Tüp bebek

nili2421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
1
0
50
Merhaba Sevgili Arkadaslar Ben almanyada yasiyorum 1 senedir evliyim fakat cocugum olmuyor Esimin Eski evliliginden 1 cocugu Var 3 ay önce Asilama Yöntenini denedik tutmadi Istanbulda Tüp bebek denemek Istiyoruz Bu konuda Bilen arkadaslar Yardim ederlermi Tüp bebek hangi Merkezde Yaparsak daha basarili olur ve ortalama ne kadara mal olur bize saygilar!

Merhaba Tüp Bebek konusunda Prof.Dr.TEKSEN ÇAMLIBEL'i tek geçerim zaten ilk özel tüp bebek merkezini kuran çok iyi bir doktor.Hem Beşiktaş Fulyada hem de karşıda merkezleri var .Teksen Çamıbel Jinemed Sağlık Grubununu da kuran kişi aynı zamanda , yurt dışı hastaları bölümü de var tedavim sırasında gittiğimde görmüştüm. Ben 2 çocuğumu da onun tedavileriyle kucağıma aldım.Çok ilgili,bilgili,harika bir doktor ve jinemed de çok iyi bir tüp bebek merkezi her çeşit test vs. de yapılıyor bence gelirsen mutlaka oraya git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…