• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebeklerde cinsiyet

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyg19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hyg19

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
16
3
6
33
merhabalar tüp bebek tedavisinde başladım
cok merak ediyorum genelde cinsiyet ne oluyor diye benim çevremdekiler hep kız bebek bende kız annesi olmayi çok istiyorum sizlerin tüp bebekle kızınız mı oğlunuz mu oldu benimle paylaşırsanız mutlu olurum ve ilk transferde hamile kalanlar var mı aramızda

Merhaba ben 2020 ocakta transfer oldum oğlum oldu Türkiye’de cinsiyet seçmek yok malum zaten seçilseydi bile ben seçmezdim Allah erkek nasip etti çok şükür şimdi kalan tek embriyomun transferini yaptırıcam o da kız olursa daha ne ister ki insan. Allah sizede ilk seferde tutmasını nasip etsin inşallah

Ben de kız çocuk hayali kurardim. Şimdi saglikli bir evladim olsun da kız erkek farketmez diyorum yeter ki olsun. Allah gönlünüze göre verir umarim 🙏

Benim bildiğim önceden biliniyo galiba ama söylemiyo doktorlar yasak sanırım

Allah ım Allah ım benide unutmazmış 🥰çok tatlısın kuzum 😘banlıydım gece açılmış nasılsın
Hehehej unutur muyum kız 😂 farkettim. Günlerdir ev yerleştirmeye uğraştım, ancak kendime geldim. Buraya bakamadım kaç zaman oldu. Çok şükür iyiyim, sen nasılsın ♥️
Benim bildiğim önceden biliniyo galiba ama söylemiyo doktorlar yasak sanırım
Biliniyor mu bilmiyorum, sanmıyorum ama evet Türkiye’de cinsiyet seçmek vs yasak, Kıbrıs’ta cinsiyet seçilebiliyor ama. Ona göre sperm seçiliyor veya embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıp seçilebiliyormuş.

Hehehej unutur muyum kız 😂 farkettim. Günlerdir ev yerleştirmeye uğraştım, ancak kendime geldim. Buraya bakamadım kaç zaman oldu. Çok şükür iyiyim, sen nasılsın ♥️

Biliniyor mu bilmiyorum, sanmıyorum ama evet Türkiye’de cinsiyet seçmek vs yasak, Kıbrıs’ta cinsiyet seçilebiliyor ama. Ona göre sperm seçiliyor veya embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıp seçilebiliyormuş.
Bende iyiyim elhamdülillah kuzum yenı evın hayırlı sağlıklı evladını kucağına almalı gunlerı getırsın 🥰huzur eksik olmasın

Arkadaşım tüp bebek yaptı , söylediğine göre embryoların kromozomları belli olduğundan cinsiyeti onlar biliyor ama söyleme yasakları var. Seçme olayı kıbrısta olduğunu duymuştum bende

Arkadaşım tüp bebek yaptı , söylediğine göre embryoların kromozomları belli olduğundan cinsiyeti onlar biliyor ama söyleme yasakları var. Seçme olayı kıbrısta olduğunu duymuştum bende
.bilmiyorlarmıs

Eklentiler

• IMG_8796.png
    IMG_8796.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 6
Pgt de belli oluyor ve bu bilgi doktorunuza gidiyor kromozom sayılarından anlaşılıyormuş bi sorun istersenız :)
Bak yaa zaten içim içime sığmıyordu sanırım test günü sorarım gibi 😀😀😀 benim de bugün 5.günüm dondurulmuş 5.gün embriyosu ama sanırım 6.gün de olabilir Blast ettiler hayırlısı sanamayıp Salı yada çarş erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Bak yaa zaten içim içime sığmıyordu sanırım test günü sorarım gibi 😀😀😀 benim de bugün 5.günüm dondurulmuş 5.gün embriyosu ama sanırım 6.gün de olabilir Blast ettiler hayırlısı sanamayıp Salı yada çarş erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Rabbım hasretinize kavuştursun 🌺

Back