• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Bende 35 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim tüp bebek istiyoruz Dr. La görüştük muayene oldum yumurtalık yaşım 37 mis eşimin de spermleri az ve hareketleri yavasmis ve biz sigara tiryakisiyiz eşimle onu hemen bırakın bir sonraki ay başlayalım dedi doktor şimdi bırakmaya çalışıyoruz yani günde 2 tane ye düşürdük inşallah bi sıkıntı olmadan bizde bebeğimiz kavusuruz

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Bende 35 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim tüp bebek istiyoruz Dr. La görüştük muayene oldum yumurtalık yaşım 37 mis eşimin de spermleri az ve hareketleri yavasmis ve biz sigara tiryakisiyiz eşimle onu hemen bırakın bir sonraki ay başlayalım dedi doktor şimdi bırakmaya çalışıyoruz yani günde 2 tane ye düşürdük inşallah bi sıkıntı olmadan bizde bebeğimiz kavusuruz
o sigara yumurtalık yaşınızı 37yapıyor,eşinizin değerlerini düşürüyor.bir ay değil 3ay ara verirseniz ancak etkisi azalır.

Doktor bir ay yeterli dedi suan vakit kaybı yapamayız dedi yumurtalarimda azalmis

Doktor bir ay yeterli dedi suan vakit kaybı yapamayız dedi yumurtalarimda azalmis
35kritik eşik gerçekten ama sigarayı bırakınca inanılmaz değişiklik olacak Bi çok şey kendiliğinden düzelecek.kendimden biliyorum.ama sigarayı 1 tane bile içmeyin.

Sizde kullaniyormuydunuz ne olur soyleyin
evet bende eşimde aynı sizin gibi tüpe başlayınca 1-2ile sınırlıyorduk.35 yaşındayım bende sizin gibi..içmediğim zaman toplanan yumurtalarda sorun çıkmadı. tamamen bıraktım eşimede bıraktırdım.

evet bende eşimde aynı sizin gibi tüpe başlayınca 1-2ile sınırlıyorduk.35 yaşındayım bende sizin gibi..içmediğim zaman toplanan yumurtalarda sorun çıkmadı. tamamen bıraktım eşimede bıraktırdım.
Peki şimdi bebisinizi kucağına aldiniz mi

Bende ilk tup bebek denememde sigara iciyordum,toplanan yumurtalarim cok iyi degildi,2.denememden once biraktim ve 7 yumurtanin 6 si 5. Gun embriyosu oldu ve su an 5 aylik kizim var:)

Yaklasik olarak 3 ay once..bir tane bile icmeyin su illeti lutfen..kuzenimin doktoru da birakmazsa tedavi icin gelmemesini soylemisti,boyle kesin ve kati konusanlarda var..ben bide o 3 aylik sure zarfinda kefir mayalayip icmistim hergun taze,vucudumu temizledigine inandim nedense:)bur de incir kuru yapmistim bilmem yumurta kalitesine faydasi oldumu ama sigarayi birakmam kesinlikle coook ise yaradi

Peki şimdi bebisinizi kucağına aldiniz mi
5.denemede tutturduk.hamileyim şimdi.keşke çok önce akıl edebilseydim yada biri söyleseydi bu kadar deneme yapmama gerek kalmazdı belki.ama anlamazdım sanırım normal hamile kalanlar bile içiyo nolmuş derdim yine.gözümle gördüm ard arda iki denemede,dünya kadar fark var yumurtalarda ondan sonra kabul ettim bu lanetin çok zararlı olduğunu.

5.denemede tutturduk.hamileyim şimdi.keşke çok önce akıl edebilseydim yada biri söyleseydi bu kadar deneme yapmama gerek kalmazdı belki.ama anlamazdım sanırım normal hamile kalanlar bile içiyo nolmuş derdim yine.gözümle gördüm ard arda iki denemede,dünya kadar fark var yumurtalarda ondan sonra kabul ettim bu lanetin çok zararlı olduğunu.
Her cumlenize katiliyorum

merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz..Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende sigaradan muzdaribim.ben ve eşimde içiyoruz kaç kere bıraktım başladım..çalışıyorum bazen stresli zamanlarda cnm istiyor çok istikrarlı olamadım bu konuda bizde3.tüp bebeği deneyeceğiz doktor bırakın dedi ama maalesef..siz nasıl bıraktınız gerekirse ben yardım alacağım bu konuda zararlarını okuyorum bi ara bırakıyorum içmiyorum sonra yine başlıyorum devamlılığı gelmiyor..

merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz..Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende sigaradan muzdaribim.ben ve eşimde içiyoruz kaç kere bıraktım başladım..çalışıyorum bazen stresli zamanlarda cnm istiyor çok istikrarlı olamadım bu konuda bizde3.tüp bebeği deneyeceğiz doktor bırakın dedi ama maalesef..siz nasıl bıraktınız gerekirse ben yardım alacağım bu konuda zararlarını okuyorum bi ara bırakıyorum içmiyorum sonra yine başlıyorum devamlılığı gelmiyor..
\ içince oluşan yumurtalarımı ve içmeyince oluşan yumurtalarımı görünce dank etti kafama.hem yumurta sayım arttı hem de dışındaki zarı kalınlaşmadı.bu dışındaki zar kalınlaşınca da embriyo o zarı yırtıp çıkıp rahime tutunamıyormuş.benimkine embriyo traşlama yapıp zarı inceltmişlerdi.tabi buda embriyoyu strese sokuyor.

Çok teşekkür ederim inşallah gönlünden geçiren herkese nasip etsin rabbim.

ben hamile kalınca tiskindim bıraktım dumanı bile rahatsız ediyo şükür bıraktım

arkadaslar birakin sigarayi lütfen, bendede aynisi oldu ilk denememde iciyordum tutunmadi, 2. denememde tutundu sükür ama sigarayida icmedigim icin diyorum kendim. nasil biraktigima gelirse, yemin ettim icersem kendi bebegimi kucagimaalmak nasip olmasin diye... gelde birakma:)

Tabi düzgün korkmaz adlı doktora gidiyorum hemşireler olsun doktor olsun çok ilgililer.tüp bebek tedavi 4000tl ilaçlarım yani iğneler için 850tl ödedim muayene parası vermedim .son olarak istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. Ön görüşmede ücretsiz yaptım ancak benim tahlil ve film vs herşeyimi yaptırmıştım .aklıma gelenler bunlar şimdilik ☺️ Amin inş olur hayırlısı ile

düzgün bey parayı bulunca kendini şaşırdı tam 1.5 sene hibir tedavi yapmadan birşeyin yok diye beni oyaladı. kendisine rezerv azlığı şikayetiyle tavsiye üzerine gitmiştim. tahim filmini bile kendim baska bir hastanede cektirdim ve bişey yok sana yumurta takibi yapalım adet olunca gel . adet olunca gittiğimde bana dönüp sana tüp bebek yapalım dedi.. sanki ben bir yılı aşkın bir süredir gitmemişim gibi ukalaca bir tavır. yazıklar olsun başka birşey demiyorum sorduğun soruya cevap alamyoırsun ticarethane bir muayene fazla alayımda ne olursa olsun..

düzgün bey parayı bulunca kendini şaşırdı tam 1.5 sene hibir tedavi yapmadan birşeyin yok diye beni oyaladı. kendisine rezerv azlığı şikayetiyle tavsiye üzerine gitmiştim. tahim filmini bile kendim baska bir hastanede cektirdim ve bişey yok sana yumurta takibi yapalım adet olunca gel . adet olunca gittiğimde bana dönüp sana tüp bebek yapalım dedi.. sanki ben bir yılı aşkın bir süredir gitmemişim gibi ukalaca bir tavır. yazıklar olsun başka birşey demiyorum sorduğun soruya cevap alamyoırsun ticarethane bir muayene fazla alayımda ne olursa olsun..
bu doktor işleri birazda frekans uyması ile ilgili sanırım bende 3\4 doktr gezdikten sonra en beğendiğim doktor oldu.bahsettiğinizden tam tersi bir algı yarattı bende :) ilgisi olsun bilgi vermesi olsun ....o dönemde maddi durumum yeterli olmadığını anlayınca indirim yapması kendiliğinden teklf etti .Hatta beslenme programı bile yaptık.

Back
X