- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Renksiz papatya
-
Insallah pozitif dir12 şubatta transfer yapıldım. İki embriyo yapıldım. Donmuş transfer. Daha önce iki aşılama bir tüp bebek yaptırmıştım hepsi olumsuzdu. Bunda ümitlenmek istemiyorum ama içimde karışık duygular varbugün ikinci gününde sadece kasık batmalarım var hafif.
Insallah sende bana dua et 2 kez denedim tutmadi bu 3 olacak suan tedavideyimİnşallah dua edin bana
İnşallah rabbim tez vakitte kucağımızı doldururInsallah sende bana dua et 2 kez denedim tutmadi bu 3 olacak suan tedavideyim
Yiyorum henüz sonuç belli değil ama Allah söyletti siziKasilmalarin normal hiç korkma ,telaş yapma rahat ol hamileliğin keyfini cikarmBol bol duanı et ve beslenmenede dikkat et avokado,badem,kabak cekirdegi tuketebilirsin.
İnşallahİnşallah canımİnanıyorum pozitif olcak herşey...
Bende cumartesi test vereceğim aynı gün transfer yapılmış inşallah güzel sonuçlar alacağızYiyorum henüz sonuç belli değil ama Allah söyletti sizicumartesi günü test vereceğim inşallah
sonuçlarınız çıktı mı ?Bende cumartesi test vereceğim aynı gün transfer yapılmış inşallah güzel sonuçlar alacağız
dayanamadım 2 gün önce test yaptırdım 0.558 cıktı birazdan tekrar kan vereceğim ama asla umudum yoksonuçlarınız çıktı mı ?
Üzüldüm hakkınızda hayırlısı zor bir süreç bende geçtim bu süreçtendayanamadım 2 gün önce test yaptırdım 0.558 cıktı birazdan tekrar kan vereceğim ama asla umudum yok
dayanamadım 2 gün önce test yaptırdım 0.558 cıktı birazdan tekrar kan vereceğim ama asla umudum yok
hesabımı kapattılar yeni açtım. adınıza üzüldüm inşallah yükselir değerBende cumartesi test vereceğim aynı gün transfer yapılmış inşallah güzel sonuçlar alacağız
Çok sevindim sizin adınızahesabımı kapattılar yeni açtım. adınıza üzüldüm inşallah yükselir değer
benim pozitif geldi şükür 9 sene sonra pozitif gördüm ♥
çok teşekkür ederim allah isteyen olmayan herkese nasip etsinÇok sevindim sizin adınıza
Merhaba 7.günden önce test yaptınız mı ilk testi 7. Gğn mü yaptınız acabaBenimde pozitif olan transferimde regl sancısı gibi sancılarım oldu hep t+7de silik negatif t+9 da 246 beta ile öğrendim.darisi başınıza insallah