Tüp bebekle hamiş olanlar yardımcı olurmusunuz??.....

slm niko samsunda üniversiteye de gitmenizi öneririm ben.ordan istanbula yönlendirirler.ama ilkadındakini önermiyorum.üniv.hocası vardı samsun 19 mayıs unıv de prof ilkadımdakını onermedıler.

merhaba
ben yenı katıldım aranıza.
benımde hıkayem uzun.endo hastasıyım.1 sene once bır dıs gebelık gecırdım.amelıyat olmadan kendılıgınden dusuk yaptım.sonra amelıyat oldum sol tupum alındı ve sımdı tup bebek tedavısı goruyorum.gecen persembe transferım oldu. suan beklemedeyım......

ty endo derken endometrium(çikolata kisti)ni kastediyorsun dimi?inşallah hakkında hayırlısı olur.

evet endometrıozıs yanı cıkolata kıstı.sol yumurtalıkta 7 cm sagda 3 cm dı.rahım fılmı cekıldı.ama amelıyatta fılmden daha agır tablo ıle karsılasıldıgı ıcın sol tup alındı.sıvıdan dolayı oncesınde benımde dıs gebelık olmustu....amelıyattan sonra 2 ay menopoza soktu dr benı ve hıc adet olmamı beklemeden dırek tup bebek yapıldı.kanama gormemen senın ıcın su durumda daha ıyı dendı..ıns hersey gerıde kalmıstır dıye dua edıyorum suan 14 ekımde test yaptırcam umarım pozıtıf cıkar ve bu sıkıntılar gerıde kalır

birtanecik laparoskopiyi ne için olmuştun?problem neydi.baya uğraşmışsın ve dayanabilmişsin.demek ki azmin elinden birşey kurtulmuyor.senin adına çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.

sebgili niko geç cevaplıyorum yeni gördm sorunu. tülerde bişey varmı diye bakmışlardı. temz çıktı. aslında tiroitlerden dolayı olmuyomuş o doktor geç anladı. daha sonra alman hast halit beye gtdim. tiroitlerini düzelt öyle gel dedi. 3 sene uğrastımç atom aldım 2005de. 2007 de tüp bebege grdim ve subat bir finish. yiğit kucakta. dogum günüme 1 hafta kala doğum yaptım. en güzel hediye bana. allah herkese versin. sakin ve kararlı olun kendinizi dinlemeyin. başaracaksınız:CüvCüv:Şeniza.s:Saruboceq::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…