Tüp bebekle hamilelikte orgazm

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
26
Selam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🤲 12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?

Selam arkadaşlar hamile bu gün transferimin 13. Günü 7. Gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🤲 12. Haftaya kadar cinsel ilişki yasak dendi bizde yapmadık tabi ki ama orgazm oldu sadece sonrada çok aklıma takıldı ya bir şey olursa diye çok pişman oldum kanamam falan olmadı hafif kasık ağrım oldu bu günde doktorumun hemşiresine sordum sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir şey yaşayıp sıkıntısı olan oldu mu?
İlişkiye girmeden mi orgazm oldunuz

Canım rahim kasılması da yasak bildiğim kadarıyla dikkat et az sabredin 🤭

İlişkisiz orgazm olmak sıkıntı yaratmaz diye biliyorum. Sonuçta rüyada da olsa olabiliyo🙈

O zaten yok o kadar emek verdik 2 dakikalık şey için riske atmam ama rüyada da olabiliyoruz heralde bişey olmaz dedim doktorumun hemşiresi de herhangi bir sıkıntı olmaz dedi zaten
Olmaz olmaz😉 Ben tüp bebekle hamileydim kanamam düşük riski vs yoktu doktorum altı haftalıkken ilişki olabilir demişti yine de üç aylık olana kadar hiçbir şey yapmadım😂

Yapmamaya çalışıyorum canım da sana bir şey sorcam bu gün göğüslerimdeki şişlik hala var ama ağrısı o kadar kalmadı sendede oluyor mu böyle yoksa hep ağrıyor mu gögüslerin😁
Yok kuzum değişiyor o ya. Hele ilk zamanlar da bazen geçiyor gibi hissetmiştim🤭 bulantı da öyle oluyor bi sabah uyandığımda tamam diyorum bitti galiba. Ertesi gün yine kaldığı yerden devam 🤣

X