Merhaba herkese ben bircogunuz gibi anne olmak ıcın buyuk cabalar sarfetmekteyim 2 kez asılama bir kez tüp bebek yaptırdım ve negatif sonucu dün aldım psıkolojım o kdr yıkılmıs durumdaki ne yapıcagımı bılmıyorum ilk tüp bebek denemesi oldugu ıcın tek embriyo transferi yapıldı ve tutmadı 2 ay sonra ıkıncı yapılıcak ve ınanın nasım dua edicegımı sasırdım ılgınctırkı doktorum ıkız gebelıkle ılgılı öyle seyler soyledıkı simdi ıkız tutsun die nasıl dua edicem yok ıkız gebelıkte sakat cocuk olma riski varmıs erken dogdugu zaman 12 yasından sonra cocukta sorun olurmus neler neler yani psikolojim yerlerde napıcagımı bılmıyrm ne olur ıkız annesı olupta dunyalar guzelı yavrularıyla mutlu olanlar yazsın bana cok destegınıze ıhtıyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekle ikizleri olanlar
- Konu Sahibi Selay1988
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama ikiz bebek anneleri ikizgebelik tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haftayı tamamlamadan dogum riski daha yuksek oluyomus ayrıca ıkız gebelıkte bır bebek dıgerının hakkını yermısCok sacma neye dayanarak soyledi bunu doktorunuz? Kuzenimin tup bebek ucuzleri var masallah hepsi de cok saglikli
Kuzenin ucuzler de erken dogdu evet, 3,5 ay kuvozde kaldilar fwlan, ama fark etmez sonuc olsrak gepsi iyi su anHaftayı tamamlamadan dogum riski daha yuksek oluyomus ayrıca ıkız gebelıkte bır bebek dıgerının hakkını yermıs
Tabiki üçüzlerde risk cok fazla ama ikizde öylemi bılmıyorum sonucta tek gebelıktete bu risk var bu kadar tedavi olmusken bu kdr negatif konusmak simdi ne yapıcagımı bilmez haldeyimKuzenin ucuzler de erken dogdu evet, 3,5 ay kuvozde kaldilar fwlan, ama fark etmez sonuc olsrak gepsi iyi su an
Sinir bozucu bir doktor cidden. En cok morale ihtiyacin oldugu donemde boyle asagi ceken bir konusma hic hos degil. Doktorunu mu degistirsen acaba? Elektrigin daha iyi tutacak biriyle devam etmelisin sanirimTabiki üçüzlerde risk cok fazla ama ikizde öylemi bılmıyorum sonucta tek gebelıktete bu risk var bu kadar tedavi olmusken bu kdr negatif konusmak simdi ne yapıcagımı bilmez haldeyim
Yumurtalarım onda toplandı artık tekrar o ıgnelerı tedavıyı olamamSinir bozucu bir doktor cidden. En cok morale ihtiyacin oldugu donemde boyle asagi ceken bir konusma hic hos degil. Doktorunu mu degistirsen acaba? Elektrigin daha iyi tutacak biriyle devam etmelisin sanirim
- 24 Mart 2015
- 92
- 82
- 18
- 35
Merhaba herkese ben bircogunuz gibi anne olmak ıcın buyuk cabalar sarfetmekteyim 2 kez asılama bir kez tüp bebek yaptırdım ve negatif sonucu dün aldım psıkolojım o kdr yıkılmıs durumdaki ne yapıcagımı bılmıyorum ilk tüp bebek denemesi oldugu ıcın tek embriyo transferi yapıldı ve tutmadı 2 ay sonra ıkıncı yapılıcak ve ınanın nasım dua edicegımı sasırdım ılgınctırkı doktorum ıkız gebelıkle ılgılı öyle seyler soyledıkı simdi ıkız tutsun die nasıl dua edicem yok ıkız gebelıkte sakat cocuk olma riski varmıs erken dogdugu zaman 12 yasından sonra cocukta sorun olurmus neler neler yani psikolojim yerlerde napıcagımı bılmıyrm ne olur ıkız annesı olupta dunyalar guzelı yavrularıyla mutlu olanlar yazsın bana cok destegınıze ıhtıyacım var
Allah doktorun da iyisine dusursun diyorum yazdiginizi okuyunca. Ben 28 yasimdayim. Eyluldeki ilk transferimde 2 embriyo transfer ettik ama dis gebelik oldu. Aralik ayinda 3 tane edilecekti ama dondurulmustan cozulurken biri bozulunca 2 tane koyuldu. Simdi cok sukur ikizlerime hamileyim 23. Haftadayiz. Cift yumurta ikizi tabiki benimkiler. Tek yumurtada bebeklerin beslenmesi ile ilgili sikinti olabiliyormus evet ama genetik olarak tek yumurta ikizligi yoksa gerceklesmesi zor. Cift yumurta ikizinde ise cok sukur sikintisiz ilerliyoruz. Evet iki bebek ile biraz daha cok ve erken hamilelik belirtileri yasaniyor ama bu demek degilki ikizler problemli oluyor. Erken dogum riski herzaman var ama doktorlar ona gore takip yapiyorlar. Ustelik ben 40. haftaya kadar dogurmayani cok gordum forumlarda. Yani bir doktor paranizi nasil daha fazla kazanirim diye ancak bu kadar uckagitci olabilir. Nolur kusuruma bakmayin ama bu buyuk bir pazar ve sizin her transferiniz bir para odemeniz demek. Bu da doktorun daha fazla para kazanmasi demek. Allah yardimciniz olsun. Bu sektorde iyi doktora denk gelmek de bir mucize olmus. Her arkadastan duyduguma bir kez daha sasiriyorum.
Allah size bagıslasın bebeklerınızı inanın cokta para verdık her gıttıgımde elimde hedıyeyle gittim ısınde ıyı oldugunu duyunca tedaviye basladım transferime bır kac gun kala östrojen hormonum cok yuksektı ve belkı 2 ay bekleriz dedi onuda kabul ettım sonra eveledi geveledi beklemıcez dedı ztn sonuc husranla sonuclandı 1 yıl once babamı kaybettım onun acısıyla bogusurken sımdı bu allaha ınancım tabıkı tam ama ınanın nasıl dua edıcegımı sasırdım bebek ıstıyımmı ıstemıyımmı hayalım hep ıkız annesı olmaktı öle gozumu korkuttu ki sımdı dusunuyorum 2 ay sonra ıkıncı konucak ve bu kdr olumsuz konusmusken nasıl riskine gırıcek pekı sizin bebeklerınızın cınsıyeti neAllah doktorun da iyisine dusursun diyorum yazdiginizi okuyunca. Ben 28 yasimdayim. Eyluldeki ilk transferimde 2 embriyo transfer ettik ama dis gebelik oldu. Aralik ayinda 3 tane edilecekti ama dondurulmustan cozulurken biri bozulunca 2 tane koyuldu. Simdi cok sukur ikizlerime hamileyim 23. Haftadayiz. Cift yumurta ikizi tabiki benimkiler. Tek yumurtada bebeklerin beslenmesi ile ilgili sikinti olabiliyormus evet ama genetik olarak tek yumurta ikizligi yoksa gerceklesmesi zor. Cift yumurta ikizinde ise cok sukur sikintisiz ilerliyoruz. Evet iki bebek ile biraz daha cok ve erken hamilelik belirtileri yasaniyor ama bu demek degilki ikizler problemli oluyor. Erken dogum riski herzaman var ama doktorlar ona gore takip yapiyorlar. Ustelik ben 40. haftaya kadar dogurmayani cok gordum forumlarda. Yani bir doktor paranizi nasil daha fazla kazanirim diye ancak bu kadar uckagitci olabilir. Nolur kusuruma bakmayin ama bu buyuk bir pazar ve sizin her transferiniz bir para odemeniz demek. Bu da doktorun daha fazla para kazanmasi demek. Allah yardimciniz olsun. Bu sektorde iyi doktora denk gelmek de bir mucize olmus. Her arkadastan duyduguma bir kez daha sasiriyorum.
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
İnsallah cok tesekkurlerTüp bebek merkezleri genelde bunu yapıyor nedenini anlayamıyorum bende. İlk denemede tüp bebeğin tutma olasılığı düşük oluyor zaten üzülmeyin. Pozitif düşünün iyi beslenin ikinci denemede tutar inşaallah
- 24 Mart 2015
- 92
- 82
- 18
- 35
Allah size bagıslasın bebeklerınızı inanın cokta para verdık her gıttıgımde elimde hedıyeyle gittim ısınde ıyı oldugunu duyunca tedaviye basladım transferime bır kac gun kala östrojen hormonum cok yuksektı ve belkı 2 ay bekleriz dedi onuda kabul ettım sonra eveledi geveledi beklemıcez dedı ztn sonuc husranla sonuclandı 1 yıl once babamı kaybettım onun acısıyla bogusurken sımdı bu allaha ınancım tabıkı tam ama ınanın nasıl dua edıcegımı sasırdım bebek ıstıyımmı ıstemıyımmı hayalım hep ıkız annesı olmaktı öle gozumu korkuttu ki sımdı dusunuyorum 2 ay sonra ıkıncı konucak ve bu kdr olumsuz konusmusken nasıl riskine gırıcek pekı sizin bebeklerınızın cınsıyeti ne
Dedigim gibi isiniz cok zor. Benim de husrana ugrayan cok arkadasim var bu densiz cikarci doktorlar yuzunden. Benim kendi doktorumun ismini ogrenmem tamamen sansti. annemin meme kanserinden sonra tedbir amacli rahmi alinacagi zaman ameliyati yapacak hastanede doktor bekleme sirasinda yeni dogum yapmis 40li yaslarinda bir anneyle muhabbeti sirasinda annem ogreniyor. O kadin tup bebekle hamile kalinca tup bebek doktoruna devam etmemis bu hastaneye gelmisti. Kismet yani. Bende esimle tup bebek yapmaya karar verince bir gidip tanisalim dedik. Muayenehanesine gidince de aklimiza yatti. Bir gun bile uzmedi bizi allah razi olsun dis gebelikte bile hep yanimda oldu ne zaman istesem ulastim. Ama diger arkadaslarimdan duyduklarim o meshur tup bebek merkezlerinde gordukleri muamelelere inanamadim. Suan size ne desem bos ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama asla umudunuzu kaybetmeyin. Ya kesin kararli olun ya da biraz daha bekleyin. Olumlu olmak pozitif olmak hep ise yariyor bence. Ikisi de erkek benim sipalarin. Ben de ulen hayatım mahvoldu filan diye bir depresyona girecek olmustum ilk duydugumda hamilelik hormonlari da tavan yapmisti tabi allah size de once en hayirlisini sonra gonlunuzdekini nasip etsin ins. Kimseyi dinlemeyin yasamayan asla anlamiyor. Siz pozitif olursaniz minnoslariniz da size gelecektir ins allahin izniyle. Inancinizi kimse yuzunden kaybetmeyin.
Cok haklısınız ama sızde bu yollardan gectınız cok ıyı anlarsınız benı 2 ay menopoz ıgnesı uzerıne onca hormon ıgnesı ınsanda pozitif olucak hal kalmıyo cunku hormonlar o kdr allak bullak oluyo ki ınanılmaz derecede karamsar mutsuz oluyosunuz o yuzden olumlu doktor o kdr onemlıki aklımdan neler neler gecıyo allah sizede ogullarınızı bagıslasınDedigim gibi isiniz cok zor. Benim de husrana ugrayan cok arkadasim var bu densiz cikarci doktorlar yuzunden. Benim kendi doktorumun ismini ogrenmem tamamen sansti. annemin meme kanserinden sonra tedbir amacli rahmi alinacagi zaman ameliyati yapacak hastanede doktor bekleme sirasinda yeni dogum yapmis 40li yaslarinda bir anneyle muhabbeti sirasinda annem ogreniyor. O kadin tup bebekle hamile kalinca tup bebek doktoruna devam etmemis bu hastaneye gelmisti. Kismet yani. Bende esimle tup bebek yapmaya karar verince bir gidip tanisalim dedik. Muayenehanesine gidince de aklimiza yatti. Bir gun bile uzmedi bizi allah razi olsun dis gebelikte bile hep yanimda oldu ne zaman istesem ulastim. Ama diger arkadaslarimdan duyduklarim o meshur tup bebek merkezlerinde gordukleri muamelelere inanamadim. Suan size ne desem bos ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama asla umudunuzu kaybetmeyin. Ya kesin kararli olun ya da biraz daha bekleyin. Olumlu olmak pozitif olmak hep ise yariyor bence. Ikisi de erkek benim sipalarin. Ben de ulen hayatım mahvoldu filan diye bir depresyona girecek olmustum ilk duydugumda hamilelik hormonlari da tavan yapmisti tabi allah size de once en hayirlisini sonra gonlunuzdekini nasip etsin ins. Kimseyi dinlemeyin yasamayan asla anlamiyor. Siz pozitif olursaniz minnoslariniz da size gelecektir ins allahin izniyle. Inancinizi kimse yuzunden kaybetmeyin.
- 11 Temmuz 2012
- 404
- 32
- 118
Merhaba.
1) Tüp bebek tedavisi için adetin kaçıncı gününden itibaren başlanıyor. Yani ilk doktora gitme zamanı nasıl olmalı.
2) ikiz bebekte de yine aynı ücret mi ödeniyor?
3) ilk ay tutmazsa, diğer ay başka embriyo koymak için de aynı ücreti mi ödüyoruz.
4) Ayrıca başka bir hastanede aşılama yaptırmıştık daha önce, bu rapor için yeterli olur mu?
5) Cinsiyet tercihi yapabiliyor muyuz?
Bezmialemi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
1) Tüp bebek tedavisi için adetin kaçıncı gününden itibaren başlanıyor. Yani ilk doktora gitme zamanı nasıl olmalı.
2) ikiz bebekte de yine aynı ücret mi ödeniyor?
3) ilk ay tutmazsa, diğer ay başka embriyo koymak için de aynı ücreti mi ödüyoruz.
4) Ayrıca başka bir hastanede aşılama yaptırmıştık daha önce, bu rapor için yeterli olur mu?
5) Cinsiyet tercihi yapabiliyor muyuz?
Bezmialemi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
- 22 Ağustos 2019
- 19
- 3
- 16
- 30
- 22 Ağustos 2019
- 19
- 3
- 16
- 30
Merhaba aynı süreci ve aynı sıkıntıları yaşıyorum bende tüp bebek tedavisindeyim dr çok ii ama riskli olabileceğini söyledi ikiz gebeliğin ki kaldı ki tek embriyo ile de risk var ama bizim ikinci tedavimiz ilkinden de bir oğlum var rabbim bağışlasın onun dudak yarığı vardı bundada açıkçası risk var deyince tereddüdüm var iki embriyo transferi yaptırsak mı diye Perşembe transferim olacak düşünüp duruyorum rabbimden hayırlısı siz menopoz iğnesi olarak ne vuruldunuz