• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

mrv6586

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba 5aa embriyom inci gün erken gebelik testi negatif çıktı sonradan pozitif olabilir mi bu durumu yaşayan var mi

8nci gün yapmistm testi Perşembe günü de kan vercem

Benim 7.gun silik çizgi çıkmıştı 9.gun kan verdim beta 246 idi.ama aynı günlerde 50 60larla öğrenen var oda idrarda tespit edilemeyebilir.ilaclarinizi bırakmayın kan verin

Benim 7.gun silik çizgi çıkmıştı 9.gun kan verdim beta 246 idi.ama aynı günlerde 50 60larla öğrenen var oda idrarda tespit edilemeyebilir.ilaclarinizi bırakmayın kan verin
İnsaAllah tutunma olmuştur bu ikinci transferim dondurulmuş embriyo bu arada size de hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınıza 🙂

Belirti yaşadınız mı hiç o dönemde bı farklılık filan

İnsaAllah tutunma olmuştur bu ikinci transferim dondurulmuş embriyo bu arada size de hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınıza 🙂
İnşallah darısı başınıza benimde 2.transferim tuttu

Belirti yaşadınız mı hiç o dönemde bı farklılık filan
Transfer sonrasında hep regl ağrısı gibi ağrım vardı hiç geçmedi ilk negatif transferinde olmamıştı

Transfer sonrasında hep regl ağrısı gibi ağrım vardı hiç geçmedi ilk negatif transferinde olmamıştı
Benimde ilk transferde sonuna doğru olmuştu ağrım dizlerime vuruyordu ama bunda transferin başından beri hep var yarın test günüm şuan bile kasık ağrim var gerginlik filan

Benimde ilk negatif transferde agrılarım oldu hatta 2. Günü çok kramplar girdi, 6.7 günler adet agrısına benzer agrılar ama negatif. Yani bu agrılar herzaman olumlu anlamda yorumlamamak gerekiyor muş bazen vucut embiryoyu yabancı bi madde sanıp rahmi kasabilyomuş,
Hiç belirti olmamasıda iyi bişeymiş yani

Benimde ilk negatif transferde agrılarım oldu hatta 2. Günü çok kramplar girdi, 6.7 günler adet agrısına benzer agrılar ama negatif. Yani bu agrılar herzaman olumlu anlamda yorumlamamak gerekiyor muş bazen vucut embiryoyu yabancı bi madde sanıp rahmi kasabilyomuş,
Hiç belirti olmamasıda iyi bişeymiş yani
Evet hormon ilaçlarından kaynaklı olabiliyor özellikle de progestani fitil olarak kullananlarda benim dün bi an ağrılarım göğüs hassasiyetim filan gitti bakalım nasip bugn belli olacak

Back
X