tup bebekte basarısızlıga ugrayayn ve yılmayan arkadaslar

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
selam arkadaslar ben 2 ay once tedavıye basladım tup bebek ıcın ama doktoruma soyledım ben aspırın kullanamıyorum dıye oda bana coraspın verdı ve bısey olmaz dedı ve tam transfer olacagım gun transfer saatımı beklerken transferıme 15 dakıka kala mıde kanaması gecırdım ve tabıkı transferım ertelendı bı sonrakı ay bana adetımın 2 gunu estarderm bant verdıler donmuslarla denemek ıcın ve tarnsfere kadar herhangı bı ılc kullanmadım yanı prednol gıbı bagısıklık sıstemını dusuren herhangı bı ılac vermedıler...ve transfer sonrası 3 gun kalkmadan yattm ama malesef sonu husran...transferlerını yaptırıp basarılı olan rkadaslar nerelerde yaptırdınız transferlerınızı ve doktorlarınız kımler... 3-4 ay sonra bıdaha denemek ıstıyoruz ama korkuyorum yıne aynı seylerı aynı uzuntuyu yasamaktan...test yaptırp doktora olmadıgını soyledıkten sonra benım estardem bantları cıkarmamı soyledı 3 gun sonra adet oldum adetım bıttıkten 2 gun sonra tekrar kanamam oldu konu ıle ılgılı bılgısı olanlar

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…