• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte beni başarıya götüren tüyolar

myocean76

Işıl'ım canım kızım benim
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.814
0
116
Diyarbakır
ben 3 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemdi daha öncesinde boşa gemiş yanlış tedavilerle yıpratılmış 2.5 senem vardı ve yorulmuştum
önceden kimse bize tüp bebek bahsi bile etmezken 4-5 dr aynı gün tüp bebekten başka çareniz yok demişti bu şokla yıkılmıştık çektirdiğim rahim filmine göre iki tüpümde tıkalıymış ama oysa o filme göre aşılama bile yapılmıştı bana sindiremiyodum bunu önce laparoskopi yapalım dedik ama eşimin değerleride düşüktü sonra düzelmeye başlamıştı azda olsa
eşimle levent beye karar verip yolunu tutmuştuk büyük bi umutla tüp tedavisini geçen 2 ayda kabul etmiştik dra gittiğimde reglimin 5. günüydü geç kalmışsınız dedi soğuk şubat ayında bebek hasretiyle buz tutmuş kalbim daha çok üşüyodu 1 ay bekleyin dedi dkontrol habı ve bazı ilaçlar verip eve gönderdi
neyse dedim o kadar bekledim 1 ay daha beklerim
mar ayında tekrar gittik ve korktuğumuz başımıza geldi kist var 1 ay daha bekleyin o günkü yaşadığım şoku ve üzüntüyü asla tarif edemem ağlaya ağlaya eve geldim normalde hiç kist oluşmazdı nasip değilmiş deyip avuttum kendimi
1 ay daha geçti nisan ayında habım bitti 1 hafta geçti regli olmuyom bu arada mart ayında 2 kez regli olmuştum yine sardı korku bişi vardı mutlaka
dra gittim bu sefer österojen hormonun yükselmiş bi dahaki ay demesiyle ben ağlamaya başladım artık dayanamıyom niye böyle oluyo diye drum dayanamadı yarın gel tekrar bakalım dedi
cmt benim için büyük gündü asla sıkıntı ve strese yer yoktu iğnelerimi almıştım bebeğime kavuşmak için ilk adımı atmıştım
bu adımla beraber tüm geçmiş iki buçuk yılıda atmıştım çok mutluydum sonunda tedavim başlıyodu
sigara kulanan birisi olaak onu hayatımdan çıkarmaya çalıştım becerebildiğim kadar artık paket taşımıyodum çok daralınca içiyodum derken 1 hafta geçti hormonun yüksekliğindenmi olcak sadece 4 tane yumurtam oluşmuştu ve 1 hafta sonra beni opuya aldılar az yumurtam oluşmuş diye hiç üzülmedim bana lazım olan sadece 1 embriyoydu oluşması için o gün hep dua ettimve oluşursa tutacağına şartladım kendimi
pazar günü yerime sığamıyodum ve hastaneden ardılar 1 tane iyi kalite embriyonuz oluşmuş pzt transferiniz var oan hamile kalmış kadr çok sevinmiştim sonuçta bebeğim oluşmuştu sadece bedenimden uzaktı o gece sabaha kadar onu hissettim bedenime tutunacağından emindim
pzt günü transfer esnasında hiç kasmadım kendimi(transfer anı çok önemli biliyosunuz)
oluşan embriyoyu gösterdiklerinde oy anasının kuzusu ne güzelmiş diye laf çıktı ağzımdan herke güldü
drlar hemşireler uğraşırken benle ben ayetel kürsi okumaya başladım 7 tane okumuştum ki bana transferiniz bitti mükemmel geçti dediler
beni sedyeye aldılar 2 saat hiç kıpırdamadan sedyede kaldım ihtiyacımı sürgüyle 2 saat sonra giderdim ve hep inanandım dışardada döllense o benim bi parçamdı
4 gün yattım sadece yemek ve wc ihtiyacım için kalktım
sonraki günlerde hiç iş yapmadım hap yattım arada yürüdüm çok az
ve 7. gün evde test yaptım negatif üzülmedim hiç çok erkendi çıkmayabilirdi 8. gün yaptım gene negatf yine üzülmedim
ve 9. gün ikinci çizgiyi görünce şok oldum gözlerime inanamadım olmuştu bebeğim benleydi 10. gün tekrar çift çizgi
11. gün kanda 76.5 değeri ve pozitif
slında benim aleyhime olan bi ayı lehime çevirmiştim ve yıllar sonra hamileydim ve bunu inancım ve sadece inancımla başarmıştım
tek embriyo ve österojen hormonu yüksek ve şimdi hamileyim
hala boncuğuma ayetel kürsi okurum ve heran rabbime şükrederim bana anne olma şansını verdiği içn:CüvCüv::CüvCüv:
ne olursa olsun niye sizde başarmayasınız?

bu arada transferden sonra hiç sigara içmedim çünki içimde bi canlı vardı ona zarar veremezdim
çok uzun oldu biliyorum ama umarım tüm herkesin işine yarar

bu arada transferden sonra hiç sigara içmedim çünki içimde bi canlı vardı ona zarar veremezdim
çok uzun oldu biliyorum ama umarım tüm herkesin işine yarar

canım benim yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın allahım sana bağışlasın bebişini maaleesef ben transferden sonra sigara içmeye devam ettim taki hamiş olduğumu öğrendiğim güne kadar rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın şuan nasılsın ağrın sızın varmı canım

ben 3 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemdi daha öncesinde boşa gemiş yanlış tedavilerle yıpratılmış 2.5 senem vardı ve yorulmuştum
önceden kimse bize tüp bebek bahsi bile etmezken 4-5 dr aynı gün tüp bebekten başka çareniz yok demişti bu şokla yıkılmıştık çektirdiğim rahim filmine göre iki tüpümde tıkalıymış ama oysa o filme göre aşılama bile yapılmıştı bana sindiremiyodum bunu önce laparoskopi yapalım dedik ama eşimin değerleride düşüktü sonra düzelmeye başlamıştı azda olsa
eşimle levent beye karar verip yolunu tutmuştuk büyük bi umutla tüp tedavisini geçen 2 ayda kabul etmiştik dra gittiğimde reglimin 5. günüydü geç kalmışsınız dedi soğuk şubat ayında bebek hasretiyle buz tutmuş kalbim daha çok üşüyodu 1 ay bekleyin dedi dkontrol habı ve bazı ilaçlar verip eve gönderdi
neyse dedim o kadar bekledim 1 ay daha beklerim
mar ayında tekrar gittik ve korktuğumuz başımıza geldi kist var 1 ay daha bekleyin o günkü yaşadığım şoku ve üzüntüyü asla tarif edemem ağlaya ağlaya eve geldim normalde hiç kist oluşmazdı nasip değilmiş deyip avuttum kendimi
1 ay daha geçti nisan ayında habım bitti 1 hafta geçti regli olmuyom bu arada mart ayında 2 kez regli olmuştum yine sardı korku bişi vardı mutlaka
dra gittim bu sefer österojen hormonun yükselmiş bi dahaki ay demesiyle ben ağlamaya başladım artık dayanamıyom niye böyle oluyo diye drum dayanamadı yarın gel tekrar bakalım dedi
cmt benim için büyük gündü asla sıkıntı ve strese yer yoktu iğnelerimi almıştım bebeğime kavuşmak için ilk adımı atmıştım
bu adımla beraber tüm geçmiş iki buçuk yılıda atmıştım çok mutluydum sonunda tedavim başlıyodu
sigara kulanan birisi olaak onu hayatımdan çıkarmaya çalıştım becerebildiğim kadar artık paket taşımıyodum çok daralınca içiyodum derken 1 hafta geçti hormonun yüksekliğindenmi olcak sadece 4 tane yumurtam oluşmuştu ve 1 hafta sonra beni opuya aldılar az yumurtam oluşmuş diye hiç üzülmedim bana lazım olan sadece 1 embriyoydu oluşması için o gün hep dua ettimve oluşursa tutacağına şartladım kendimi
pazar günü yerime sığamıyodum ve hastaneden ardılar 1 tane iyi kalite embriyonuz oluşmuş pzt transferiniz var oan hamile kalmış kadr çok sevinmiştim sonuçta bebeğim oluşmuştu sadece bedenimden uzaktı o gece sabaha kadar onu hissettim bedenime tutunacağından emindim
pzt günü transfer esnasında hiç kasmadım kendimi(transfer anı çok önemli biliyosunuz)
oluşan embriyoyu gösterdiklerinde oy anasının kuzusu ne güzelmiş diye laf çıktı ağzımdan herke güldü
drlar hemşireler uğraşırken benle ben ayetel kürsi okumaya başladım 7 tane okumuştum ki bana transferiniz bitti mükemmel geçti dediler
beni sedyeye aldılar 2 saat hiç kıpırdamadan sedyede kaldım ihtiyacımı sürgüyle 2 saat sonra giderdim ve hep inanandım dışardada döllense o benim bi parçamdı
4 gün yattım sadece yemek ve wc ihtiyacım için kalktım
sonraki günlerde hiç iş yapmadım hap yattım arada yürüdüm çok az
ve 7. gün evde test yaptım negatif üzülmedim hiç çok erkendi çıkmayabilirdi 8. gün yaptım gene negatf yine üzülmedim
ve 9. gün ikinci çizgiyi görünce şok oldum gözlerime inanamadım olmuştu bebeğim benleydi 10. gün tekrar çift çizgi
11. gün kanda 76.5 değeri ve pozitif
slında benim aleyhime olan bi ayı lehime çevirmiştim ve yıllar sonra hamileydim ve bunu inancım ve sadece inancımla başarmıştım
tek embriyo ve österojen hormonu yüksek ve şimdi hamileyim
hala boncuğuma ayetel kürsi okurum ve heran rabbime şükrederim bana anne olma şansını verdiği içn:CüvCüv::CüvCüv:
ne olursa olsun niye sizde başarmayasınız?

Tebrik ederim çok güzel bir haber yazın bizim gibilere umut olacaktır Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini mutlulukla kucağına alman dileğiyle....

canım benim yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın allahım sana bağışlasın bebişini maaleesef ben transferden sonra sigara içmeye devam ettim taki hamiş olduğumu öğrendiğim güne kadar rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın şuan nasılsın ağrın sızın varmı canım

canım kasıklarım ve belim ağrıyo çok bgn rapor işi için çok uğraştım devlette eve geldiğimde daha çok sancım oldu korktum ama şükür bişi yok
bende sonucu alacağım gün çok kastılar anlatmıştım o gün 1 tane içtim:oklava:
içmiyosun demi ben içmiyom
ama rüyamda çok görüyom içtiğimi

canım kasıklarım ve belim ağrıyo çok bgn rapor işi için çok uğraştım devlette eve geldiğimde daha çok sancım oldu korktum ama şükür bişi yok
bende sonucu alacağım gün çok kastılar anlatmıştım o gün 1 tane içtim:oklava:
içmiyosun demi ben içmiyom
ama rüyamda çok görüyom içtiğimi

yok canım allaha şükür içmiyorum ama inan hala aklımdan çıkaramadım ne zaman çıkıcak aklımdan bilmiyorum onbeş günden fazla oldu içmeyeli inşallah biran önce unuturuz canım kasık ağrısı normalmiş ama inan benim de çok ağırıyor hiç yorulmadığım halde sabah uykudan uyandığım gibi başlıyor hayırlısı ile perşembe günü doktora gitsemde rahatlasam çok iyi olur

inşallah bi sorun yoktur olacağını sanmıyom
ikiz olduğu için olabilir canım bana haber ver mutlaka

myocean benimde her ıkı tüpümde hidrosalpenks var ve eşiminde sonuçları çok iyi değildi fakat ben sadece 2 gün yattım sonra 4 saatlik bir yola çıktım ve günlük hayatıma döndüm hafif olan işleri yaptım mesela toz almak masayı hazırlayıp toplamak fakat süpürge yapmadım ağır kaldırmadım ve gezdım çünkü doktor bana gez ve işlerini yap demişti çok şükür bende pozitif sonuç aldım ama dikkat etmekte fayda var

tbrler arkadaşlr Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah sigara meselesine gelince malesef akıldan çıkmıyo ben tedaviye başlarken bıraktım aklıma bile gelmediği zamanlar oldu ama bir zaman sonra arıyosun yine ben arada içiyorum şu an tedavi olmuyroum ama içmememiz gerekiyo ya o bakımdan içmemeye çalışıyorum:)))

ah ah o ilette başladığım güne söverim hep ama
nsı bişeyki esir alıyo
ama bu esareti bitirebiliriz

malesef hep öyle kimse benim sigara içebileceğimi düşünmezdi nefret ederdim içirmezdim etrafımdakilere aaa bi baktım tiryaki olmuşum ama çok şükür içmicem diyorum içmiyorum bir haftadır almıyorum bile eve günde bikaçtane içiyodum olsa yine içerim ama almıyorum ne kadar almam onuda bilmiyorum:))

ben tam 15 gündür içmiyom canım ve sadece sonuç günü çok strese soktular beni içtim o da baktım ki içmeyi unutmuşum
dua ediyom inşlh hamilelikte tiksinirim diye
bende önceden içmez ve içirtmezdim nefret edrdim hikayemiz benzer
ama boncuğuma bile bile zarar veremem ve onu annesiz bırakamam

canım gözün aydın hayırlı olsun darısı bu yolda uğraş veren herkesin başına inşallah aminnnnnnnnn

allah tamamına erdırsın ınsallah en kısa zamanda kucagınada alırsın benımde tup bebek deneyımımde tek embro olusmustu ben senın kadar sakın degıldım moralmen cok kotuydum ama sımdı anlıyorum allah buyuk tek yumurta da yeter verınce

Back