Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar tup bebekte uzun protolle tedavi olanlar bildiginiz gibi bazen adetinin 20. 25. embryon transferi icin gidiyor o halde kan testi yaptirdigimiz gun kac haftalik hamile oluyoruz???son adet tarihine goremi hesaplaniyor o da???
mehay hamilemisin ben senin uzun protokolle yeni başlayacağını sanıyordum
mehaycım transferden 16 gün geri gideceksin yani
benim adet olduğum tarih 10 mayıstı daha fazla yumurta oluşması için
birkaçgün daha iğne oldum fazladan
29 mayısta transferim olmuştu
dr 16 gün geri gidip o günü baz alıyoruz
yani 14 mayıs diyeceğiz demişti
slm arkds trasferden 12 gun sonra bellı oluyor nerden bılıyorsun dersenız ben 2 tup bebek 1 kerede tedavı durduruldu
bana doktorum son adet tarihin dedi ben kısa protokol oldum ama uzunda olsa son adet tarihini baz alabilirsin
canim degilim ama bu soru aklima takildi kafamkaristi hamile kalirsam yani transfer adetin 23. gunu olucak sanirim sacma olur son adet tarihinden alinirsa gebelik haftasi... o yuzden sordum canim...
son adet günü baz alınarak üzeriene 28 gün yani 4 hafta ekliyorsunuz.Gebeliklerde hafta söz konusu bu durumda test günü genelde 26 -28 güne denk geliyor 1 aylık oluyor bazı durumlarda tedavi uzun olanlarda test adetten 30 güne gelebiliyor yine 4 hafta 28 baz a-lınarak. hesaplanıyor.Dr genelde hafta +artı gün olarak hesaplanıyor .örnek: benim son adet günüm 6 mayıstı testim 4 hazirandı karşılığı 4 hafta 1 güne denk geliyor.1 aylık 1 günlük.bugün 17 haziram 6 hafta 0 günlük 6 . cı haftaya girdim.