- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Kızlar cuma günü epidural normal doğum yaptım 3320 gr 50 cm boyunda kap kara saçlı bi oğlum oldu darısı sizlerin başına
Çok tesekkür ederim canım, ilk epidural doz sonrası rahatladım fakat açılmam hızlı ilerlemedi doktorum ikinci dozu mümkün olduğunca 10 cm e yakın yapalım dedi ve ben 10 cm olana kadar çok sancı çekmiş oldum sonra ikinci doz yapıldı doğum da rahattım ama zaten doğum güzel ıkınırsan 15 dk lık bişi, ben en ağır sancıları öncesinden cekmiş oldum, birde hasteneye yattığım andan itibaren ağızdan yeme içmem kesilmişti sürekli serum alıyordum epiduralden dolayı idrarımı yapmakta zorlandım sürekli sonda ile boşalmak zorunda kaldılar doğum sonrasında bile 1 gün boyunca kendiliğinden idrar yapamadım eve gelmeden yine sonda ile boşalttılar öle rahatladım, şuan evdeyim süt olsun diye sürekli sıvı alıyorum ama yeni yeni az az idrar yapmaya başladım canımhayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kurtuldun. epidural normal doğumdan memnun kaldın mı
çok geçmiş olsun canım. inşallah biran önce sütünde gelir. dikişin kaç taneÇok tesekkür ederim canım, ilk epidural doz sonrası rahatladım fakat açılmam hızlı ilerlemedi doktorum ikinci dozu mümkün olduğunca 10 cm e yakın yapalım dedi ve ben 10 cm olana kadar çok sancı çekmiş oldum sonra ikinci doz yapıldı doğum da rahattım ama zaten doğum güzel ıkınırsan 15 dk lık bişi, ben en ağır sancıları öncesinden cekmiş oldum, birde hasteneye yattığım andan itibaren ağızdan yeme içmem kesilmişti sürekli serum alıyordum epiduralden dolayı idrarımı yapmakta zorlandım sürekli sonda ile boşalmak zorunda kaldılar doğum sonrasında bile 1 gün boyunca kendiliğinden idrar yapamadım eve gelmeden yine sonda ile boşalttılar öle rahatladım, şuan evdeyim süt olsun diye sürekli sıvı alıyorum ama yeni yeni az az idrar yapmaya başladım canım
Suyun az ise sakın normal dülünme zaten canım o sancılar sıklaşırken 10 cm olana kadar azar azar da olsa her sancıda suyun geliyo zaten ki son sancıların 1 dk da geldiğini düşünürsek tam doğum esnasında susuz kalırsın ve su ile gelmeyen bebek çok ağrılı oluyorHayırlı olsun. Canım sağlıkla büyüt inslalah ne güzel ya bende normal istiyordum ama suyum az haftanın geride bebek küçük doktorum epidural sezeryanla yapacak
Hastaneye giderken kendi sancım 10 dk birdi ve 6 cm açılmam vardı canım ama 6cm den 8 cm 4 saat de çıktım sonrasında suni sancı desteği aldım 1 saat de 10 cm açıklığa ulaştımhayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin sanciylami gttin doguma yoksa suni sancimi cnm
Ah dikisimi sormayın kızlar benim koca kafalı oğlumu çıkarmak zor oldu dışardan 7 içerden 10nayakın dikişim varçok geçmiş olsun canım. inşallah biran önce sütünde gelir. dikişin kaç tane
of of geçmiş olsun tekrardan. en kısa zamanda toparlanırsın inş. bebeğini kokla benim içinAh dikisimi sormayın kızlar benim koca kafalı oğlumu çıkarmak zor oldu dışardan 7 içerden 10nayakın dikişim var
Kızlar cuma günü epidural normal doğum yaptım 3320 gr 50 cm boyunda kap kara saçlı bi oğlum oldu darısı sizlerin başına
benimde normal yapabilecegimi soyluyor doktorum fakat sezeryan icin 22sine gunde verdi ara ara agrilarim oluyor insallah diyorum ogune kadar sancilanip bir avazda dogum yaparim... karnima bu ara sık sık agrilar giriyo ama daha sonra geciyo ve alta cok baski var bunlar sence dogumun yaklastiginimi gosteriyor sendede oldumu bu belirtiler uzun oldu bu arada kuuruma bakmaHastaneye giderken kendi sancım 10 dk birdi ve 6 cm açılmam vardı canım ama 6cm den 8 cm 4 saat de çıktım sonrasında suni sancı desteği aldım 1 saat de 10 cm açıklığa ulaştım
Canım benim 3 cm açıklığım vardı salı günü ama hiç sancım yoktu cuma gecesi sırttan karnıma yayılan düzensiz ağrım vardı hatta duş aldım geçti yattım, cuma sabah 7 gibi karnımda sertleşmeler oldu sadece düzenlimi diye baktım 12 dk birdi sancı değil sadece sertleşmeydi normalde umursamam allahın işi ki doktorumu aradım hocam bi nstye geleceğim dedim gittim nstde 10 dk da bir sancı çıkıyodu ve ben onu sertleşme olarak algılıyodum, sonrası alttan bi muayene süpriz 4,5cm olmuş açıklık ve ben hiç ağrı cekmedim sonra eve git eşyaları al hastaneye yat derken psikolojik olarak ben sancı hissettim ve hastaneye geldiğimde 6 cmdim sonrası düzenli sancılar ve suni sancı desteği oldu, yani ben bu sancı işinden açıkcası hiç bişi anlamadım sadece açılman var doğum için hastaneye yatacaksın dedi doktorum ve ben psikolojik olarak doğum ağrısı çekmeye başladımbenimde normal yapabilecegimi soyluyor doktorum fakat sezeryan icin 22sine gunde verdi ara ara agrilarim oluyor insallah diyorum ogune kadar sancilanip bir avazda dogum yaparim... karnima bu ara sık sık agrilar giriyo ama daha sonra geciyo ve alta cok baski var bunlar sence dogumun yaklastiginimi gosteriyor sendede oldumu bu belirtiler uzun oldu bu arada kuuruma bakma
sancidan birsey anlamamana sevindim inan kiCanım benim 3 cm açıklığım vardı salı günü ama hiç sancım yoktu cuma gecesi sırttan karnıma yayılan düzensiz ağrım vardı hatta duş aldım geçti yattım, cuma sabah 7 gibi karnımda sertleşmeler oldu sadece düzenlimi diye baktım 12 dk birdi sancı değil sadece sertleşmeydi normalde umursamam allahın işi ki doktorumu aradım hocam bi nstye geleceğim dedim gittim nstde 10 dk da bir sancı çıkıyodu ve ben onu sertleşme olarak algılıyodum, sonrası alttan bi muayene süpriz 4,5cm olmuş açıklık ve ben hiç ağrı cekmedim sonra eve git eşyaları al hastaneye yat derken psikolojik olarak ben sancı hissettim ve hastaneye geldiğimde 6 cmdim sonrası düzenli sancılar ve suni sancı desteği oldu, yani ben bu sancı işinden açıkcası hiç bişi anlamadım sadece açılman var doğum için hastaneye yatacaksın dedi doktorum ve ben psikolojik olarak doğum ağrısı çekmeye başladım
Ay bnimde pzt günü 8de yatışım varCanım ikimizin kaderi aynıymış. Bende pazartesi giriyorum doğuma. Sabah 07:30da hastaneye yatışım olacak. Bugün son kontroldü. Doktor belki küveze girmeden yanına gelebilirler dedi. İnşAllah öyle olur :) hakkımızda hayırlısı artık. Sende üzülme sakın. Bizim için neyin şer neyin hayır olduğunu bilmiyoruz. Belki sizin içinde böyle olması daha hayırlıdır canım
Ouyy gözün aydın cnim. Rabbim saglikli ömürler nasip etsin insallah. Dualarimiz sizinleKızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
Kızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
Canım inş. Sağlıkla geri gelecek oğlun merak etme hırıltı inleme hepsinde oluyor önlem amaçlı almışlardır canım korkma dua edelim inş.Kızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
Bence de kötü düşünme önlem amaçlıdır. . Benim de 4 gun küvezde kaldı solunum sikintisi vardi onlem amacli şimdi masallah çok iyi. Sende üzülme iyi olurKızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
Aaa çok sevindim canım gözün aydın canını sıkma inslalah oda hemen toparlar hem.kilosu da iyi onunda benim tek o kadar kilo değil :) çok sevindimKızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
Kızlar bugün bende doğum yaptım. Öğlen nişan geldi ağar topar hastaneye geldik. Hemen doğuma girdim. Kızım 3040, oğlum 2700 doğdu. Odadayız ancak oğlumda inilti gibi bişey vardı onu geri götürdülerlütfen dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?