sagol canimcanım ben günde 4 defa 6 damla kullanıyorum. sab da öyle. oğluma uyku yapmadı hatta sanıyorum zeytinyağı içeriğinden dolayı dışkılamayı kolaylaştırıyor. ama yine de ıkınma şanpiyonu benim oğlum
sarılık uzun sürmüş, kan grubu uyuşmazlığı mı vardı? sık sık besle tatlım, özellikle anne sütüyle mümkünse. idrarla atacak sarılığı.. acil şifalar dilerim..
doktor ne diyor tatlım? çok mu yüksek sarılık? inşallah çabucak atlatır kuzucuksagol canimhayir uyusmazlik da yok nedenini anlamadik iki kere tiroid testi yapildi sorun cikmadi. evet nurse zeytinyagi ozlu oldugu icin daha cok fayda etti
Canım 16sında 2 aylık olacağız. Yoğun bakımdayken norolojik olarak hep normal yazıyor. Sonra 1 aylık kontrolünde yenidoğan yerine yeniden götürüp sordum kadın baktı herşeyine ve götürmene gerek yok dedi. Çocuğun normal dedi. Zaten anormal bişeyi olsa farkedersin dedi. Böyle dalıyorsa, kendini bırakıyorsa falan dedi. Çok şükür gelişimi iyi, kilosu normal. Emme refleksi var ama arada boğazında kalıyor en başından beri. İlk başta hortumla beslendiği için oluyor demiştim. Emerken falan kasılma olmuyor. Sadece ağlarken oluyor.Canım bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama genelde bu kadar küçük nöroloji teşhis koyamıyo genelde 5-6 aylık olmasını beklerler canım bebeğin emme reflekslerine ve kilo alımına bak kendini kasması emerkende oluyomu dikkat et inşallah gaz sancısıdır Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık versinn
Canım benim kızımın da yeni geçiyor, gözlerinde var hala. 16sında 2 ayı dolduracağız. İlk kızımsa 3 ay sürmüştü. Eğer herşeyine bakıldıysa sıkıntı etme. Bu sefer ben hiç götürmedim sarılığı için.sagol canimhayir uyusmazlik da yok nedenini anlamadik iki kere tiroid testi yapildi sorun cikmadi. evet nurse zeytinyagi ozlu oldugu icin daha cok fayda etti
Benim kızlardan biri de aynen canım gece 10 ile 1:30 arası mahvediyor beni yerde yatağında 5 dk durmuyor bi ağlama krizi elim ayağım şaşıyor durmadan emmek istiyor kucaktan inmiyor Dr a götürdüm büyüme atağı geçiriyormuş dr gaz için imnovit herb baby bitkisel yazdı içerisinde kimyon yağı dereotu yağı ve çinko var maflor yazdı bağırsak prebiyotik düzenleyiciymiş kullanıyoruz büyük çişimizi daha rahat yapıyoruz ama gece ataklarımız geçmedi hala.Kızlar bende bunalmış bir durumdayım. Oğlum hiç durmuyor. Gaz mı başka bir şey mi anlamadım. Yerde yatıp 5 dk durmuyo. Ya ağlayacak, ya uyuyacak ya da emecek. Çok şükür kızım daha sakin. Doktora götürcem hafta içi acaba başka birşeyimi var diye
Biz bugün itibariyle 57 günlük olduk 7 kasım da dr günümüzdü kızımın biri 52 cm 3730 gr diğer kızım 50 cm 3350 gr olmuş ben 18 eylül de 35+1 de doğum yapmıştım.Nurse haveys akşamları bir çay kaşığı. Bebeğim kiz ve 65 günlük. Sizinkiler ne kadarlık.
Ayy canım ne yapacağımı şaşırdım. Devamlı olurmu ki bu atak. Perişan etti bizi. 12-3 arası durmadan ağlıyor. Biz nurse veriyorduk başta iyidi sonradan oda işe yaramadı. Sizin aldığınız nasıl acaba? Birde ondan deneyimBenim kızlardan biri de aynen canım gece 10 ile 1:30 arası mahvediyor beni yerde yatağında 5 dk durmuyor bi ağlama krizi elim ayağım şaşıyor durmadan emmek istiyor kucaktan inmiyor Dr a götürdüm büyüme atağı geçiriyormuş dr gaz için imnovit herb baby bitkisel yazdı içerisinde kimyon yağı dereotu yağı ve çinko var maflor yazdı bağırsak prebiyotik düzenleyiciymiş kullanıyoruz büyük çişimizi daha rahat yapıyoruz ama gece ataklarımız geçmedi hala.
canım ben sab ve nurse harveysi dönüşümlü kullanalı biraz rahatladım. sab kana karışmıyor zaten. birde bunlardan bağımsız bağırsaklarını düzenlemek işin probiyotik biogaia verdi. onu da verdiğimde rahat pırtlıyo. doktoruna danış istersen, allah kolaylık versin.KIzlar bıgünde gasodex diye bir şurup aldım gaz içinmahvolduk bu gazdan nasıl bir illetmiş.
Augline bende kizimda işe yaradı gaz çıkarırken canım bakalım ne kadar devam edecek 3 ay da biter dedi doktor bakalım son 1 ay ama benimki inat 5 ay sürer bu gaz :)KIzlar bıgünde gasodex diye bir şurup aldım gaz içinmahvolduk bu gazdan nasıl bir illetmiş.
canım ben sab ve nurse harveysi dönüşümlü kullanalı biraz rahatladım. sab kana karışmıyor zaten. birde bunlardan bağımsız bağırsaklarını düzenlemek işin probiyotik biogaia verdi. onu da verdiğimde rahat pırtlıyo. doktoruna danış istersen, allah kolaylık versin.
Valla kızlar sanki bize hiç biri fayda etmicek gibiAugline bende kizimda işe yaradı gaz çıkarırken canım bakalım ne kadar devam edecek 3 ay da biter dedi doktor bakalım son 1 ay ama benimki inat 5 ay sürer bu gaz :)
ben çok mama denedim, gaz sancısının mamadan kaynaklandığının da farkındayım ama her değiştirdiğim mama daha kötü yaptı kuzumu. ilk kullandığım evolviaya döndüm. bebeğimde reflü varmış sıkıntı biraz da ordan geliyor tabi. allah herkesin yavrusuna şifa versin, huzurla sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar bnm ikizlerde biride öyleydi inliyor ağlıyor çocuk gastrolojisine götürdüm kronik gaz sancisi varmış mamayi değiştirdi. Nutrikonfor bebelac kullanıyoruz. İlk bir hafta iniliyordu yine ama daha az çok şükür şimdi bitti rahat rahat uyuyor.
karaciger trsti falan yapildi temiz canim. sarilik 12 olmus dusus var. insallah toparlanirdoktor ne diyor tatlım? çok mu yüksek sarılık? inşallah çabucak atlatır kuzucuk
Cnm çok mama denemek çözüm değil. Reflü için de mama var .lakin doktorum kolik gaz sancisi 6 ay reflü gibi seyreder kusturur. 6 aya kadar reflü tanısı konulmaz.bu tip bebeklerin mamaya alışma süreci var cnm .bn öneriyorum nutrikonfor bebelac mamasini tecrübeyle eş değer sabırlı ol.kiloda aldırıyor hem.ben çok mama denedim, gaz sancısının mamadan kaynaklandığının da farkındayım ama her değiştirdiğim mama daha kötü yaptı kuzumu. ilk kullandığım evolviaya döndüm. bebeğimde reflü varmış sıkıntı biraz da ordan geliyor tabi. allah herkesin yavrusuna şifa versin, huzurla sağlıkla büyüsünler inşallah
bizimkinin reflü olduğu kesin tatlım. gece uykusunda kusup geri yuttuğunu duyuyorum. doktorum esasında kusuyor deseydin ilaç vermeyecektim ama uykuda olanı tarif edince aspire edemeyip akciğere gitme ihtimalinden dolayı ilaç veriyorum dedi. mamalarla alakalı çok araştırma yapmıştım şimdi anımsamıyorum ama bebelac hem oğluma dokundu hem ben bi sebepten kullanmak istememiştim. reflü için olan mamalar AR diye geçiyor fakat şimdilik o kadar ileri durumda değiliz. AR mamalar diyet gıda gibi bişey zaten.Cnm çok mama denemek çözüm değil. Reflü için de mama var .lakin doktorum kolik gaz sancisi 6 ay reflü gibi seyreder kusturur. 6 aya kadar reflü tanısı konulmaz.bu tip bebeklerin mamaya alışma süreci var cnm .bn öneriyorum nutrikonfor bebelac mamasini tecrübeyle eş değer sabırlı ol.kiloda aldırıyor hem.
Canım bebelacı hangi sebepten almak istemedin? Annem bana babelac gold aldırdı. Ben evolvia kullanıyorum. Herhalde ona devam ederim yinebizimkinin reflü olduğu kesin tatlım. gece uykusunda kusup geri yuttuğunu duyuyorum. doktorum esasında kusuyor deseydin ilaç vermeyecektim ama uykuda olanı tarif edince aspire edemeyip akciğere gitme ihtimalinden dolayı ilaç veriyorum dedi. mamalarla alakalı çok araştırma yapmıştım şimdi anımsamıyorum ama bebelac hem oğluma dokundu hem ben bi sebepten kullanmak istememiştim. reflü için olan mamalar AR diye geçiyor fakat şimdilik o kadar ileri durumda değiliz. AR mamalar diyet gıda gibi bişey zaten.
canım benim oğlum çok gazlı birde kaka sorunu var. çok mama denedim hangisini niye bıraktığımı hatırlamıyorum. mesela birinde glikoz şurubu içerdiği yazıyordu bu yüzden bıraktım. biri bağırsak hareketlerini çok arttırdı sanırım hipp yapmıştı. hastanede evolvia veriyorlardı her denemede ağzım yandı evolviaya geri döndüm. en son sma denemeyi düşündüm ama cesaret edemedim. annemde golden goat kullanmam için ısrarcı ama mamaların içeriği hemen hemen aynı. ben tatlı olmamasına birde gaz yapmamasına bakıyorum öncelikle.Canım bebelacı hangi sebepten almak istemedin? Annem bana babelac gold aldırdı. Ben evolvia kullanıyorum. Herhalde ona devam ederim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?