Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar tüp bebek olunca sezaryan olması mecburi mi acaba
Canım hamileliğin kesinleştikten sonra diğer hamilelerle aynı statudesin. Bir farkın yok. Ama drum tüp bebeklerin degerli bebek statusunde olmasi sebebiyle riske girmemek adina genellikle sezeryana yönlendiriyor. Mesela ben normaldoğum istediğimi söyledim ama yaşım ve hic doğum yapmamış olmam sebebiyle kaslarimin esnekligini muhtemelen kaybetmis olduğunu soyledi. Normal doguma hazirlanacagim ama bebek strese girerse sezeryana girilecek. Tercih anneye ait.

Canim ben 6. Haftaya kadar tup bebek dr uma sonra baska dr a gittim. Tup bebek drum cok meşguldü ve hamilelikte ilgi bekliyor insan.

Anladm cnm bn devlet hastanesnde yaptrdm otann rısklı gebelık bolumune yolladılar bnde orda ekstra baey yapcklar sandım ama aynı tahlıller her yerde yapılıyor sanırım. Ayrıntılı ultrasona falan nasıpse oraya gıderımde aralarda yakınıma gıdeyım o zaman cok zor oluyo obr trlu cunku

Ayrntılı bılgım yok benım ılk hamılelıgım
Ne zaman cagrrlarsa gıdıyorm. Allah saglkla kucagına almayı nasıp etsn herjese
anladım 20.haftada detaylı ultrasona giriyorsun.ikili testde down sendromu varmı diye bakıyorlar ve sadece olasalık veriyor net bir sonuç vermiyor

Hayırlı olsun cnim bnim :)
teşekkür ederim canım

Bebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
canım çok üzüldüm. acını çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin sana

Allah razi olsun hepinizden kimseye hicbirinize yasatmasin insallah
13 nisanda kurtaj oldum hala adet gormedim bilen yada basindan gecen varmi ne zmn olurum acaba 45 gun oldu nerdeyse

neden kuzenim kullanıyor çokda memnun büyüyen yatakda. oğlu 7 yaşında ve yatıyor o yatakda. bence kişiye göre değişir o
canım tabiki kullanılabilir zaten uzun süre kullanılsın diye büyüyen yatak yapıyorlar ama anneler genelde değiştirmek istiyorlarmış benim hiçbir arkadaşım kullanmamış o şekilde yatak aldığına pişman olanlar çoğunlukta onun için dedim. Tabiki kişiye göre, eve göre, bütçeye göre değişir.

canım ben biraz baktım zaten büyümeyen yataklar büyüyen yataklardsna sadece boy olarak küçük yani hani büyüyen yatakta komodinleri sabitlediğin yer var ya sadece orası yok. Birde mutlaka kademeli yatak alıın. Arkadaşım büyüyen ve kademesi almış çocuk daha 7 aylık şimdiden parmaklıklara çıkıyormuş düşecek diye korkuyorum dedi. benim baktığım büyümeyen yataklar 3 kademeli ben öyle birşey tercih etmeyi düşnüüyorum. Birde senin dediğin gibi odaya tek kişilik yatak koyacağım orda yatmak sorunda kalırsam diye. Sen sonradan o yatağı çocuk için de kullanabilirsin.

evet canım benim buda tüp tedavisi ile oldu :)

Bebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
Ayy canım ya, hep aklımdaydın inan, dedim kötü birşey olmasa gelirdi Çok üzüldüm, Rabbim sabır versin ve kısa zamanda tekrar nasip etsin inşAllah..

13 nisanda kurtaj oldum hala adet gormedim bilen yada basindan gecen varmi ne zmn olurum acaba 45 gun oldu nerdeyse
ben 40 gün sonra olmuştum. sende yakında olursun canım

evet cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah

Hayırlı olsun canım.

Çoook üzüldüm gerçekten ,bende 2 sefer kayıp yaşamış biri olarak acını anlıyorum ,sözlerin kifayetsiz kaldığı nokta .
Adet artık görmen lazım 50 günü geçerse mutlaka dr görün canım , ben 40 45 gün içinde olmuştum diye hatırlıyorum.

teşekkür ederim canım

Gecmis olsun canim açınız anlayabiliyorum. Aynı şeyleri geçen yıl yaşamış biri olarak.bende 60 güne yakın adet olamamıştim. Doktor ilaç verdi bir hafta kullandıktan sonra adet olabilmistim.

H hanzadex cok uzuldum canım,cok gecmis olsun...Bende yasadım ve seni cok iyi anlıyorum.Ama ALLAH büyük geçecek ve cok daha guzel gunler yasayacaksın...

Canım benim nekadar üzüldüm anlatamam bunların hepsi birer imtihan Rabbim gireceğimiz bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda sana yavrunu sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…