Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gün embriyosunu transfer günü Hatice 6.günde bundan daha silik bir çizgi ile öğrendim her gun takip ettim koyulasti gittikce çizgi. Bence var inşallah dogrudur
Ayy inşallah benim benim de 5.gun embriyosu rabbim inşallah tutmuştur3.gün embriyosunu transfer günü Hatice 6.günde bundan daha silik bir çizgi ile öğrendim her gun takip ettim koyulasti gittikce çizgi. Bence var inşallah dogrudur![]()
Dondurulmuş embriyo inşallah yaaa 7.ci günde cikarvmi böyleTaze transfer değilse bu gebeliktaze transferde çatlatma iğnesi sebebiyle pozitif çıkabiliyormuş
Niye çıkmasın çıkar tabuDondurulmuş embriyo inşallah yaaa 7.ci günde cikarvmi böyle
Hade inşallahNiye çıkmasın çıkar tabu
Hem 5.gun hem dondurulmuş embriyo daha ne olsun. Allahin izniyle sana tutunmus bebisin. 12. Gunde kan ver acele etme. Bu defa deger niye düşük kimyasal mi stresi yasiycaksin. Bende 12 ye kadar evde test yaptim hepAyy inşallah benim benim de 5.gun embriyosu rabbim inşallah tutmuştur
İnşallah yaa inşallah bende öyle yapacam cumartesi günü kan testim inşallah o günde pozitifi görürümHem 5.gun hem dondurulmuş embriyo daha ne olsun. Allahin izniyle sana tutunmus bebisin. 12. Gunde kan ver acele etme. Bu defa deger niye düşük kimyasal mi stresi yasiycaksin. Bende 12 ye kadar evde test yaptim hep
Çıkar tabi bebeğin 12. Günü çünküDondurulmuş embriyo inşallah yaaa 7.ci günde cikarvmi böyle
Bu süreçte ne yemeliyim neye dikkat etmeliyim acaba çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıkarken sanki acı yemişim gibi yanma oluyor idrar da değil ama büyük tuvaletimi yaparkenÇıkar tabi bebeğin 12. Günü çünkü6. Gün rahime yerleşiyor
Kayısı hoşafı, zeytinyağı falan deneyin. Gebelik ilk zamanlarda kabız yapıyormuş genelde... Kabız olmamaya çalışın. Lifli gıdalar yoğurt turşu gibi probiyotik gıdalar tüketmeye gayret edin.Bu süreçte ne yemeliyim neye dikkat etmeliyim acaba çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıkarken sanki acı yemişim gibi yanma oluyor idrar da değil ama büyük tuvaletimi yaparkentekrar dan çok özür dilerim
Hemoroid olmadığınızı düşünerek söyledim ama kabız değilseniz ni doktora danışmanızda fayda var.Bu süreçte ne yemeliyim neye dikkat etmeliyim acaba çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıkarken sanki acı yemişim gibi yanma oluyor idrar da değil ama büyük tuvaletimi yaparkentekrar dan çok özür dilerim
Yok kabız falan değilim ama sonrasında yanıyorHemoroid olmadığınızı düşünerek söyledim ama kabız değilseniz ni doktora danışmanızda fayda var.
Çok bilgim yok ama çatlak ya da Hemoroid olabilir, doktorunuza danışın benceYok kabız falan değilim ama sonrasında yanıyor![]()
Çok teşekkür ederim.Çok bilgim yok ama çatlak ya da Hemoroid olabilir, doktorunuza danışın bence
9. gün kan verdim değerim 273 sizce nasıl yarın test günüm 11 gün olacak çok korkuyorum değerlerik düşer diye idrar testin de her zamankinden biraz daha silik çıktıÇıkar tabi bebeğin 12. Günü çünkü6. Gün rahime yerleşiyor
Bı sorunla karşılaşır miyim acaba9. gün kan verdim değerim 273 sizce nasıl yarın test günüm 11 gün olacak çok korkuyorum değerlerik düşer diye idrar testin de her zamankinden biraz daha silik çıktı![]()
273 gayet iyi değer inşallah yarında bunu katlarsa çok iyi olur.Kendinizi strese sokmayın ister istemez pskoljik olarak insan haliyle etkileniyor.Dua edin inşAllah9. gün kan verdim değerim 273 sizce nasıl yarın test günüm 11 gün olacak çok korkuyorum değerlerik düşer diye idrar testin de her zamankinden biraz daha silik çıktı![]()
İnşaallah ya idrar testi beni çok korkuttu273 gayet iyi değer inşallah yarında bunu katlarsa çok iyi olur.Kendinizi strese sokmayın ister istemez pskoljik olarak insan haliyle etkileniyor.Dua edin inşAllah![]()