- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Aynen oyle canim anne sütüyle yine tosuncuk olur o :)Süt içiyorum canım sabahları çay yerine :) ben hep diyodum benden küçük bebek çıkmaz zaten kendim siskoyum :) sağlıklı gelsinde başka bişey istemiyorum ama dediklerine dikkat edicem :)
Canım bende günde 1 oral alıyorum. Kızımda 3. Ayda kesmişti tüp doktoru. Bu sefer diğer gittiğim doktor kesmedi herhalde ikiz olduğundan. Önceden 2 alıyordum son 1 aydır düşürdü. Coraspini kestik sadece. Geçen bi arkadaş da fazla progestanın erkekte pipi deliğinin başka yerde olmasına neden olduğunu söylemiş ve kestirmiş.Kizlar merhaba :) bi sorum olacak progestana hala devam eden var mi? Doktorunuz ne zamana kadar kullanacaginiza dair bisey soyledimi. Ben amerikada yasiyorum istanbuldaki doktorum gebelik sonuna kadar kullan demisti 1 tane fitil seklinde. Sanirim erken dogumu onlemede yardimci . Ama burdaki doktor gerek yok birak dedi :/ kafam com karisti
Ayy ilk defa duyuyorum boyle bisey.. ama bi zarari olsa dr soylerdi heralde, ben yinede turkiyedeki doktoruma bi yazicam cunku herhangi bir erken dogum riskimde yok suan.sen progestani birakinca bana yaz olur mu cnm. Cok sagol cevapladigin icinCanım bende günde 1 oral alıyorum. Kızımda 3. Ayda kesmişti tüp doktoru. Bu sefer diğer gittiğim doktor kesmedi herhalde ikiz olduğundan. Önceden 2 alıyordum son 1 aydır düşürdü. Coraspini kestik sadece. Geçen bi arkadaş da fazla progestanın erkekte pipi deliğinin başka yerde olmasına neden olduğunu söylemiş ve kestirmiş.
benim doktorum 12.haftada bıraktırdı bir daha kullanmadımAyy ilk defa duyuyorum boyle bisey.. ama bi zarari olsa dr soylerdi heralde, ben yinede turkiyedeki doktoruma bi yazicam cunku herhangi bir erken dogum riskimde yok suan.sen progestani birakinca bana yaz olur mu cnm. Cok sagol cevapladigin icin
Tamam canım aslında bende bırakmak istiyorum ama kafadanda kesmek istemiyorum ikiz olunca. Çünkü birden erken doğum vs olur diye korkuyorum açıkcası. Mutlaka etiketlerim bırakırsam sende sorunca beni etiketleyebilirmisin? Bakalım ne diyecek doktorunAyy ilk defa duyuyorum boyle bisey.. ama bi zarari olsa dr soylerdi heralde, ben yinede turkiyedeki doktoruma bi yazicam cunku herhangi bir erken dogum riskimde yok suan.sen progestani birakinca bana yaz olur mu cnm. Cok sagol cevapladigin icin
Tamamdir canim anlastikTamam canım aslında bende bırakmak istiyorum ama kafadanda kesmek istemiyorum ikiz olunca. Çünkü birden erken doğum vs olur diye korkuyorum açıkcası. Mutlaka etiketlerim bırakırsam sende sorunca beni etiketleyebilirmisin? Bakalım ne diyecek doktorun
Merhaba. Biz bugun 28+5 olduk :) bi sikinti yok cok sukur. Sen nasilsin nasil gidiyor. Ben bu ara kendimi bebek alisverisine kaptirdim odasini yapiyorum dolabi falan geldi. Bi yandan kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestircem agirlasmadanMerhaba anneleeeerrrr görüşmeyeli çok uzun zaman oldu. İnşallah herkes ve bebekler çooooook iyidir.
Ohhhh ne güzel olmuşMerhaba. Biz bugun 28+5 olduk :) bi sikinti yok cok sukur. Sen nasilsin nasil gidiyor. Ben bu ara kendimi bebek alisverisine kaptirdim odasini yapiyorum dolabi falan geldi. Bi yandan kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestircem agirlasmadan
aynen herkezde oldugu gibi ilk zaman ozenle hersey utulenir fln ama daha sonra bas edemicekmisin gibi geliyosenin isin daha zorCanım ben dalin alacağım ikisinide. Zaten 1 yaşı bulmadan ben hem karışık atarım hemde bizim deterjanla yıkarım. Ütü zaten hiç yapmam :)
cnm bnde 4. ayin sonunda birakmistim suan sadece clexan vitamin ve kan surubu kullaniyorumKizlar merhaba :) bi sorum olacak progestana hala devam eden var mi? Doktorunuz ne zamana kadar kullanacaginiza dair bisey soyledimi. Ben amerikada yasiyorum istanbuldaki doktorum gebelik sonuna kadar kullan demisti 1 tane fitil seklinde. Sanirim erken dogumu onlemede yardimci . Ama burdaki doktor gerek yok birak dedi :/ kafam com karisti
Ben bütün o tarz ilaç ve iğneleri 14. haftada bıraktım. Tüp bebek doktoruma göre bıraktığım anda Allah korusun düşük yapabileceğim konusundaydı ama kadın doğumcuma güvendim ve herşeyi bıraktım doğal hamilelik geçiriyorum Allah'a şükür birşeyim de olmadı aksi giden.Kizlar merhaba :) bi sorum olacak progestana hala devam eden var mi? Doktorunuz ne zamana kadar kullanacaginiza dair bisey soyledimi. Ben amerikada yasiyorum istanbuldaki doktorum gebelik sonuna kadar kullan demisti 1 tane fitil seklinde. Sanirim erken dogumu onlemede yardimci . Ama burdaki doktor gerek yok birak dedi :/ kafam com karisti
Canım benim defne ve Duru olucak inşallah:)kızlar bebişlerin isimlerini netleştirdinizmi
çok güzel isimler. rabbim iyilerle karşılaştırsın meleklerini.Canım benim defne ve Duru olucak inşallah:)
Hepimizin inşallah. Sen kararlaştırdın mıçok güzel isimler. rabbim iyilerle karşılaştırsın meleklerini.
Meyra Beren olacak inşallah canımHepimizin inşallah. Sen kararlaştırdın mı
Aa çok güzelMeyra Beren olacak inşallah canım
teşekkür ederimAa çok güzel
Canım Allah nasip ederse UmutMehti olcakkızlar bebişlerin isimlerini netleştirdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?