Canım bugün kendi dr uma gittim memorialda. Ama 2. Kez 2 saat bekledim once dr sezeryani sonra benim sirami gecip benden sonrakini almaya devam ettiler. Hemsireler hastalari karistiriyor. Gecen sefer de sikayet ettim. Yine ayni sey oldu.
Allianzliyim ben ama dogum teminatim yok. Memorialda allianz indirimli muayenr 170 acibademde 180 lira. Memorialda allianz indirimli epidural normal dogum 7bin civari acibademde 9bin civari. Acibademde de telefonda cok bekledim. Orada Harika Bodur Ozturk tavsiye aldim. Arkadasimin karisini dogurttu. Karisi cok memnun. Carsamba denemeye gideceğim.
Bu arada kızım 343 gr 22cm olmus. Kilosu ilerde kemikleri geride dedi Dr. Bulanti zamani sut urunleri içemedim etkisi oldu sanirim bana kalsiyum verdi ekstra.
Ayrica 4 kg almisim 75 oldum acayip kizdi diyetisyene yollicak sanirim beni
Canim indirimsiz versiyonlari 40% daha pahali. Eger sezeryan istersen 15bin civari acibadem 12bin civari memorial. Normal dogum daha düşük. 7bin civari memorial 9bin civari acibadem. Ama maslaktaki daha pahali.Maşallah kilosuna , kalsiyum bu haftalarda çok önemli ilacını kullanırsın sütünü içersin annesi yakalar :)
Canım 4 kilo gayet normal bence abartmasın, bende hamilelik başlangıç kilomu geçtim bu hafta ama sanırım o verdiklerimi geri aldığımıda saymam gerekiyor öyle olursa 3,5 kiloda ben almışım. Sıra konusu sinir bozucu ne demek karıştırmak herkes işini düzgün yapsın bi zahmet.
Benim özel sigortam yok canım senin olduğu halde fiyatlar böyleyse bilmiyorum artık kaça patlayacak doğum :)
Ben bilet tarihimi erkene çektim biraz önce 4 haziranda geliyorum Inşallah, şimdi hem dr arayışında olacağım hem de eve yardımcı arıyorum bakalım :)
Canim indirimsiz versiyonlari 40% daha pahali. Eger sezeryan istersen 15bin civari acibadem 12bin civari memorial. Normal dogum daha düşük. 7bin civari memorial 9bin civari acibadem. Ama maslaktaki daha pahali.
Yardimci ben de arıyorum cok zor bulmak. Haftada 2 gun geliyor bana. Dogumdan sonra hergun gelsin istiyorum haftasonu haric. Yatili esim istemiyor. Ben bakici degil temizlik icin alacagim. Ama cidden cok zorlandim bulmakta. Sana da kolayliklar diliyorum umarim gonlunce olur.
Ayyy canım ne kadar pahalı ya istanbul. Ben kızımda Ankda yaptım tıp fakültesin gayette memnundum. Sadece özel odaya 2 gece için 180 verdik çıktık. Ve doğumada doktorum girmişti tüpü yapan. Ben yine devlet düşünüyorum.Canim indirimsiz versiyonlari 40% daha pahali. Eger sezeryan istersen 15bin civari acibadem 12bin civari memorial. Normal dogum daha düşük. 7bin civari memorial 9bin civari acibadem. Ama maslaktaki daha pahali.
Yardimci ben de arıyorum cok zor bulmak. Haftada 2 gun geliyor bana. Dogumdan sonra hergun gelsin istiyorum haftasonu haric. Yatili esim istemiyor. Ben bakici degil temizlik icin alacagim. Ama cidden cok zorlandim bulmakta. Sana da kolayliklar diliyorum umarim gonlunce olur.
Canım bende 5 kilo aldım 58 oldum. 4 veya 5 kilo almak normal değilmi bu haftaya kadar ben mi yanlış biliyorumCanım bugün kendi dr uma gittim memorialda. Ama 2. Kez 2 saat bekledim once dr sezeryani sonra benim sirami gecip benden sonrakini almaya devam ettiler. Hemsireler hastalari karistiriyor. Gecen sefer de sikayet ettim. Yine ayni sey oldu.
Allianzliyim ben ama dogum teminatim yok. Memorialda allianz indirimli muayenr 170 acibademde 180 lira. Memorialda allianz indirimli epidural normal dogum 7bin civari acibademde 9bin civari. Acibademde de telefonda cok bekledim. Orada Harika Bodur Ozturk tavsiye aldim. Arkadasimin karisini dogurttu. Karisi cok memnun. Carsamba denemeye gideceğim.
Bu arada kızım 343 gr 22cm olmus. Kilosu ilerde kemikleri geride dedi Dr. Bulanti zamani sut urunleri içemedim etkisi oldu sanirim bana kalsiyum verdi ekstra.
Ayrica 4 kg almisim 75 oldum acayip kizdi diyetisyene yollicak sanirim beni
Canım bende 5 kilo aldım 58 oldum. 4 veya 5 kilo almak normal değilmi bu haftaya kadar ben mi yanlış biliyorum
Cekmekoydeyim. En yakın memorial atasehir diye düşündüm ama Acibadem altunizade de olur. Tıp fakultesi bence en dogru tercih ama tanıdığın yoksa randevu almak imkansız sayılır.Maslakta benim tüp dr um bülent tıraştı eşim maslak olsun diyor ama çok uzak olduğu için istemiyorum , sezeryan ilk kızımda dönmediği için , buda mecburen sezeryan olacak.
Bende rahim kasılmaları olduğu için evde sadece yemek yapıyorum dikkat etmem gerekiyor ,haftanın 6 günü istiyorum bende doğumdan sonrada sadece kızlarımla ilgilenmek istiyorum ,bakıcı bende istemiyorum:)
Biri vardı daha önceden ona ulaşmaya çalışacağım güveneceğim biri olsun istiyorum birde işini düzgün yapan inşallah bulurum canım.
Sen hangi semttesin ?
Cekmekoydeyim. En yakın memorial atasehir diye düşündüm ama Acibadem altunizade de olur. Tıp fakultesi bence en dogru tercih ama tanıdığın yoksa randevu almak imkansız sayılır.
Ben hala bakınıyorum kadin için. Cok fazla yabanci var yatili is arayan. Ama gunduz gelen türk cok az. Evde aktifim ben ama artik yoruldugumu hissediyorum. Ailem cok dağınık. Ben surekli ev toplamak yemek yapmak ve sacma sapan islerle uğraşıyorum. Yardim etmiyolar :/
Canım 18 ci hafta dayım 2 kilo almışımDiger anne adayları kaçıncı haftada kaç kilo aldı acaba?
Diger anne adayları kaçıncı haftada kaç kilo aldı acaba?
toplamda 4 kilo değilmiben toplamda 10 kg aldım 4u sadece bu ay
Boya bünyeye göre degısıyor galiba bebişler bir gelsinde sporla diyetle vericek artıkben toplamda 10 kg aldım 4u sadece bu ay
Senin çok iyimiş canım yaCanım 18 ci hafta dayım 2 kilo almışım
Boya bünyeye göre degısıyor galiba bebişler bir gelsinde sporla diyetle vericek artık
Ben tup bebegim devlette yaptırdım tutumuşimdilik ozele gidiyorum ama artık devlette devam edeceİyi akşamlar kızlar. Ben de 20.haftadayım. 1,5kilo aldım çok şükür.
Siz hâlâ tüp bebek doktorunuza devam ediyor musunuz? İlk üç ay ilaçlara devam ettik, yavaş yavaş bıraktık falan. Mecbur ona devam ettim. Ama artık Doğum yapacağım doktoru belirlemek ve ona devam etmek istiyorum. Siz ne yaptınız ?
Ben tup Bebeğimi suleymaniye devlet hastanesinde yaptırdgim için gebe kaldımi orası bakmıyor onun için eve yak ozele gittim 18 haftalik olana kadar ama şimdi tekrar doğum için suleymaniye gitcem buralar çok pahalı bütçe el vermiyor cunkuİyi akşamlar kızlar. Ben de 20.haftadayım. 1,5kilo aldım çok şükür.
Siz hâlâ tüp bebek doktorunuza devam ediyor musunuz? İlk üç ay ilaçlara devam ettik, yavaş yavaş bıraktık falan. Mecbur ona devam ettim. Ama artık Doğum yapacağım doktoru belirlemek ve ona devam etmek istiyorum. Siz ne yaptınız ?
Ben de üniversite hastanesinde yaptırdım tüp bebeği Ama her gittiğimde bir ilaç bıraktırdı. O yüzden ilaçlarım bitene kadar yani üç ay ona devam etmek zorunda kaldım. Doğumu özelde yapmak istiyorum. Artık bırakacağım tüp bebek doktorunuBen tup bebegim devlette yaptırdım tutumuşimdilik ozele gidiyorum ama artık devlette devam edece
Ben tup Bebeğimi suleymaniye devlet hastanesinde yaptırdgim için gebe kaldımi orası bakmıyor onun için eve yak ozele gittim 18 haftalik olana kadar ama şimdi tekrar doğum için suleymaniye gitcem buralar çok pahalı bütçe el vermiyor cunku
Herşeyin hayırlısı Allahım kimsenin emekerini boşa çıkarmasın gerçekten zor bir süreç benim 16 yıl sonra olan bir mucize Allahıma binlercekez şükürler olsun inşallah aminBen de üniversite hastanesinde yaptırdım tüp bebeği Ama her gittiğimde bir ilaç bıraktırdı. O yüzden ilaçlarım bitene kadar yani üç ay ona devam etmek zorunda kaldım. Doğumu özelde yapmak istiyorum. Artık bırakacağım tüp bebek doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?