Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bu arada göğüs ucu problemi yaşayan arkadaşlar lansinohun göğüs ucu çıkarıcısıyla çare buldum ben. sonra da bebek çektikçe göğüs ucu çıkıyor zaten.

canım milk tea nin tadı nasıl? bana doktorum milk plus tavsiye etmişti ama tadı korkunç

Elfslmz canim benim dikislerimin baslangic ve bitis yerleri sisti hala hareket ederken agri devam ediyor artik icten dikis atmis olabilirmi diye dusunmeye basladim

Canım seni çok iyi anliyorum aynı şey benimde başıma geldi. Arada yine de memeni tuttur. Memeyi unutmasin gündüz bir kaç öğünde deneme yap. Eğer içine sinmezse yine ardindan biberon dan ver. Birde emzirirken gogsune ellerinle sık sut gitmesine yardimci ol. Bende tam vazgecmistim bir baktım emmeye başlamış bizimki iki hafta sonra ancak emebildi. O yüzden hiç vazgeçme moralini de bozma.

sık sık mememi emiyor ama bazen o kadar minik çekiyor ki sanki keyif için alıyor mememi. emerken yutkunma sesi olmayınca şüpheleniyorum işte

canım milk tea nin tadı nasıl? bana doktorum milk plus tavsiye etmişti ama tadı korkunç

Korkunç bir tadı yok yani gayet rahat içersin diye düşünüyorum humana stilin tadı çok hoşuma gidiyor ama :) bir dene bakalım bol sütlü günlerin olsun inşallah.

Elfslmz canim benim dikislerimin baslangic ve bitis yerleri sisti hala hareket ederken agri devam ediyor artik icten dikis atmis olabilirmi diye dusunmeye basladim

Çok hızlı hareket edince ufaktan sızlar gibi oluyor ama onuda önemsemiyorum ,yatarken sağa sola rahat dönebiliyormusun?

sık sık mememi emiyor ama bazen o kadar minik çekiyor ki sanki keyif için alıyor mememi. emerken yutkunma sesi olmayınca şüpheleniyorum işte
Benim de öyleydi hiç ses yoktu. Daha sonra bir gün baktım ses gelmeye başladı. Emiyorsa dert etme yakında emme sesi duyulur.

Biberon kullanıyordum ama emmeye başlayınca bıraktım. Emzik hiç kullanmıyorum.
ben şuan sütüm yetmediği için mama da veriyorum. oğlum bazen memeye biberon gibi muamele ediyor. belli ki kafası karışıyor ama yapacak bişey yok, aç kalıyor yoksa

ben şuan sütüm yetmediği için mama da veriyorum. oğlum bazen memeye biberon gibi muamele ediyor. belli ki kafası karışıyor ama yapacak bişey yok, aç kalıyor yoksa
Kafasının karışması iyi memeye ağırlık verin. En azindan her biberondan önce 5 dk memeyi tutturun. Yakında emer

Kızlar bende oğlumun beslenmesinde sıkıntı yaşıyorum. Hem mama hem de biberon veriyorum. Emme refleksi gelişsin diye emzikte tutturmaya çalışıyorum ama tutmuyor. Çok geriliyorum, 2si bir ağlıyor, birinin altını temizliyom diğeri sıçıyor. Psikolojim açıkcası iyi değil. Birde kendi evimde değilim oda geriyo. Kızım ve kardeşimin kızı rahat durmuyorlar, çocuğumu azarlıyorlar vs iyice gerildim

canım evinde kalabilsen keşke. herşey bi yana evladını azarlamaları zoruna gider insanın. ikizlerin düzeni yakında oluşacaktır, ha gayret..

canım evinde kalabilsen keşke. herşey bi yana evladını azarlamaları zoruna gider insanın. ikizlerin düzeni yakında oluşacaktır, ha gayret..
Canım çocuklar biraz toparlansın diye bekliyorum. Uçakla gitcez, birde oğlanın sağlık durumu netleşene kadar kalalım dedik. Gün sayıyorum resmen

Canım çocuklar biraz toparlansın diye bekliyorum. Uçakla gitcez, birde oğlanın sağlık durumu netleşene kadar kalalım dedik. Gün sayıyorum resmen
o zaman takılmamaya çalış canım. birazda lohusa olduğundan normalde rahatsız olmayacağın şeylere bile takıyorsundur. ben gün geliyor kendime tahammül edemiyorum. oğlun içinde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Süt var ama tutturamadım bende sagıyorum ama emse daha çok gelir diyolar lar
Benimki küçük çabuk yorulup bırakıyordu ucunu emiyordu zorlayan zorlaya kahverengi yerleri de tutturdum aslında ilk 10 gün falan aç kalıyordu sagip verdim bazı öğün mama verdim sonra mamayi almadı çok fazla şimdi emiyor bakalım kilo alımı yavaş sürekli doktora gidiyouz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…