Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım sen genel anestezimi oldun yoksa belden aşağımı? Bebişler nasıl? Sütün? Tavsiye edebileceğin şeyler var mı bize?
Cnm belden aşağı uyusturuldum.sutum iyi çok şükür .yağlı balli yiyorum , kaynar içiyorum zaten ek mama veriyorum.yetersiz beslenmeden sarılık artbiliyirmus.bu arada sarılık sınırda çıktı .küveze konulacaktı çocuklar biz eve geldik
Bilirmisiniz bilmem katı üzüm pekmezi vardır tahta kutuda satılır ondan aldık hemen sulandırıp icirdik ertesi gün ölçüldü düşmüştü çok şükür
Aklınızda bulunsun .halada günlük şerbet gibi veririm

Yok bilmiyorum canım bi resim atabilirmisin acaba?

Teşekkürler arkadaşlar bugün evimize geldik. Evet sezeryan doğum larda olabiliyormuş. Sadece gozetim icin tutuluyordu. Şükür bir problemi yok sadece sarilik sinirda çıktı sürekli emzirmem gerekiyor.
Hayatim pekmezli şu yap ver .benimkilerde öyleydi bir günde düşürdük. Pekmezli şu yap ıcir. Üstüne biraz geçsin şu ver .emir sürekli birde geçer

kelebek2435 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebislerin :)

Bu arada çoğunun sezeryan günü belli olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben normal istiyirum şuan bir sorun yok yarın kontrole gidicem ama dün gece inanılmaz ağrım vardı hele ayaklarım çok kötü ağrıdı bileklerim kırılacak gibi hala sisecek galiba ondan böyle oldu

merhabalar. doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün evlatlarınızı

nasip olursa cuma günü bende sezaryen ile evladımı kucağıma alcam. son günler hiç bitmiyor sanki. doğum için bekleyenlere de kolaylık diliyorum, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı

Hayırlı doğumlar canım, kaçıncı haftadasın? Ayrıca şimdiden sütüm gelmezse falan diye düşünme. Mutlaka sütün olacaktır.
Canım maşallah haftan çok güzel. Hayırlı doğumlar

kizlar bebegini kucagina alanlara hayirli olsun diyorum Allah bagislasin insallahbenimde dogumum 22 eylul insallah o zamana kadar gelmezse tabi

Kızlaaarrrr bende 18 eylül sabah epidural ile sezeryan olucam nasipse :)

Ayy herkes haftaya doğuruyor :)) hepimize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah kızlar

Benim de 22 eylül :)

Ayyy maşallah 18 ve 22 eylül ne kadar fazla , benimde sabah 9 da epidural olacak inşallah.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım , bol bol sütlerimiz olsun ve hepimizin doğumu çookkk kolay olsun inşallah

Kizlae merhaba doktora geldik nst beğenmedi bir daha istedi çok iyi kahvaltı yapamadim ondan galiba bide dün gece şüpheye düştüm çok tuvalete çıktım.ve su gibiydi ayrıca suyum azalmış bebeğin kilosu az çıktı geçen haftaya göre doktor su için ayrı bir test istedi alttan muayene ile onu yapacağız dua edin lütfen bira daha kalsın bebis kilosu da az tek olmasına rağmen çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…