Cnm belden aşağı uyusturuldum.sutum iyi çok şükür .yağlı balli yiyorum , kaynar içiyorum zaten ek mama veriyorum.yetersiz beslenmeden sarılık artbiliyirmus.bu arada sarılık sınırda çıktı .küveze konulacaktı çocuklar biz eve geldikCanım sen genel anestezimi oldun yoksa belden aşağımı? Bebişler nasıl? Sütün? Tavsiye edebileceğin şeyler var mı bize?
Yok bilmiyorum canım bi resim atabilirmisin acaba?Cnm belden aşağı uyusturuldum.sutum iyi çok şükür .yağlı balli yiyorum , kaynar içiyorum zaten ek mama veriyorum.yetersiz beslenmeden sarılık artbiliyirmus.bu arada sarılık sınırda çıktı .küveze konulacaktı çocuklar biz eve geldik
Bilirmisiniz bilmem katı üzüm pekmezi vardır tahta kutuda satılır ondan aldık hemen sulandırıp icirdik ertesi gün ölçüldü düşmüştü çok şükür
Aklınızda bulunsun .halada günlük şerbet gibi veririm
https://www.google.com.tr/search?ie...J4Pc8AeQ35mAAw#gfe_rd=cr&imgrc=0nVPTCo3yXl_dM:Yok bilmiyorum canım bi resim atabilirmisin acaba?
Hayatim pekmezli şu yap ver .benimkilerde öyleydi bir günde düşürdük. Pekmezli şu yap ıcir. Üstüne biraz geçsin şu ver .emir sürekli birde geçerTeşekkürler arkadaşlar bugün evimize geldik. Evet sezeryan doğum larda olabiliyormuş. Sadece gozetim icin tutuluyordu. Şükür bir problemi yok sadece sarilik sinirda çıktı sürekli emzirmem gerekiyor.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini artık inş.Teşekkürler arkadaşlar bugün evimize geldik. Evet sezeryan doğum larda olabiliyormuş. Sadece gozetim icin tutuluyordu. Şükür bir problemi yok sadece sarilik sinirda çıktı sürekli emzirmem gerekiyor.
Hayırlı doğumlar canım, kaçıncı haftadasın? Ayrıca şimdiden sütüm gelmezse falan diye düşünme. Mutlaka sütün olacaktır.Merhaba kızlar bu perşembe sezeryan olucam cok cok heycanlıyımmm ve bır okadar korkuyorumda ya sütüm gelmezse en büyük korkum bu benım gögüslerım cok küçük ve hiç süt yok gıbı ne yapıcam hıc bılmıyorum
Canım maşallah haftan çok güzel. Hayırlı doğumlarmerhabalar. doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün evlatlarınızı
nasip olursa cuma günü bende sezaryen ile evladımı kucağıma alcam. son günler hiç bitmiyor sanki. doğum için bekleyenlere de kolaylık diliyorum, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı
Benim de 22 eylül :)Merhaba kızlar
Benimde sezeryan günüm belli oldu 22 eylül tabi önden sürpriz yapmazsa:)
Kızlar benim sezeryan günümde belli oldu 18 eylül öğleden sonra genel anestezi sezeryan olucam inş. Doğumu yaklaşan hamişler Allah yardımcımız olsun inş sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
kizlar bebegini kucagina alanlara hayirli olsun diyorum Allah bagislasin insallahbenimde dogumum 22 eylul insallah o zamana kadar gelmezse tabi
Kızlaaarrrr bende 18 eylül sabah epidural ile sezeryan olucam nasipse :)
Ayy herkes haftaya doğuruyor :)) hepimize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah kızlar
Merhaba kızlar bu perşembe sezeryan olucam cok cok heycanlıyımmm ve bır okadar korkuyorumda ya sütüm gelmezse en büyük korkum bu benım gögüslerım cok küçük ve hiç süt yok gıbı ne yapıcam hıc bılmıyorum
merhabalar. doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün evlatlarınızı
nasip olursa cuma günü bende sezaryen ile evladımı kucağıma alcam. son günler hiç bitmiyor sanki. doğum için bekleyenlere de kolaylık diliyorum, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı
Benim de 22 eylül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?