Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
maşallah canım tosun olacak desene. kıyafetlerde hiç 0 ay almış mıydın?

Canım ya merak ettim simdi senin bebek 30 haftalik gibi ya dogumda ona gore mi oluyor yani 3 hafta erken mi dogar, yoksa bebek gelisimi önden gitsede dogumu olmasan gereken tarihimi bekler bi konuda bisi dedimi doktorun

Canım ya merak ettim simdi senin bebek 30 haftalik gibi ya dogumda ona gore mi oluyor yani 3 hafta erken mi dogar, yoksa bebek gelisimi önden gitsede dogumu olmasan gereken tarihimi bekler bi konuda bisi dedimi doktorun
Hayır canim daha cok erken konusmak icin dedi. Ama sezeryan olucak gibi böyle gidersen dedi. Hemen şekerden şüphelendi ama sonucu görünce iri bebek ozaman dedi

25+2 600 Gr bebem var doktor çok iri olmayacak sanki dedi de çok küçük galiba ya niye kilo almıyor ben az yiyorum zaten 6 ayda 3 kg aldm ilk 4 ay kilo verdim zaten ama normalde zayıf bi insan değilim bugünde şeker yüklemesi yaptık genetigimde var ama çok şükür bende normal çıktı. Gerçi dikkat ettim hep çıkar diye ondan galiba

Günaydın kızlar burdan kontrole giden bütün arkadaşlara kocaman bi Maşşallah bebişler bayağı büyümüş ben Almanya'da yaşıyorum her defasında Ultraschala bırakmıyorlar kalp atışı bide alttan elle muane yapıyo rahim ağzı için o yüzden bebeğimin kilosunu bilmiyorum sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ama merak etmiyorum desem yalan olur 19 Temmuz'da ayrıntılı Ultraschala girecem yine çünkü bende erken Doğum tetikleyen protein varmış tıp adında premleksi diyorlar oğlumdada yaşamıştım oğlum 34. Haftada doğmuştu zaten oyüzden Temmuz'da yine girecem ayrıntılıya Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım bebeğin yapısıyla alakalı olabiliyor bu senin yemenle alakalı değil çünkü. Boll boll süt yoğurt kaşar muz ceviz ye. Bunlar sana kilo aldirmaz bebeğe yarar direk.

canım bence kilosu iyi. bende en son 23+5 de gittim 656gr dedi doktor ve haftası ile uyumlu herşey yolunda dedi. buradaki arkadaşların kilosu ile kıyaslama yapma onlar önden gidiyorlar

arkadaslar bebislerinizin kiyafetleei icin hangi deterjan ve yumusaticiyi kullanmayi dusunuyorsunuz yada aldinizmi?

Sağol canım ya ne bilim diyorum acaba çokmuş küçük :)
Canım sağlık sorunu olmasında inan kilo bir şekilde hallolur. Benim kızım 3800 doğmuştu ama kalbi delikti, sarılık 3 ay sürdü. Gaz desen o biçimdi. Benim ağlamaktan sütüm kesilmişti. Şimdi bunlar zayıf ama hiç takmıyorum, yeterki sağlıklı olsunlar. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çabuk büyüyorlar Allahın izniyle

Canım çok sağol vallahi içimi rahatlattı iz dün doktor da gayet sağlıklı dedi yazliktayiz başka doktora gelmiştim kendi doktorumdan sağlığı iyi dedi çok şükür sağlıklı olsunda dediğin gibi canım

Canım bebeğin yapısıyla alakalı olabiliyor bu senin yemenle alakalı değil çünkü. Boll boll süt yoğurt kaşar muz ceviz ye. Bunlar sana kilo aldirmaz bebeğe yarar direk.
Süt içiyorum canım sabahları çay yerine :) ben hep diyodum benden küçük bebek çıkmaz zaten kendim siskoyum :) sağlıklı gelsinde başka bişey istemiyorum ama dediklerine dikkat edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…