- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 23
- 48
Canım hamileliğin kesinleştikten sonra diğer hamilelerle aynı statudesin. Bir farkın yok. Ama drum tüp bebeklerin degerli bebek statusunde olmasi sebebiyle riske girmemek adina genellikle sezeryana yönlendiriyor. Mesela ben normaldoğum istediğimi söyledim ama yaşım ve hic doğum yapmamış olmam sebebiyle kaslarimin esnekligini muhtemelen kaybetmis olduğunu soyledi. Normal doguma hazirlanacagim ama bebek strese girerse sezeryana girilecek. Tercih anneye ait.Arkadaslar tüp bebek olunca sezaryan olması mecburi mi acaba
Canim ben 6. Haftaya kadar tup bebek dr uma sonra baska dr a gittim. Tup bebek drum cok meşguldü ve hamilelikte ilgi bekliyor insan.Kızlar bsey sorcam. Bu tup bebkle gebelık olnca dırekt rısklı gebelık bolumune yolladılar aynı hastanede suzler o sekldemı devam edıyosunuz yksa herkes ıstedıgı hastaneyemu gıdıyo fıkır almak ıstıyorum t. Tedavı gordgm hastane cok uzaktı sıkntı cekıyorm gel gt ama daha ıyımı bakılr dıyede duanuyorum arada bır ıkı testleru yaknmdakı nrmal devlet hastanesnde yaptrsam aynı seklde. Baklrmı acaba. Orasıda devket hastanesydı ama tedavı fordgm hastane oldugu ıcın daha detaylımı bakılır veya ıyımı bakılr dıye suphede kaldım napsam bılemedm haftaya kontrolum var yakınıma gtsem aynı ıslem tahlıl yaplrmı sız be yapıyorsunuz
Arkadasim çapaya gidiyor.Kızlar üniversite hastanesinde detayli ultrason yaptiran var mi?
Canım hamileliğin kesinleştikten sonra diğer hamilelerle aynı statudesin. Bir farkın yok. Ama drum tüp bebeklerin degerli bebek statusunde olmasi sebebiyle riske girmemek adina genellikle sezeryana yönlendiriyor. Mesela ben normaldoğum istediğimi söyledim ama yaşım ve hic doğum yapmamış olmam sebebiyle kaslarimin esnekligini muhtemelen kaybetmis olduğunu soyledi. Normal doguma hazirlanacagim ama bebek strese girerse sezeryana girilecek. Tercih anneye ait.
Canim ben 6. Haftaya kadar tup bebek dr uma sonra baska dr a gittim. Tup bebek drum cok meşguldü ve hamilelikte ilgi bekliyor insan.
Hayırlı olsun cnim bnim :)evet cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah
Ya bnimde yarın 1 de randevum nasipse. Renkli gosteriyolar mi cok merak ediyorumArkadasim çapaya gidiyor.
Bebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
anladım 20.haftada detaylı ultrasona giriyorsun.ikili testde down sendromu varmı diye bakıyorlar ve sadece olasalık veriyor net bir sonuç vermiyorAyrntılı bılgım yok benım ılk hamılelıgım
Ne zaman cagrrlarsa gıdıyorm. Allah saglkla kucagına almayı nasıp etsn herjese
teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnim bnim :)
canım çok üzüldüm. acını çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin sanaBebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
Rabbim sabır versin kuzuuummmBebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
Allah sabır versin canım ya çok üzüldüm gerçekten inşallah tekrar sağlık lı bebekler nasip eder dua sizinleBebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
canım tabiki kullanılabilir zaten uzun süre kullanılsın diye büyüyen yatak yapıyorlar ama anneler genelde değiştirmek istiyorlarmış benim hiçbir arkadaşım kullanmamış o şekilde yatak aldığına pişman olanlar çoğunlukta onun için dedim. Tabiki kişiye göre, eve göre, bütçeye göre değişir.neden kuzenim kullanıyor çokda memnun büyüyen yatakda. oğlu 7 yaşında ve yatıyor o yatakda. bence kişiye göre değişir o
canım ben biraz baktım zaten büyümeyen yataklar büyüyen yataklardsna sadece boy olarak küçük yani hani büyüyen yatakta komodinleri sabitlediğin yer var ya sadece orası yok. Birde mutlaka kademeli yatak alıın. Arkadaşım büyüyen ve kademesi almış çocuk daha 7 aylık şimdiden parmaklıklara çıkıyormuş düşecek diye korkuyorum dedi. benim baktığım büyümeyen yataklar 3 kademeli ben öyle birşey tercih etmeyi düşnüüyorum. Birde senin dediğin gibi odaya tek kişilik yatak koyacağım orda yatmak sorunda kalırsam diye. Sen sonradan o yatağı çocuk için de kullanabilirsin.canım ablamda aynısını söyledi. bende çocuğun 8-9 yaşına kadar yatacağını düşünmüyorum ama 3-4 yaşına kadar da rahat geniş bir yatma alanı olsun istiyorum. yiğenimden biliyorum gece kenarlara çarpıp uyandığı çok olurdu. yatağı küçük değildi ama çocuk hareketliydi. bir dolap birde gerektiğinde yatılabilecek kadar geniş bir koltuk/kanepe istiyorum. şu tek kişilik yatak gibi olanlar var özellikle onları beğeniyorum.
evet canım benim buda tüp tedavisi ile oldu :)Allah bagslasın canım. Dedıgın gbı tedrgn oluyo ınsan bıde rsıklı gwbelıge yonlendrıyolar bsey cıkmadı cok sukur ama tup bebeklerı hep oraya gonderıyolarmıa ınsan korkuyo ole olnca avaba dahamı ıyı bakılıyo dıye ama yapılan tahlıller su anda her yerde aynı heralde. Ben buraya gıdıyım o zaaman arada yıne dıger tarafa gıderım dogumu orda dsnuyorum cunku beda dktr olmuyo ora hazır gece gunduz. Sagol cevap cerdgn ıcın canım ben braya randevu alp gıdıyım bakalım rabbım gerkesın yardmcısı olsun. Sen amdı tup bebeklemı tekrar hamılesın masallah uc olck desene
Ayy canım ya, hep aklımdaydın inan, dedim kötü birşey olmasa gelirdiBebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
ben 40 gün sonra olmuştum. sende yakında olursun canımAllah razi olsun hepinizden kimseye hicbirinize yasatmasin insallah
13 nisanda kurtaj oldum hala adet gormedim bilen yada basindan gecen varmi ne zmn olurum acaba 45 gun oldu nerdeyse
evet cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah
Bebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım.
Çoook üzüldüm gerçekten ,bende 2 sefer kayıp yaşamış biri olarak acını anlıyorum ,sözlerin kifayetsiz kaldığı nokta .
Adet artık görmen lazım 50 günü geçerse mutlaka dr görün canım , ben 40 45 gün içinde olmuştum diye hatırlıyorum.
Gecmis olsun canim açınız anlayabiliyorum. Aynı şeyleri geçen yıl yaşamış biri olarak.bende 60 güne yakın adet olamamıştim. Doktor ilaç verdi bir hafta kullandıktan sonra adet olabilmistim.Allah razi olsun hepinizden kimseye hicbirinize yasatmasin insallah
13 nisanda kurtaj oldum hala adet gormedim bilen yada basindan gecen varmi ne zmn olurum acaba 45 gun oldu nerdeyse
Canım benim nekadar üzüldüm anlatamam bunların hepsi birer imtihan Rabbim gireceğimiz bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda sana yavrunu sağlıkla nasip etsinAllah razi olsun hepinizden kimseye hicbirinize yasatmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?