canım neguzel paylaşmısısn duygularını bızımle tesekkurler. boncugum kollarımda dıyede konu aç emı beklıyoru zz bak bızede dua et emı
allah tamamına erdırsın ınsallah en kısa zamanda kucagınada alırsın benımde tup bebek deneyımımde tek embro olusmustu ben senın kadar sakın degıldım moralmen cok kotuydum ama sımdı anlıyorum allah buyuk tek yumurta da yeter verınce
tüp bebek yapmış arkadaşlar bende mayıs ayında tedaviye başlıyorum ama yumurta toplama işinleminden şimdiden çok korkuyorum ve tarnsfer hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim
canım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
Çok doğru söylüyosun cnm arkana bakmaktan yılmadan yeni taze umutlarla denemek. Seni tekrar kutlarım sağlıkla kucağını almanı dilerim.ve arkadaşlar tüm samimiyetimle söylyom sürekli dua ediyom tüm isteyenlere ve emek sarfedenlere
bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz bende az üzülmedim
çöpe umutlarımla beraber attığım bi sürü negatif testi, ardından tekrar bidaha ki aya ümit tekrar umutlar çöpe
sayısız sonucunuz negatif diyen telefondaki hep sanki benle inatlaşan o ince ve itici sesler
artık yapmaktan utandığım için sürekli hastane değiştirip yine umutla beklediğim 1,2 yi aşmayam bhcg sonuçları................
ama yılmak yoktu azmettim başardım geçmişi yok sayarak geleceğime baktım
Canım bende yarım saat dayanabilmiştim yavaş yavaş yürümüştüm tuvalete. 3 sağlıklı embriyodan 1 tanesi tutmuştu.(Bu arada kalbi atmadı aldılar) biraz bende tuvalete yürümeme bağlamıştım biraz daha dayansaydım keşke diye düşünmüştüm. Ama kulaklarımdan ateş çıkıyordu artık. ikinci denemede dayanmaya çalışıcam tabi ilgisi varsacanım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
Arkadaşlar bu ay benim de tedavim başladı, şimdilik pek stress yapmamaya çalışıyorum ama bazen ya tutmazsa diye aklıma geliyor. Benim için dua eder misiniz?
canım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
canım ya Allah tamamına erdirsin..
ne güzel cümleler kurmuşsun... Halimize şükür. biz de cok cok istiyoruz...
Allah hepimizin kucaklarını doldursun insallah..
bebegıne sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?