Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebekte beni başarıya götüren tüyolar
- Konu Sahibi myocean76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım neguzel paylaşmısısn duygularını bızımle tesekkurler. boncugum kollarımda dıyede konu aç emı beklıyoru zz bak bızede dua et emı
dua etmezmiyim her gece tüm isteyenlerede bu mutkuğu yaşatsın diye dua ediyom:Saruboceq:
8 mayısta keseyi görmeye girçez bu kısmıda çok heyecanlı azda olsa yine korku oluyo insanın içinde
allah tamamına erdırsın ınsallah en kısa zamanda kucagınada alırsın benımde tup bebek deneyımımde tek embro olusmustu ben senın kadar sakın degıldım moralmen cok kotuydum ama sımdı anlıyorum allah buyuk tek yumurta da yeter verınce
canım bak moral çok önemli diyorlarya apaçık göstergesi ve üzülmekte anlamsız tek embriyo şansın düşük ama zaten önemli olan tutması değilmi nicelerini okudum 4 embriyo ama tutmamış nasip aslında biraz birazda sakin olmak ve inanmakta öneemli
allaha sığınıp dua edip bekliycen
tüp bebek yapmış arkadaşlar bende mayıs ayında tedaviye başlıyorum ama yumurta toplama işinleminden şimdiden çok korkuyorum ve tarnsfer hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim
yumurta işleminde seni bayıltıyorlar uyandığında herşey bitmiş oluyo zaten sonrasında adetmişsin gibi sancın oluyo o kadar
transfer esnası çok önemli canım hiç ağrın olmuyo hatta hissetmiyosun bile ne zamn yerleştirdiler diye
ve ssakın stres yapıyım deme
ve arkadaşlar tüm samimiyetimle söylyom sürekli dua ediyom tüm isteyenlere ve emek sarfedenlere
bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz bende az üzülmedim
çöpe umutlarımla beraber attığım bi sürü negatif testi, ardından tekrar bidaha ki aya ümit tekrar umutlar çöpe
sayısız sonucunuz negatif diyen telefondaki hep sanki benle inatlaşan o ince ve itici sesler
artık yapmaktan utandığım için sürekli hastane değiştirip yine umutla beklediğim 1,2 yi aşmayam bhcg sonuçları................
ama yılmak yoktu azmettim başardım geçmişi yok sayarak geleceğime baktım
çöpe umutlarımla beraber attığım bi sürü negatif testi, ardından tekrar bidaha ki aya ümit tekrar umutlar çöpe
sayısız sonucunuz negatif diyen telefondaki hep sanki benle inatlaşan o ince ve itici sesler
artık yapmaktan utandığım için sürekli hastane değiştirip yine umutla beklediğim 1,2 yi aşmayam bhcg sonuçları................
canım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
canım o konuda bilgim yok ben sürgüye yapamadım o kadar sıkışıktımki mesanem çatlayacak gibi ağrı veriyordu benim
aslında nasip meseleside
sen yarım saat sonra ayağımı kalktın
yoksa sürgüye mi yaptın
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
2 saat tuvaletini tutanı tebrik ediyorum alkisalkisalkis bn sürgüye yapmamak için odaya dönünce 20 dakika kıvrandım hatta sancılar girdi bağırdım. sonunda dayanamadım sürgü istedim. zaten normalde de çok su içerim ama hiç tutamam çok tuvalete giderim. idrar kesesi ile ilgili herhalde bu. bana transfer bu çiş tutma olayı yüzünden çok eziyetli ve ağrılı geldi. kasıklarım patladı resmen
Çok doğru söylüyosun cnm arkana bakmaktan yılmadan yeni taze umutlarla denemek. Seni tekrar kutlarım sağlıkla kucağını almanı dilerim.ve arkadaşlar tüm samimiyetimle söylyom sürekli dua ediyom tüm isteyenlere ve emek sarfedenlere
Canım bende yarım saat dayanabilmiştim yavaş yavaş yürümüştüm tuvalete. 3 sağlıklı embriyodan 1 tanesi tutmuştu.(Bu arada kalbi atmadı aldılar) biraz bende tuvalete yürümeme bağlamıştım biraz daha dayansaydım keşke diye düşünmüştüm. Ama kulaklarımdan ateş çıkıyordu artık. ikinci denemede dayanmaya çalışıcam tabi ilgisi varsacanım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
Arkadaşlar bu ay benim de tedavim başladı, şimdilik pek stress yapmamaya çalışıyorum ama bazen ya tutmazsa diye aklıma geliyor. Benim için dua eder misiniz?
Tabiki de dua ederim. Önce Hayırlı olsun tedavin. Canım çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış. Pırıl pırıl sorunsuz bir tedavi aşaması ve sağlıklı bir bebekle sonuçlansın inş. bu yola baş koyan herkezin.
- 29 Mart 2009
- 129
- 16
- 298
- 44
Merhaba çok etkilendimm bnimde bugün traansferimin ikinci günü yazınızı okuyunca kendimi gördüm ayn sizin gibi ilk gittiğimde günüm geçmişti sonra heyecanla adetimin 2 günü gittim ve muayenede doktorum kist gördü ve bir ay daha beklicez dedi ve yine beklemeye başladık 3.gidişimizde hırmonum yüksekti ancak daha fazla beklememek için tedaviye başladık.yumurtasayım azdı ama durumları iyi dedi doktor.opu da 4 yumurtam alındı ve ertesi gün 3 ü döleendi.transfer için gittiğimizde tam senyeye yatmışken doktorum sadece bir embriyomun olduğunusöledi ve ağlamaya başladım.dün çok kötüydüm ama bugün yazınızdan sonra daha iyiyim allah yardımcımız olsun.inşş sağlıklı bebişini alırsın kucağına....sevgiler
- 29 Mart 2009
- 129
- 16
- 298
- 44
Merhaba çok etkilendimm bnimde bugün traansferimin ikinci günü yazınızı okuyunca kendimi gördüm ayn sizin gibi ilk gittiğimde günüm geçmişti sonra heyecanla adetimin 2 günü gittim ve muayenede doktorum kist gördü ve bir ay daha beklicez dedi ve yine beklemeye başladık 3.gidişimizde hırmonum yüksekti ancak daha fazla beklememek için tedaviye başladık.yumurtasayım azdı ama durumları iyi dedi doktor.opu da 4 yumurtam alındı ve ertesi gün 3 ü döleendi.transfer için gittiğimizde tam senyeye yatmışken doktorum sadece bir embriyomun olduğunusöledi ve ağlamaya başladım.dün çok kötüydüm ama bugün yazınızdan sonra daha iyiyim allah yardımcımız olsun.inşş sağlıklı bebişini alırsın kucağına....sevgiler
canım ayıp olmazsa birşey sorucam.transfere sıkışık giriyoruz.ben trasfer sonrası ancak yarım saat dayanabildim.sen 2 saat sonra yaptım demişsin.çok su içmedinmi.nasıl başardın.acaba benim tutmamasını n sebebi hemen ihtiyacımı gidermemmi diye düşündüm.
canım hiç ben bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ya benim sonucum pozitif ve ben dr odadan çıkar çıkmaz surguye yaptım idrarımı odada kalkıp 1 saat sonra ve yarım sat sonra bi daha yaptım hatta şöyle söyliyim transferden once de bi de hasta olmuştum hapşırıp öksürüyordum okadar moralim bozuk gittim kihiç tutacağına ihtimal vermiyodum bunlar bence detay allah biliyo ve hepsinin bi zamanı var ben oyle inanıyorum
canım ya Allah tamamına erdirsin..
ne güzel cümleler kurmuşsun... Halimize şükür. biz de cok cok istiyoruz...
Allah hepimizin kucaklarını doldursun insallah..
bebegıne sevgıler
amin herkes bir gün mutlaka evlat sahibi olacak ben oyle inanıyorum opuyorum cok