• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 7. Günüm gebelik var mı?

Dmr21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
13
2
1
34
IMG20210126214510.webp

Ayy inşallah benim benim de 5.gun embriyosu rabbim inşallah tutmuştur
Hem 5.gun hem dondurulmuş embriyo daha ne olsun. Allahin izniyle sana tutunmus bebisin. 12. Gunde kan ver acele etme. Bu defa deger niye düşük kimyasal mi stresi yasiycaksin. Bende 12 ye kadar evde test yaptim hep

Hem 5.gun hem dondurulmuş embriyo daha ne olsun. Allahin izniyle sana tutunmus bebisin. 12. Gunde kan ver acele etme. Bu defa deger niye düşük kimyasal mi stresi yasiycaksin. Bende 12 ye kadar evde test yaptim hep
İnşallah yaa inşallah bende öyle yapacam cumartesi günü kan testim inşallah o günde pozitifi görürüm

Bu süreçte ne yemeliyim neye dikkat etmeliyim acaba çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıkarken sanki acı yemişim gibi yanma oluyor idrar da değil ama büyük tuvaletimi yaparken 😒 tekrar dan çok özür dilerim
Kayısı hoşafı, zeytinyağı falan deneyin. Gebelik ilk zamanlarda kabız yapıyormuş genelde... Kabız olmamaya çalışın. Lifli gıdalar yoğurt turşu gibi probiyotik gıdalar tüketmeye gayret edin.

Bu süreçte ne yemeliyim neye dikkat etmeliyim acaba çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete çıkarken sanki acı yemişim gibi yanma oluyor idrar da değil ama büyük tuvaletimi yaparken 😒 tekrar dan çok özür dilerim
Hemoroid olmadığınızı düşünerek söyledim ama kabız değilseniz ni doktora danışmanızda fayda var.

9. gün kan verdim değerim 273 sizce nasıl yarın test günüm 11 gün olacak çok korkuyorum değerlerik düşer diye idrar testin de her zamankinden biraz daha silik çıktı 😒😒
273 gayet iyi değer inşallah yarında bunu katlarsa çok iyi olur.Kendinizi strese sokmayın ister istemez pskoljik olarak insan haliyle etkileniyor.Dua edin inşAllah 😇

Back
X