranla gideriyorum
İlaçlar mı 1400 1800 çünkü ben raporaıçunçz bile minimum 3000 duydum ankarada fiyatları. Ben de ankarada yaşıyorum.Koyuyorlar. 1400-1800 tl arasi degisiyor.
Hayir canim sen sabah 8de git gorus istersen. Normalde ilk muayeneye reglin 2. Ya da 3. Gunu 8de gidiyosun esinle. Reglin ne zaman? Orda yaptirmayacak olsan bile testleri orda yaptir bedava. Gazinin hocalari ozelde de orda yaptiriyo testleri.İlaçlar mı 1400 1800 çünkü ben raporaıçunçz bile minimum 3000 duydum ankarada fiyatları. Ben de ankarada yaşıyorum.
Aaa ama zaten yemeklerde tuz var. Ayranda yogurtta var. Ben zaten tuz sevmem. Yumurtaya ve salatalik domates biber yiyorum onlara koymuyorum yani.bebeğin beyin gelişimi için iyot çok önemli, tuzu bence kısıtlamayın. siz de araştırın istersniz. endokrinoloğum özellikle hamile kalmak istediğimi söylediğimde iyotuma da baktırdı.
Kızlar burada beslenmeyle ilgili onerilerimizi paylasalim.