tüp bebek

yasamak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
104
0
26
İstanbul
merhaba arkadaslar ben 2.5 yıllık evlıyım 1 kez dış gebelik gecirdim sonrasında gebelik gercekleşmedi 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı doktorum tüp bebek tavsiye etti bu ay yaptırdım transverimin 4 günü bugün 2 embrıyo transver edildi zaman geçiremiyorum daha önce deneyenlerin tavsiyesine ihtiyacım var napmalıyım nasıl zaman geçiririm inşallah rabbim bebiş hasretti çeken herkesin yüzünü güldürür
hayırlı sonuclar almam için dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim dua eden etmeyen herkese...

Canım hayırlı uğurlu olsun*hANGİ TÜP BEBEK MERKEZİ , DOKTORUN KİM CANIM?
iNŞALLAH OLUMLU OLACAK RAMAZAN AYINDAYIZ,BOL DUA ET,KARNINDA BEBEĞİN VARMIŞÇASINA İNANARAK KONUŞ ONUNLA..
Ben de ilk denenememi ve ikinci denememi Bahçeci Fulya'da yapıyorum.Doktorum Erbil YAĞMUR.yARIN oPUM VAR,YANİ YUMURTALARIM TOPLANACAK İNŞALLAH ÇOK SAYIDA VE KALİTELİ OLURLAR,GÜZELCE DÖLLENİR VE ÇOK SAYIDA VE KALİTELİ EMBRİYOLARIM OLUR,1 AY DONDURUP TRANSFE ETTİKLERİNDE DE HAMİLE KALIRIM..İNŞALLAH SEN DE ÖYLE OLURSUN..
HEP OLUMLU DÜŞÜN...
HEP DUA ET,
KARININI OKŞA,BEBEĞİNLE KONUŞ...
OLUMLU OLACAK BAK GÖRECEKSİN CANIM..

canım söylediklerin çok iyi geldi bana rabbim gönlündekini nasip eder inşallah ben ataşahir memorial da handan hanıma yaptırdım herkesede tavsiye ederim çok güzel ilgileniyolar güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benim 5 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 tanesi transver edildi insallah hepimiz güzel sonuclarla karşılasırız

cnm diğer topiğe de yazmıştım ama burayada yazim önce topiğin sana şans getirsin inşallah cnm tedavinde hayırlı olsun allah gönlune göre versin cnm

canım inşallah rabbim senin ve hepimizin yüzüne güler bu mübarek ramazan ayında herşey olumlu olur cuma günleri ben 1000 defa ya evvel çekiyorum özellikle 4 cuma üst üste bırakmadan yapmayı öneriyolar tavsiye ederim bakarsın vesile olur bide ya latif 41 defa 40 gün .bunların dışında pozitif düşünmek seni mutlu eden insanlarla beraber vakit geçirmek güzel kitaplar okumak aklıma gelenler öpüyorum.....

canım yeni gördüm msjını test tarihime 3 gün kaldı dün görseydim dün çekerdim önümde başka cuma da yok şimdi çeksem olmazmı ki??

canım yeni gördüm msjını test tarihime 3 gün kaldı dün görseydim dün çekerdim önümde başka cuma da yok şimdi çeksem olmazmı ki??

olur tabi 707 defa çek cumaları özellikle 1000 defa ya varis 4 cuma üst üste öyle olması gerekiyomuş gün içerisinde çekceksen 707 defa diye biliyporum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…