Kesinlikle anlıyorum sizi, inşallah duamız kabul olurBence siz de güzel düşünün olumsuzu aklınıza getirmeyin.Ben de 3 ten yanayım şansım artsın dıye cunku artık yorgun hıssedıyorum denemekten.Hakkımızda en guzelı en hayırlısı olsun
Öncelikle geçmiş olsun inşallah biran önce bebeğinizi elinize alırsınızmerhaba, yorumlarınıza ihtiyacım var. 2 başarısız tüp bebek denemem var şimdi yeniden başlayacağım bu sfeer bende çift embriyo konulmasını istiyorum, şimdiye dek hep tek konuldu. Bunun prosedürü nedir? Yani başarısız deneme sayısını mı baz alıyorlar, anne adayının yaşını mı onu tam anlayamadım. Hangi şartlarda çift embriyo konuluyor.?
Rica ederim iyi haberlerini bekliyoruzçok teşekkür ederimm yanıtın için tedviye başladığımda doktoruma ileteyim o halde.
İlk tüp bebeğim kalitesiz yumurta denildi ve hiç döllenmedi. Şimdi ikinci kez denedik ve 5. Gün çift embriyo koyuldu. Doktorum o sırada bana sordu ister misin ikiz olsun dedim isterim spontane gelişti yani şuan bekleme aşamasındayımmerhaba, yorumlarınıza ihtiyacım var. 2 başarısız tüp bebek denemem var şimdi yeniden başlayacağım bu sfeer bende çift embriyo konulmasını istiyorum, şimdiye dek hep tek konuldu. Bunun prosedürü nedir? Yani başarısız deneme sayısını mı baz alıyorlar, anne adayının yaşını mı onu tam anlayamadım. Hangi şartlarda çift embriyo konuluyor.?
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar topiği açan biri olarak transfer sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorumistediğim üzere 3 tane 6.gün embriyosu transfer edildi, pozitif sonuçlandı ve dün kese görmeye gittik. İki kesemiz var biri normal boyutta diğerinin kesesi biraz küçüktü.Haftaya kalp atışı için tekrar gidicez inşallah küçük olan da büyür sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler Yani bazen risk almak gerekiyor embriyo arttıkça ben şansın arttığını düşünüyorum.🕊
Teşekkür ederim sizlere de nasip olsun inşallahÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenimde bugün 2 tane 6. Gün embriyosu transfer edilecek
Embriyolarınızın kalitesi neydi acaba birde nelere dikkat ettiniz benim 2. Denemem bun
Ya bende öyle olacam 6 gün embriyo 3 de kalitesiz diye 3 taneyi birden koyacak mis okadar üzgünüm ki olmiyacak diye sen bana umut oldun vallahArkadaşlar topiği açan biri olarak transfer sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorumistediğim üzere 3 tane 6.gün embriyosu transfer edildi, pozitif sonuçlandı ve dün kese görmeye gittik. İki kesemiz var biri normal boyutta diğerinin kesesi biraz küçüktü.Haftaya kalp atışı için tekrar gidicez inşallah küçük olan da büyür sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler Yani bazen risk almak gerekiyor embriyo arttıkça ben şansın arttığını düşünüyorum.🕊