tüp bebek

kezban_2008

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
15
0
16
Ankara
slm aranıza yeni katıldım 23 yaşındayım ben tüp bebek merkezine gitim iki ay önce bi doktora görünmüştüm ve yumurtalarımın gayet sağlıklı olduğunu söylemişti bende muayne amaçlı tekrar gitimde aynı hastaneye başka bir doktor yumurtalık rezervimin az olduğunu benim yumurta rezervimin 35 yaşındaki bir kadınla aynı ölçüde oldunu söyledi. tek şansın tüp bebek ama tutmasına garanti veremem dedi. ben 4 senlik evliyim önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ve sizce yumurtalık rezervimi artırmak için ne tür bitkisel ürünler tüketmeliyim yoksa başka bi doktora daha gidiyimmi

geçmiş olsun. çörek ve otu bal tarçın karışımı var denemeni tavsiye ederim. Ben denedim geçen ay ve bu ay şimdi yumurtlama günüm ve çok ağrım var faydası var diye düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki ay yumurta toplamam olacak o zaman net olarak belli olru. Ama kullan zararı olmaz faydası olur arkadaşım.

Bence farklı bir hastane farklı bir doktora git canım. Her iki doktor arasında bu kadar tutarsızlık olamaz. Malesef bu işi ticarete döken doktorlar var. O yüzden başka doktora görün , benim fikrim bu..

teşşekür ederim o dedini buğün deneyeceğim buğün adetimin 4 günü yarın hazır adeti iken başka bir doktora gidecem çok saçma bişey oldu ya bu iş biri başka söyledi diğeri başka kafam karıştı :(

Kızlar canlarım haklı çıktınız iki doktor arası bu kadar fark olmaz demiştiniz bende sizi dinledim başka hastanelerede gözüktüm çok şükür tüp bebek tutmadı tahilihsizlik yaşadım dengemi kaybedip düştüm :( ama yumurtalarım iyi çıktı 6 tane döllendi artık çok büyük umutlarım var fakat sadece rahimde tutunamama diye sorunum var yani gebe kalırsam en az 1 ay sol kasığımın üstünde yatacakmışım rabbim isteyen herkese nasip etsin iyiki kadınlar külübü var iyiki sizlerde varsınız tekrar teşşekürler degerli fikirleriniz için

Back