tüp bebek

akade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
10
0
86
İzmir
Herkese merhaba.Ben 5 yıl önce normal yolla ve normal doğumla bir kız çocuk sahibi oldum.:1rolleyes:Fakat bundan iki yıl önce bir dış gebelik geçirdim ,tüpüm patladığı için iç kanama sebebiyle ameliyat oldum.2006 yılından beri bebek sahibi olmak için uğraştık tüm hormonlarım normal olmasına rağmen eşimde bir problem olmamasına rağmen olmadı.geçen hafta smyrna art tüp bebek merkezine gittim ve sadece tüp bebek yoluyl bebeğim olabileceğini öğrendik.Benim merak ettiğim bizden talep edilen paranın normal olup olmadığı benim yumurtalama sorunum yok eimin sperm sorunu yok benim tüplerim tıkalı olduğu için bunu yapmak zorundaymışız istenen para 4000-4500 tl .gibi bir miktar.Daha önce bu konuyla ilgili tecrübesi olan yada başka merkezlerle de görüşmüş olan var mı acaba ?başka merkezlerede gitmelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım karar veremedim.yardımcı olusanız sevinirim.mirmirmirmir

akade canım merhaba bence çok pahalı değil bende ilk denememi 3500 tl yaptırmıştım bide merkezin kalitesine bak bence onu araştır. hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim canım.tedaviye başladık.şimdi vitamin ve doğum kontrol hapı kullanıyorum.1 eylül de gidicem ve rahim uygun mu diye bakılacakmış. Bu arada doktorum symrna art tan bilgen bey daha önce ona giden var mı sonuçları ne oldu merak ediyorum.

merhaba akade.bende smyrnada tedavi gördüm funda hanımda.12 eylülde sonuc alıcam.cok iyi biryer secmişsin.herşeyiyle mükemmel bir merkez.bilgen beyde cok şeker birisi.inş hayırlısıyla güzel haberleri alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…