maşallah canım tosun olacak desene. kıyafetlerde hiç 0 ay almış mıydın?Kızlar bizimde kontrolümüz vardi. 27+3 üm 30+1 görünüyor en büyük ölçümü. 1450 olmuş kilomuz boyumuzda 40 cm. Iri bebek sezeryan olcak gibi görünüyor dedi. Şeker yuklememizin sonucuda temizdi niye böyle iri bilmiyorum. Hem kilo hem boy çok uzun dedi
Canım ya merak ettim simdi senin bebek 30 haftalik gibi ya dogumda ona gore mi oluyor yani 3 hafta erken mi dogar, yoksa bebek gelisimi önden gitsede dogumu olmasan gereken tarihimi bekler bi konuda bisi dedimi doktorunKızlar bizimde kontrolümüz vardi. 27+3 üm 30+1 görünüyor en büyük ölçümü. 1450 olmuş kilomuz boyumuzda 40 cm. Iri bebek sezeryan olcak gibi görünüyor dedi. Şeker yuklememizin sonucuda temizdi niye böyle iri bilmiyorum. Hem kilo hem boy çok uzun dedi
Yok cnim hep 0-3 almistim :)maşallah canım tosun olacak desene. kıyafetlerde hiç 0 ay almış mıydın?
Hayır canim daha cok erken konusmak icin dedi. Ama sezeryan olucak gibi böyle gidersen dedi. Hemen şekerden şüphelendi ama sonucu görünce iri bebek ozaman dediCanım ya merak ettim simdi senin bebek 30 haftalik gibi ya dogumda ona gore mi oluyor yani 3 hafta erken mi dogar, yoksa bebek gelisimi önden gitsede dogumu olmasan gereken tarihimi bekler bi konuda bisi dedimi doktorun
Anladim canim hayirlisi saglikli olsunlardaHayır canim daha cok erken konusmak icin dedi. Ama sezeryan olucak gibi böyle gidersen dedi. Hemen şekerden şüphelendi ama sonucu görünce iri bebek ozaman dedi
Gecen hafta benim bebisim 825 gr dedi He bu arada 24 haftalik tim ozaman Allah herkesin bebeğini sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah aminBu ara da masallah demeyi unuttum kizlar masallah bebelerinize bakalim bizim kontrolumuzde 8 gun sonra biz kac kilo gelcez
25+2 600 Gr bebem var doktor çok iri olmayacak sanki dedi de çok küçük galiba ya niye kilo almıyor ben az yiyorum zaten 6 ayda 3 kg aldm ilk 4 ay kilo verdim zaten ama normalde zayıf bi insan değilim bugünde şeker yüklemesi yaptık genetigimde var ama çok şükür bende normal çıktı. Gerçi dikkat ettim hep çıkar diye ondan galibaKızlar bizimde kontrolümüz vardi. 27+3 üm 30+1 görünüyor en büyük ölçümü. 1450 olmuş kilomuz boyumuzda 40 cm. Iri bebek sezeryan olcak gibi görünüyor dedi. Şeker yuklememizin sonucuda temizdi niye böyle iri bilmiyorum. Hem kilo hem boy çok uzun dedi
Canım bebeğin yapısıyla alakalı olabiliyor bu senin yemenle alakalı değil çünkü. Boll boll süt yoğurt kaşar muz ceviz ye. Bunlar sana kilo aldirmaz bebeğe yarar direk.25+2 600 Gr bebem var doktor çok iri olmayacak sanki dedi de çok küçük galiba ya niye kilo almıyor ben az yiyorum zaten 6 ayda 3 kg aldm ilk 4 ay kilo verdim zaten ama normalde zayıf bi insan değilim bugünde şeker yüklemesi yaptık genetigimde var ama çok şükür bende normal çıktı. Gerçi dikkat ettim hep çıkar diye ondan galiba
canım bence kilosu iyi. bende en son 23+5 de gittim 656gr dedi doktor ve haftası ile uyumlu herşey yolunda dedi. buradaki arkadaşların kilosu ile kıyaslama yapma onlar önden gidiyorlar25+2 600 Gr bebem var doktor çok iri olmayacak sanki dedi de çok küçük galiba ya niye kilo almıyor ben az yiyorum zaten 6 ayda 3 kg aldm ilk 4 ay kilo verdim zaten ama normalde zayıf bi insan değilim bugünde şeker yüklemesi yaptık genetigimde var ama çok şükür bende normal çıktı. Gerçi dikkat ettim hep çıkar diye ondan galiba
Amin insallahkontorle giden arkadaşlar maşallah bebeklerini büyümüş. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağol canım ya ne bilim diyorum acaba çokmuş küçük :)canım bence kilosu iyi. bende en son 23+5 de gittim 656gr dedi doktor ve haftası ile uyumlu herşey yolunda dedi. buradaki arkadaşların kilosu ile kıyaslama yapma onlar önden gidiyorlar
ben e bebekden organik granül sabun tozu aldım. 1 yıl onu kullanıcamarkadaslar bebislerinizin kiyafetleei icin hangi deterjan ve yumusaticiyi kullanmayi dusunuyorsunuz yada aldinizmi?
normal annesiSağol canım ya ne bilim diyorum acaba çokmuş küçük :)
Canım sağlık sorunu olmasında inan kilo bir şekilde hallolur. Benim kızım 3800 doğmuştu ama kalbi delikti, sarılık 3 ay sürdü. Gaz desen o biçimdi. Benim ağlamaktan sütüm kesilmişti. Şimdi bunlar zayıf ama hiç takmıyorum, yeterki sağlıklı olsunlar. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çabuk büyüyorlar Allahın izniyleSağol canım ya ne bilim diyorum acaba çokmuş küçük :)
Canım ben dalin alacağım ikisinide. Zaten 1 yaşı bulmadan ben hem karışık atarım hemde bizim deterjanla yıkarım. Ütü zaten hiç yapmam :)arkadaslar bebislerinizin kiyafetleei icin hangi deterjan ve yumusaticiyi kullanmayi dusunuyorsunuz yada aldinizmi?
Canım çok sağol vallahi içimi rahatlattı iz dün doktor da gayet sağlıklı dedi yazliktayiz başka doktora gelmiştim kendi doktorumdan sağlığı iyi dedi çok şükür sağlıklı olsunda dediğin gibi canımCanım sağlık sorunu olmasında inan kilo bir şekilde hallolur. Benim kızım 3800 doğmuştu ama kalbi delikti, sarılık 3 ay sürdü. Gaz desen o biçimdi. Benim ağlamaktan sütüm kesilmişti. Şimdi bunlar zayıf ama hiç takmıyorum, yeterki sağlıklı olsunlar. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çabuk büyüyorlar Allahın izniyle
Süt içiyorum canım sabahları çay yerine :) ben hep diyodum benden küçük bebek çıkmaz zaten kendim siskoyum :) sağlıklı gelsinde başka bişey istemiyorum ama dediklerine dikkat edicem :)Canım bebeğin yapısıyla alakalı olabiliyor bu senin yemenle alakalı değil çünkü. Boll boll süt yoğurt kaşar muz ceviz ye. Bunlar sana kilo aldirmaz bebeğe yarar direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?