Selam,
Neşemi istiyorum artık bende bir anneyim
)
Yazdıklarını ağlıyarak okudum sen şanslısın elde var bir ...
Benim hikayem biraz daha farklı 2005 yılında sol yumurtalık arkasında oluşan kistim vardı onu aldırdım fakat yumurtalık hasar görmedi 2007 yılında evlendim korunmama ragmen 6-7 ay bebeğim olmadı dr.uma gittim hiiçbir sebep yok 1 yılı bekliyelim dedi ve 1 yıl dolduğunda rahim filmi çekildi sol yumurtalığın tüpleri tıkanmıştı yannni bekle bebeğin olabilir zamana bırak yada direk git tüp bebek yaptır...... hastane seçildi Amerikan Hastanesi aşılama istemedim ama 1 defa deniyelim tutabilir denildi bennn yoook dediysemde yenik düştüm ve ok. dedik sonuç negatifff. 1 ay sonra tüp bebek denemesi yapıldı 3 transfer ve ilk 8. haftada ikliz gebelik sağ kasığımda şiddetli bir ağrı 10. hafta dr.a gittim apandis yada dış gebelik olabilir diye tahmin ettiler ama sonuç üçüz gebelik
( 2 hafta düşünün 12. haftada redükte işlemi yapabiliiz eeeee ben düşünüyorum bana göre hiiç gerek yok yoluma devam edebilirim ama dr.lara göre erken doğum yada düşükle sonlana bilirmiş hamileliğim onun için redükte işlemi daha iyi olurmuş eee düşün düşün sonuç 3 bebişle yola devam ama 12. haftada bebişlerden birinin ensesi kalın denildi ve mecburen redükte işlemi
( 13. haftada kanamam başladı hastaneyi dr.u aradım ben hastanede yokum siz gidin nöbetçi kimse sizinle ilgilensin
( sanki ssk .... neyse kendi aile dr.umuzu aradık ve onun bulunduğu hastaneye gittim gidiş o gidiş
( 24.haftaya kadar hastaneden çıkamadım veee sonuç elde var SIFIR
( redükte işlemi esnasında kızımın kesesine zarar vermişler onun için amniyosıvısı çok az aldı sonunda suyu bitti susuz kaldı oğlumun sağlığı iiydi ama kızımın sıvısı bitince oğlumada zarar verdi ve erken doğum .... 13.haftada 24. haftaya kadar benim kanamam devam etti bebeklerimin sıvısı beni zehirlemeye başladı doğum sancılarım çoook arttı ve normal doğumla bebekler erken doğdu ve yaşamadılar benim kanım bitti denilecek kadar azaldı ve daha sonrasında ünite ünite kan aldım
( ve bu esnada Amerikan Hastanesini kaç defa aradıysam karşıma çıkıp bana cevap veren tek bir kişi olmadı
( bebeklerimi kaybedip hastaneden çıktıktan sonra hayat sona erdi
(evden çıkmadım kimse ile görüşmedim hayata küstüm gülmedim eğlenmedim
( takiii 2. tedavime başalayan kadar
2. tedavime İstanbul Cerrahi Hastanesinde Prof. Bülent Baysal ile başladım tam 1 yıl önce tranferim yapıldı 2 embriyo transfer edildi ve bir tanesi tutundu 16. haftada kanamam oldu 10 gün hastanede yattım 21. haftada apandist ameliyatı oldum ve 39. haftaya kadar yatmak zorunda kaldım veee elde var BONCUK GÖZLÜ KIZIIIIM .........
Diğer meleklerimi unuttum mu asla unutmadım ve aslada unutmayacağım onlar herzaman benim kalbimi sızlatmaya devam edeceler...... ne zaman canveririm o zaman unutabilirim....
Bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarına Allahım güç kuvvet versin ve kimseyi bu yolda sınamasın..