- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Canım teki zor sende ikiz bide kızın var alalhim yardım etsin sana vallahi lohusalık gerçekten zor ben sürekli eşim bi ters bişey dese patır patır ağlıyorum zoruma gidiyor çünkü herşey bende öncesi de zaten tedavi süreci vs acısı yeni çıkıyor resmenKızlar bende oğlumun beslenmesinde sıkıntı yaşıyorum. Hem mama hem de biberon veriyorum. Emme refleksi gelişsin diye emzikte tutturmaya çalışıyorum ama tutmuyor. Çok geriliyorum, 2si bir ağlıyor, birinin altını temizliyom diğeri sıçıyor. Psikolojim açıkcası iyi değil. Birde kendi evimde değilim oda geriyo. Kızım ve kardeşimin kızı rahat durmuyorlar, çocuğumu azarlıyorlar vs iyice gerildim
Canım benimkilerin kızda 10. Gün de, oğlanda 13. Gün düştü. Benim göğüslerde hiç dolmuyo, mama veriyorumGünaydın kızlar bebeğinizin göbeği kaç günde düştü yada Hale'n düşmeyen varmı benim bebeğimin 6 günde düştü yani dün gece düştü birde şu emziği nasıl alıştıracam bilmiyorum çok istiyorum acaba nuk markamı daha iyi alışması için benimde sütüm şimdiye kadar iyi ama hani o göğüs taş gibi oluyo diyorlar Hale'n öyle olmadı inşallah bol bol sütümüz olurda bebeklerimizi sağlıklı büyütürüz
Ben artık pes ettim artık sagıp veriyor geceleride mama zaten 2 ay sonra iş başı yapıcam ve yine sagıp biberonla vericem şuan sadece gecede süt çıkarmaya bakıyorumBenimki küçük çabuk yorulup bırakıyordu ucunu emiyordu zorlayan zorlaya kahverengi yerleri de tutturdum aslında ilk 10 gün falan aç kalıyordu sagip verdim bazı öğün mama verdim sonra mamayi almadı çok fazla şimdi emiyor bakalım kilo alımı yavaş sürekli doktora gidiyouz
Ben dünden belli afedersinCanım benimkilerin kızda 10. Gün de, oğlanda 13. Gün düştü. Benim göğüslerde hiç dolmuyo, mama veriyorum
Ya benimkilerde emziği almıyor. Aldırmaya çalışıyorum mideleri bulanıyor. İnşAllah alırlar çünlkü yetişemiyorumBen dünden belli afedersininek gibi ot yemeye başladım sütüm düne göre bugün daha iyi bide taze incir yedim bayağı fark etti sütüm şimdi annemle konuştum haşlanmış mısır çok süt yapıyormuş onuda bugün eşim aldı bakalım sütümüz inşallah bereketli olur da en az 3 ay anne sütüyle beslenirler yanlız kızım emziğe alışmadı üzülüyorum çünkü ilerde çok zorluğu var alışsa çok iyi olacak
Canım bende 15 eylülde doğum yaptım ve dertlerimizde aynı 20 günlükolcaz daha ben bş mememi boşalttığını görmedim ben biliyorum sütüm az ama olanıda çekmiyor ki damla damla boşa gidiyor sağmazsam sütüm, geceleri emzirmek işkence iki çekiyor uyuyor gündüzleri yine biraz emiyor onda da ilk sütü kolaykısmı alıyor asıl doyurucu kısımla uğraşmıyor sonra sıkılınca basıyor ağlamayı mamayı ağzına zor yetiştiriyorum ne yapacağım bilemedimmerhabalar. doğum yapan arkadaşlarım allahım analı babalı büyütsün, bahtları güzel olsun yavrularımızın.
bende 15 eylül'de doğum yaptım. oğlum çok şükür sağlıklı ancak rh uyumsuzluğundan dolayı sarılık riski yüksek diyerek mama verelim dediler. benimde sütüm tam gelmemişti ve oğlum göğsümü tutamıyordu. kabul ettim ama pişmanım. keşke tutturana kadar uğraşsaydım. öğretmelerini isteseymişim keşke. şimdi mama derdiyle uğraşıyorum. sütüm arttı ama oğlum mememde bikaç çekip uyuyakalıyor. uyandırmak için bişeyler yapsam bile çok kuvvetli çekmiyor. o güçsüz çekişlerde sütüm ona gidiyor mu bilmiyorum. mememin ardından mama verdiğimde cup cup içiyor biberonu. ama işte benim sütüm yetersiz mi geliyor yada biberondan içmek mi kolay geliyor çözemiyorum. birde yaygaracı bebek olunca mama vermeyeyim acıktıkça emsin kararlılığım gece son buluyor.
Bende bebelac veriyorum ama sanki gaz sancısı ve kabızlık yapıyor gibi mama yaparmı sancıBebelac
ay evet derdimiz aynı. sütün ilk kısmı uyku yapıyor zaten, miktar olarak da çok olmayınca hiç zorlamıyor kendini. önce uyuyor sonra uyanınca bir kıyamet ki gelsin mama. bugün kontrole gittim hem pamukçuk hem kabızlık sorunu hemde kafama takılanlar vardı. kabızlık için şurup verdi, anne sütü konusunda aç bırakamayacağına göre mamaya devam dedi. sürekli emzir sütün artsın dedi. bir bayandan bahsetti çok sütü varmış ama bebeği 1 ayda gram kilo almamış. kadının sütü kalorisiz olunca mecbur mama takviyesine başlamışlar. böylesi de var yani.Canım bende 15 eylülde doğum yaptım ve dertlerimizde aynı 20 günlükolcaz daha ben bş mememi boşalttığını görmedim ben biliyorum sütüm az ama olanıda çekmiyor ki damla damla boşa gidiyor sağmazsam sütüm, geceleri emzirmek işkence iki çekiyor uyuyor gündüzleri yine biraz emiyor onda da ilk sütü kolaykısmı alıyor asıl doyurucu kısımla uğraşmıyor sonra sıkılınca basıyor ağlamayı mamayı ağzına zor yetiştiriyorum ne yapacağım bilemedim
Hangi mamalar kabızlık yaptı sende, benimki hiç kaka yapmıyo değil az bişi yapıyo ama çok zorluyo yavrum kendini kaka yapcam diye zorlamaktan kıp kırmızı oluyo bide çok gaz çıkarıyor alttan bazen öle ses yapıyoki diyorum doldurdu kesin bezi bi bakıyorum azıcık bişi yapmış, bebelac kullanıyodum bugün aptamile başlıcamay evet derdimiz aynı. sütün ilk kısmı uyku yapıyor zaten, miktar olarak da çok olmayınca hiç zorlamıyor kendini. önce uyuyor sonra uyanınca bir kıyamet ki gelsin mama. bugün kontrole gittim hem pamukçuk hem kabızlık sorunu hemde kafama takılanlar vardı. kabızlık için şurup verdi, anne sütü konusunda aç bırakamayacağına göre mamaya devam dedi. sürekli emzir sütün artsın dedi. bir bayandan bahsetti çok sütü varmış ama bebeği 1 ayda gram kilo almamış. kadının sütü kalorisiz olunca mecbur mama takviyesine başlamışlar. böylesi de var yani.
bu arada bazı mamalar kabızlık yapıyor. ben bikaç tane denedim en son evolvia da karar kıldım. artık başka mama denemeye de cesaretim yok.
Canım bence aptamile hiç başlama o daha beter gaz yapıyor. Kızımda ondan kullanmıştım ve gazdan çocuğum göbek fıtığı oldu ağlaya ağlaya. Şimdi ikizlere en başından beri evolvia 1 kullanıyorum, şükür şimdilik sıkıntı yok.Hangi mamalar kabızlık yaptı sende, benimki hiç kaka yapmıyo değil az bişi yapıyo ama çok zorluyo yavrum kendini kaka yapcam diye zorlamaktan kıp kırmızı oluyo bide çok gaz çıkarıyor alttan bazen öle ses yapıyoki diyorum doldurdu kesin bezi bi bakıyorum azıcık bişi yapmış, bebelac kullanıyodum bugün aptamile başlıcam
Hangi mamalar kabızlık yaptı sende, benimki hiç kaka yapmıyo değil az bişi yapıyo ama çok zorluyo yavrum kendini kaka yapcam diye zorlamaktan kıp kırmızı oluyo bide çok gaz çıkarıyor alttan bazen öle ses yapıyoki diyorum doldurdu kesin bezi bi bakıyorum azıcık bişi yapmış, bebelac kullanıyodum bugün aptamile başlıcam
Cnm aptamil oğlumda çok kotu yapmıştı fitik olmuştu oğlum.Hangi mamalar kabızlık yaptı sende, benimki hiç kaka yapmıyo değil az bişi yapıyo ama çok zorluyo yavrum kendini kaka yapcam diye zorlamaktan kıp kırmızı oluyo bide çok gaz çıkarıyor alttan bazen öle ses yapıyoki diyorum doldurdu kesin bezi bi bakıyorum azıcık bişi yapmış, bebelac kullanıyodum bugün aptamile başlıcam
Bnde evolvia AR ozellikli olabi kullaniyorum cnim. Reflü icin tedavi amacli verdi aksamlari 30 cc kullaniyorum simdilik memnunum biraz fazla kıvamlıay evet derdimiz aynı. sütün ilk kısmı uyku yapıyor zaten, miktar olarak da çok olmayınca hiç zorlamıyor kendini. önce uyuyor sonra uyanınca bir kıyamet ki gelsin mama. bugün kontrole gittim hem pamukçuk hem kabızlık sorunu hemde kafama takılanlar vardı. kabızlık için şurup verdi, anne sütü konusunda aç bırakamayacağına göre mamaya devam dedi. sürekli emzir sütün artsın dedi. bir bayandan bahsetti çok sütü varmış ama bebeği 1 ayda gram kilo almamış. kadının sütü kalorisiz olunca mecbur mama takviyesine başlamışlar. böylesi de var yani.
bu arada bazı mamalar kabızlık yapıyor. ben bikaç tane denedim en son evolvia da karar kıldım. artık başka mama denemeye de cesaretim yok.
AR olanlar kusmaması için diye biliyorum. evolvianın AR olanı olduğunu bilmiyordum. iyi oldu söylediğin, elimdeki bitince ona başlarım. kıvamlı olması daha uzun tok tutar mı acaba?Bnde evolvia AR ozellikli olabi kullaniyorum cnim. Reflü icin tedavi amacli verdi aksamlari 30 cc kullaniyorum simdilik memnunum biraz fazla kıvamlı
Onu bilmiyorum cnim.AR olanlar kusmaması için diye biliyorum. evolvianın AR olanı olduğunu bilmiyordum. iyi oldu söylediğin, elimdeki bitince ona başlarım. kıvamlı olması daha uzun tok tutar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?