- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 41
- Konu Sahibi Telasli_Anne
Kızlar burada beslenmeyle ilgili onerilerimizi paylasalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haşlanmış fenni yumurta 2 adet gezen tavuksa ortaboy bitane yeter amaben çalışıyorum. doktora soracağım folik asidi günde 2 mi yapsam ve b 12 li folik asitim beni acıktırıyor biraz da.hep turşuya tuzlanmış salatalığa atılıyorum. kokmayan tereyağ bal peynir yumurta 4 lüsü olmazsa olmaz bence.ayrıca kelle tavuk çorbaları. yağlı yahni değil de hafif et kavurmaları iyi geliyor.
haşlanmış fenni yumurta 2 adet gezen tavuksa ortaboy bitane yeter amaben çalışıyorum. doktora soracağım folik asidi günde 2 mi yapsam ve b 12 li folik asitim beni acıktırıyor biraz da.hep turşuya tuzlanmış salatalığa atılıyorum. kokmayan tereyağ bal peynir yumurta 4 lüsü olmazsa olmaz bence.ayrıca kelle tavuk çorbaları. yağlı yahni değil de hafif et kavurmaları iyi geliyor.
Ben de ari sutu al polen yemistim. Bir de ananas ve incir.Takipteyim. Ben de tüpe başlayacağım inşallah ama nacizane bir önerim olacak. Dardanel ton yemeyin. İçeriğinde civa oranı yüksek. Daha çok deniz balığı somon gibi levrek gibi balıklar yiyin. Ton balığını hamilelere ya da kalmak isteyenlere önermiyorlar. Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin. Yumurta kalitesini artıracak arı sütü bal polen yiyorum ben de aç karnına. Bi de keçi boynuzu özü içiyorum.
Tuz cok zararli 3 beyazdan uzak durmak lazim seker tuz un.
Ben de ari sutu al polen yemistim. Bir de ananas ve incir.
Aaa ben de tam aksi tavsiye olarak okudum. Yemem o zaman. Ben de civali balik yememeyi duydum. Somon aliyorum ben. Cok kolay da pisiyo.
Aynen bana da somon en güzeli geliyo. Ayy çok heyecanlı ve umutluyum inşallah pozitifi görürüm. Sizin ilk miydi hangi şehirde yaptırdınızBen de ari sutu al polen yemistim. Bir de ananas ve incir.
Aaa ben de tam aksi tavsiye olarak okudum. Yemem o zaman. Ben de civali balik yememeyi duydum. Somon aliyorum ben. Cok kolay da pisiyo.
Ankara gazide yaptirdim ikiz. 5+5 teyim su an.Aynen bana da somon en güzeli geliyo. Ayy çok heyecanlı ve umutluyum inşallah pozitifi görürüm. Sizin ilk miydi hangi şehirde yaptırdınız
ağzımın tadı kaçık tuzlu yemek istiyorum canım istiyor adet öncesinde de böyle şeyler olurdu.Tuz cok zararli 3 beyazdan uzak durmak lazim seker tuz un.
cumartesi doktorla görüşeceğim ben içmesem zaten doktorum folik asit vermedi. her gün düzgün kahvaltıda taze haşlanmış yumurta yesem ihtiyacım olmazdı.çikolata yedim midem bulandı ıyyFenni ne demek tatlim? Folik asit yan etkilerini okusana. 2 tane alan hic duymadim markasini degistir.
Bazı doktorlar hiç vermiyor folik asit hatta yılda 1 ay kullanılan folik asit (eğer yemek seçmiyor ve düzenli yemek sebze meyve yiyorsanız) yeterli oluyormuş. Dr önermediyse kullanmayın. Herşeyin fazlası zarar.ağzımın tadı kaçık tuzlu yemek istiyorum canım istiyor adet öncesinde de böyle şeyler olurdu.
cumartesi doktorla görüşeceğim ben içmesem zaten doktorum folik asit vermedi. her gün düzgün kahvaltıda taze haşlanmış yumurta yesem ihtiyacım olmazdı.çikolata yedim midem bulandı ıyy
şu cumartesi gelse doktor karara bağlar sanırım.Bazı doktorlar hiç vermiyor folik asit hatta yılda 1 ay kullanılan folik asit (eğer yemek seçmiyor ve düzenli yemek sebze meyve yiyorsanız) yeterli oluyormuş. Dr önermediyse kullanmayın. Herşeyin fazlası zarar.
Gazide ne kadar tüp bebek benim raporum da yok bir de 2 tane koyuyolar mıYa ben cikolata agzima suremiyorum:)