Tüp bebek

serroli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
42
4
1
25
Merhaba ben 24 nisanda opu oldum 13 yumurtam toplandı.8 yumurtayı işleme alabilmişler 2.gün 4 yumurta döllenmiş 1 tanesinde döllenme aşamasındaymış.ilk tüp bebek deneyimim 5.güne ulaşabilirler mi acaba

Bende mayıs ayında başlayacağım. Korkuyorum çünkü hem yumurta sayım az hemde eşimin sperm kalitesi düşük. Bir de insan bilmediğinden korkarmış ya o hesap sanırım. 39 yaşındayım 8 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz normal yollardan. Geç kalmamın sebebi ise hayat şartları ve başımıza gelen bir türlü geçmeyen sıkıntılar. Yoksa o kadar çok severim ve o kadar anaç bir yapım var ki kendime üzülmekten alamıyorum. Allah büyük elbet ama ona sığınamıyorum. Kafamda sürekli deli sorular. Allah bu yola girenlerin yardımcısı olsun.

Merhaba ben 24 nisanda opu oldum 13 yumurtam toplandı.8 yumurtayı işleme alabilmişler 2.gün 4 yumurta döllenmiş 1 tanesinde döllenme aşamasındaymış.ilk tüp bebek deneyimim 5.güne ulaşabilirler mi acaba
Bu yola girdiyseniz Allah yardım edecektir içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…