• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

laylililom97

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Arkadaşlar selam👋 kartal lütfi kırdara gittim ali yılmaz a ama kadın bir doktor vardı çoğu istediği şeyler vardı, onunda benden istediği tahlil vs yaptırmamı istedi evraklarım hazır olucak ve 87 kiloya kadar gelene kadar bekleyeceğim şuan 102 kiloyum.. Böyle bekleyen oldu mu kilo vermek benim için şuan zor bir süreç malesef :(

Merhaba
Bende orda tedavi gördüm ve şuan 6 7 haftalık muhtemelen ikizlere hamileyim
Benim kilom 62 63 civarı olduğundan beklemedik ama kilo da sorun biliyorsunuz tedavi olsanız bile olumsuz etkileyebiliyor
O yüzden kilo vermenizi bekliyorlardır
Merkez olarak ben çok memnunum ilgileri alakaları gayet güzel
Siz şuan infertilite bölümüne gitmişsinizdir orda öncelik olarak sizden evrakları tamamlamanızı istiyorlar herşey tamam olunca tüp bebek bölümü için randevu veriliyor

Merhaba
Bende orda tedavi gördüm ve şuan 6 7 haftalık muhtemelen ikizlere hamileyim
Benim kilom 62 63 civarı olduğundan beklemedik ama kilo da sorun biliyorsunuz tedavi olsanız bile olumsuz etkileyebiliyor
O yüzden kilo vermenizi bekliyorlardır
Merkez olarak ben çok memnunum ilgileri alakaları gayet güzel
Siz şuan infertilite bölümüne gitmişsinizdir orda öncelik olarak sizden evrakları tamamlamanızı istiyorlar herşey tamam olunca tüp bebek bölümü için randevu veriliyor
Ya hayırlı olsunnn, devlette pozitif olan birilerini görmek umut verdi 🦋
İnşallah bende kilo problemimi atlatıp hemen baslarım, ücret vs nasıl oldu toplam sürec kaç ay sürdü

Darısı başınıza inşallah
Devlet önce aşılama istediği için 2 kez aşılama denendi
Aşılama için ücret ödenmiyor
İlaçlar için rapor çıkartıyorlar devlet büyük kısmını karşılıyor zaten
Hasta durumuna sorununa göre direk tüp bebek tedaviside başlanabiliyor aşılamayla zaman kaybedilmiyor büyük bir sorun yoksa öncelik aşılama yapılıyor 2 ay peşpeşe yapılabiliyor arada bekleme süresi olmasına gerek yok
Tüp bebek için yine adet başlangıcında ilaçları kullanmaya başladım yumurta büyütmek için
Sonrasında anestezi altında yumurta toplama işlemi yapıldı 4 embriyo 5. Güne vardı
Hem bnde sıvı birikmesi olduğu için hemde rahim dinlensin diye 2 ay sonra transfer yapıldı
Bu süreçte adet oldukça hastaneye kontrol amaçlı birer kez gittim bi iğne verdiler onu vurdurdum adet öncesi
Sonrada transfer için ilaç tedavisine başladık bu arada yine söyledikleri günlerde gittim uygun görülen günde transfer yapıldı
Maliyet olarak dondurma ücreti 3100 civarı bişey vermiştik 1 senelik
Tüp bebek ücreti 10700 gibi bişeydi 11 bile değildi yani sadece bu süreçte mesela progestan iğne kan sulandırıcı gibi bazı ilaçları sgk karşılamıyor onları parayla alıyoruz sadece iğneler aylık 10bin civarı tutuyor
Özele oranla tedavi için bu paralar hiçbişey tabii aslında yine ilaçlara veriyoruz para çünkü her ilacı karşılamıyor parayla alıyoruz

Arkadaşlar selam👋 kartal lütfi kırdara gittim ali yılmaz a ama kadın bir doktor vardı çoğu istediği şeyler vardı, onunda benden istediği tahlil vs yaptırmamı istedi evraklarım hazır olucak ve 87 kiloya kadar gelene kadar bekleyeceğim şuan 102 kiloyum.. Böyle bekleyen oldu mu kilo vermek benim için şuan zor bir süreç malesef :(
Merhaba kilo infertilite icin bir problem olarak görünüyor benim de eşime kilo vermelisiniz dediler İlk defa bir yerde bu kadar net bir şekilde kilo verilmesi gerektiğini söylediler. Şimdi diyetisyene basladi esim 15 kilo verecek 2 ay içerisinde 4 kilosu gitti. Bence hemen bir diyetisyene başlayın

Back
X