Ben de memorial atasehirde doğum yapmayı planladim Allahin izniyle. Haftaya detayliya da Tolga bey bakacak orada. Daha once Acibademdeydi. Esimin ilk kizini da o dogurtmusbenim ordaki dr um Bilgi hanim. Gerci kiloma takik ama iyi bi kadin.
Canim hamilelik ilerlerse doğuma yakin dr lar almiyor takip etmedigi hastayi. Bir arkadasimin basina geldi. Simdiden baslamak lazım.
Ayni sekilde bu hafta sancilarim oldu. Malesef is seyahatine gittim ve hep ayakta ve aç şekilde 3 gün geçirdim. Çocuğum şükür hareketli hissettikce rahatlıyorum. Ama sancilar korkuttu beni de.
Ayni yerlerde sancilarim var. Bende bir de bobrek sancisi var. Sanirim organlarin yukselmesi etkili. Haftaya öğreneceğim heosini insallah.
Haklısın dunden beri yatıyorum. 25. Hafta cok gec değil bence. Sorun olmaz. Hala 15 hafta takio edebilecek. Benim kastettigim son dakikada baska dra doguma gidince almıyorlar.Geldiğimde 25+0 oluyorum yani 26.haftanın içinde gidebileceğim kabul etmezlermiki acabaşu anda yurtdışındayım olmazsa bilet tarihini öne çekeyim ben , panik ben
Hafif adet ağrısı gibi ağrım başladı şimdide offf offf bu tedirginlikler doğuma kadar sürecek malesef.
Sende kendini yormuşsun bol bol dinlen canım.
Bebişi aç bırakma canım onları mutsuz eden tek şey açlıkmış
Cnm zamanla ilerleyen haftalarda yok olur diyebiliyorum bn.Merhaba kızlar 22 haftalık gebeyım ve bugun ayrıntılı ultrasyon yaptırdık.Ve bebeğimin kafasında kist göründü çok korkuyorum hafta için araştırma hastanesıne gıdıcez.Budumla karşılaşan varmı aranızda yarım edın fikir verın lütfen
Arkadaşımın kızında da vardı sonra kayboldu. Geçer inşallah içini ferah tutMerhaba kızlar 22 haftalık gebeyım ve bugun ayrıntılı ultrasyon yaptırdık.Ve bebeğimin kafasında kist göründü çok korkuyorum hafta için araştırma hastanesıne gıdıcez.Budumla karşılaşan varmı aranızda yarım edın fikir verın lütfen
benim arkadaşımın da bebeğinde 24.haftada çıktı. bütün doktoralara gitti. Hamileliği stres ve üzüntü içinde geçti. hep ağlıdı diyebilirim. maşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. 1 aylık olunca beyin içn kontrole gitti ve beyinde hiç kist kalmamış. maşallah sağlıklı bir bebek dediler. kendini üzme bol bol dua et. inşallah seninkide erir gider.Merhaba kızlar 22 haftalık gebeyım ve bugun ayrıntılı ultrasyon yaptırdık.Ve bebeğimin kafasında kist göründü çok korkuyorum hafta için araştırma hastanesıne gıdıcez.Budumla karşılaşan varmı aranızda yarım edın fikir verın lütfen
Canım ben bu hamileliğimde hiç bir test yaptırmadım bu sefer. Cvs testi ilk defa duyuyorum ikili üçlü gibi birşey mi? Olasılıktan bahsediyorsa bence hiç takılma, Rabbim bilir.Bebeğime cvs sonucu trizomi 18 teşhisi kondu. Bu cvs veya aminyosentezin yanlış olma ihtimali varmı boyle biseyle karsilasan varmı? Tup bebek hamileligi 8 yildan sonra gelen hamilelik.
Usg de bebekte ödem, boyunda kist, ense kalınlığı fazla çıkmıştı 12. Haftada cvs onerdi dr yani bebegin plesentasindan parca alindi sonuc trizomi 18 geldi. Yuzde 90 anne karninda ölür doganda yasamaz dendi. 15 haftada usg de hicbir sorun gorunmedi hepsi gecmisti ona baska bi dr bakti. Cvs nin dogruluk oranina %99 diyorlarCanım ben bu hamileliğimde hiç bir test yaptırmadım bu sefer. Cvs testi ilk defa duyuyorum ikili üçlü gibi birşey mi? Olasılıktan bahsediyorsa bence hiç takılma, Rabbim bilir.
Canım sana yazdıktan sonra baktım biraz. Ama forumda olumsuz gelip sağlıklı doğan çok bebek olmuş sanki. Ense kalınlığını kaç ölçtüler? 1-2 kişinin olumsuz çıkmış ondada kalınlık 8-9 mm ölçülmüş. Bence kalbini karartma, bol dua et. Veren O, almak isterse de bir şekilde alır. İnşAllah sağlıkla doğar.Usg de bebekte ödem, boyunda kist, ense kalınlığı fazla çıkmıştı 12. Haftada cvs onerdi dr yani bebegin plesentasindan parca alindi sonuc trizomi 18 geldi. Yuzde 90 anne karninda ölür doganda yasamaz dendi. 15 haftada usg de hicbir sorun gorunmedi hepsi gecmisti ona baska bi dr bakti. Cvs nin dogruluk oranina %99 diyorlar
Ense kalinligi ne kadardıUsg de bebekte ödem, boyunda kist, ense kalınlığı fazla çıkmıştı 12. Haftada cvs onerdi dr yani bebegin plesentasindan parca alindi sonuc trizomi 18 geldi. Yuzde 90 anne karninda ölür doganda yasamaz dendi. 15 haftada usg de hicbir sorun gorunmedi hepsi gecmisti ona baska bi dr bakti. Cvs nin dogruluk oranina %99 diyorlar
Kendi doktorum 2.3 dedi, perinatalog alttan bakti 3.6 dedi.3 hafta sonra 1.5 olmustuEnse kalinligi ne kadardı
Canım ben bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum bu değerlerle. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKendi doktorum 2.3 dedi, perinatalog alttan bakti 3.6 dedi.3 hafta sonra 1.5 olmustu
trizonomi 18 varsa gerçekten doktorun dediği gibi ya düşük olur ya da doğduktan sonra yaşamaz diye biliyorum ama ense kalınlığı sonraki ölçümlerde düzelmiş. bence tekrar baktır.Bebeğime cvs sonucu trizomi 18 teşhisi kondu. Bu cvs veya aminyosentezin yanlış olma ihtimali varmı boyle biseyle karsilasan varmı? Tup bebek hamileligi 8 yildan sonra gelen hamilelik.
Arkadaşlar merhaba. Acibadem Alrunizadede detayli usg yaptiran, dogum planlayan veya dr u olan var mi?
Canım bugün kendi dr uma gittim memorialda. Ama 2. Kez 2 saat bekledim once dr sezeryani sonra benim sirami gecip benden sonrakini almaya devam ettiler. Hemsireler hastalari karistiriyor. Gecen sefer de sikayet ettim. Yine ayni sey oldu.Canım bende acıbadem kozyatağı olabilir diye düşünmüştüm ama bxxlyz dediki fiyatlar çok uçuk tabi fiyat bilgim yok , bilgi alırsan bizide bilgilendir lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?