Allah ım Allah ım benide unutmazmışÇok istedim kız oldu :) yakın arkadaşımın ikizleri bir kız bir erkek oldu. Burdan çok sevdiğim bir üyenin de ikiz oğlu olacakSiyah Palto yani bence değişiyor
Hehehej unutur muyum kızAllah ım Allah ım benide unutmazmışçok tatlısın kuzum banlıydım gece açılmış nasılsın
Biliniyor mu bilmiyorum, sanmıyorum ama evet Türkiye’de cinsiyet seçmek vs yasak, Kıbrıs’ta cinsiyet seçilebiliyor ama. Ona göre sperm seçiliyor veya embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıp seçilebiliyormuş.Benim bildiğim önceden biliniyo galiba ama söylemiyo doktorlar yasak sanırım
Bende iyiyim elhamdülillah kuzum yenı evın hayırlı sağlıklı evladını kucağına almalı gunlerı getırsınHehehej unutur muyum kızfarkettim. Günlerdir ev yerleştirmeye uğraştım, ancak kendime geldim. Buraya bakamadım kaç zaman oldu. Çok şükür iyiyim, sen nasılsın
Biliniyor mu bilmiyorum, sanmıyorum ama evet Türkiye’de cinsiyet seçmek vs yasak, Kıbrıs’ta cinsiyet seçilebiliyor ama. Ona göre sperm seçiliyor veya embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıp seçilebiliyormuş.
Arkadaşım tüp bebek yaptı , söylediğine göre embryoların kromozomları belli olduğundan cinsiyeti onlar biliyor ama söyleme yasakları var. Seçme olayı kıbrısta olduğunu duymuştum bendeHehehej unutur muyum kızfarkettim. Günlerdir ev yerleştirmeye uğraştım, ancak kendime geldim. Buraya bakamadım kaç zaman oldu. Çok şükür iyiyim, sen nasılsın
Biliniyor mu bilmiyorum, sanmıyorum ama evet Türkiye’de cinsiyet seçmek vs yasak, Kıbrıs’ta cinsiyet seçilebiliyor ama. Ona göre sperm seçiliyor veya embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıp seçilebiliyormuş.
Fetal dna gelınce hemen söylüyorlar bence bilmiyorlardırBenim bildiğim önceden biliniyo galiba ama söylemiyo doktorlar yasak sanırım
.bilmiyorlarmısArkadaşım tüp bebek yaptı , söylediğine göre embryoların kromozomları belli olduğundan cinsiyeti onlar biliyor ama söyleme yasakları var. Seçme olayı kıbrısta olduğunu duymuştum bende
Bana verilen bilgi buydu internette herşey de doğru değil bilemem orasını artık allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin.bilmiyorlarmıs
Ayyy ben pgt yaptırmıştım demekki biliyorlar.bilmiyorlarmıs
Pgt de belli oluyor ve bu bilgi doktorunuza gidiyor kromozom sayılarından anlaşılıyormuş bi sorun istersenız :)Ayyy ben pgt yaptırmıştım demekki biliyorlarama asla söylemezler
Bak yaa zaten içim içime sığmıyordu sanırım test günü sorarım gibiPgt de belli oluyor ve bu bilgi doktorunuza gidiyor kromozom sayılarından anlaşılıyormuş bi sorun istersenız :)
Rabbım hasretinize kavuştursunBak yaa zaten içim içime sığmıyordu sanırım test günü sorarım gibibenim de bugün 5.günüm dondurulmuş 5.gün embriyosu ama sanırım 6.gün de olabilir Blast ettiler hayırlısı sanamayıp Salı yada çarş erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?