• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEKLİ HAMİLELİK SÜREÇ

cevaplar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
54
18
3
Merhaba arkadaşlar tüp bebek ile olan gebeliklerde bulantı daha az yada hiç olmaması normal mi bir yerde okudum iyi spermler kaliteliler seçildiği için bulantı olmayabilir diye ama doğru mudur sizce ben 8. Hafta bitti şükür hala bulantım yok inşallah olmaz 🥰

Merhaba arkadaşlar tüp bebek ile olan gebeliklerde bulantı daha az yada hiç olmaması normal mi bir yerde okudum iyi spermler kaliteliler seçildiği için bulantı olmayabilir diye ama doğru mudur sizce ben 8. Hafta bitti şükür hala bulantım yok inşallah olmaz 🥰
Olabilir çünkü bendede asla bulantı olmadı 😄

18.haftaya kadar mide bulantısı devam etti. Öyle ki prilam denen mide bulantısı hapı olmadan ayakta kalamıyordum. Spermle falan alakası yok. Eş zamanlı kuzenimle hamile kaldık ama o doğal yolla kaldı. Ve 1 kere bile kusmadi

18.haftaya kadar mide bulantısı devam etti. Öyle ki prilam denen mide bulantısı hapı olmadan ayakta kalamıyordum. Spermle falan alakası yok. Eş zamanlı kuzenimle hamile kaldık ama o doğal yolla kaldı. Ve 1 kere bile kusmadi
Maalesef benim de öyle oldu. 17. Haftada bulantım bitti. Prilamı da bıraktım. Kendi kendime uyanabildim, sersemliğim geçti. Benim bebeğimin cinsiyeti kız. Genelde kız olunca bulantı çok oluyormuş. Bilmiyorum doğru mudur.

Maalesef benim de öyle oldu. 17. Haftada bulantım bitti. Prilamı da bıraktım. Kendi kendime uyanabildim, sersemliğim geçti. Benim bebeğimin cinsiyeti kız. Genelde kız olunca bulantı çok oluyormuş. Bilmiyorum doğru mudur.
Ah o kadar iyi anliyorum ki. Cok sukur gözünüz aydin. Simdi gebeligin balayi denen trimestiri geldi. Öyle keyifli öyle güzel anlarınız olcak ki insaallah keyfini sonuna kadsr çıkarın. Sonra hamilelik bitiyor diye üzüleceğiniz gunler gelecek :)
bu arada benim de kız bebegim. Bahsettiğim kuzeniminse erkekti. Belki bununla ilgisi olabilir :)

Hep dua ederdim kolay bir gebelik geçireyim diye inşallah böyle devam eder o zaman şuanlık iyiyim şükürler olsun yok inşallah 🥹🥹🥹

Back