• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek

dase

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhabalar arkadaşlar, tüp bebek transferi oldum ikiz sonucum olumlu, cuma günü keseyi göreceğim inşallah, bugün kalçadan yapılan progestaran 50 mg iğne yaptırıp geldim evde aşırı kasik da ağrı bulantı kusma terleme oldu 20 dk geçmedi acile gittim kan vs baktırdım temiz çıktı böyle yaşayan var mı daha önce çok korktum düşük vs olur diye

Progestaran 10 kadının 7 sinde bu etkiyi yapabiliyor Malesef bünye meselesi ve hamilelik de buna etki ediyor içinizi ferah turun ama cuma günü doktorunuza da mutlaka danışın doz fazla geliyorsa düzeltir en azından yada farklı şekilde almanızı sağlar

Progestaran 10 kadının 7 sinde bu etkiyi yapabiliyor Malesef bünye meselesi ve hamilelik de buna etki ediyor içinizi ferah turun ama cuma günü doktorunuza da mutlaka danışın doz fazla geliyorsa düzeltir en azından yada farklı şekilde almanızı sağlar
İnşallah bişey olmaz çok korktum, sanki böyle rahmime bıçak saptadilar duramadim umarım herşey yolundadır bugün önce arayıp danışcam kendi doktorum il dışında cuma da bulunduğum yerde keseyi göreceğim inşallah

Merhaba arkadaşlar 7 Şubat'ta transfer oldum 5aa kalitede iki embriyo transfer edildi 16 Şubat'ta kan vaerdim 19.5 çıkmış ayin 19 da tekrar kan vericem bu değer normalmi

Back
X