Sevgili Arkadaşlar,bende sizlere hikayemi anlatarak bir nebze umut olabilmeyi istiyorum.Bu süreçte yaşanılanları,umutları,korkuları,hayal kırıklıklarını,çaresizlikleri çok iyi biliyorum.Belki size umut ve moral olabilirim diye düşündüm.43 yaşındayım,ilk kez Allah tamamına erdirirse inş anne olacam.Anne olmaya 2yıl öne karar verdim.Çünkü korkularım vardı.Doğuştan primer amonere(adet olamamak)genç kız yıllarımda teşhis konmuştu.Belki ondan belki öğretmen olmamdan(çocuk sevgimi onlarla paylaşıyordum) dolayı anneliği istemedim hep erteledim.Eşimin ısrarı ile sonunda ikna olup anne olmaya karar verdim.Ovalasyon(yumurtama sorunu)olduğu belirtildi.Bunun üzerine yaş 4o üstünde olunca tüp bebek denemem gerektiği söylendi.Kararımızı verdik ve tedaviye başladık.Bursada görev yaptığımız için,tavsiye üzerine Soranüs Tüp Bebek Merkezine başvurduk.İlk tüp bebek denememizi orda yaptık.Başarısızlıkla sonuçlandı.Merkezin çalışma sistemi,doktorun ilgisizliği,düzensizliği,söylenen fiyatın nerdeyse dört katı faturanın çıkması vs bizi başka arayışlara yöneltti.Yaptığım araştırmalar sonucunda,Bursa Acıbadem'de Şahin Zetetoğluna karar kıldık.Şükürler olsun ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi görüyorum.(fiyat olarak,bir çok yerden uygun,Acıbadem pahalı olur düşüncesini yıktı)Merkezin çaşışma sistemi,düzenliliği ve herşeyden önemlisi doktorumun sıcak ilgisi ve hastaya verdiği güvenle hemen tedaviye başladık.İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı,umudumu asla yitirmedim.Tekrar denemeye karar verdik.Süreç çok zorluydu.Hep yaş olarak,hem tek yumurtamın çalışması(diğer yumurtam 15 yıl önce sözde kist ameliyatı nedeniyle Ankarada gittiğim doktor Recai Pabuçcu tarafından yapılan ameliyat sonucunda çalışmaz hale getirilmişti.)Allahın izniyle 2.denememde hamile kaldım.Şuan 16 haftalık gebeyim.İyi bir doktor ve ekiple olmayacak şey oldu.Önce Allaha hamd olsun ve Dr.Şahin Zeteroğluna minnettarım.Yılmayın,inancınız tam olsun.Tevekkül edip iyi bir doktorla başarmak mümkün.Bunu ben yaşadım.Umarım Rabbim kucağımada almayı nasip eder.İsteyen herkese nasip etsin inş.....Umudunuzu yitirmeyin,lütfen olur mu?Sevgiyle kalın.....