Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de öyleydi. ben 8. gün erken gebelik yapıp pozitif görmüştüm ama negatif olup test günün de pozitif görenler de oluyormuş yanlış yönlendirmek istemem
Hayırlısı olsun, insan negatif görünce üzülüyor tabii ama nasip bir yerde senin için doğru zamanı bekliyor. doktorunla görüşmeden ilaçları falan bırakma sakın neler okuduk burda sonradan olan geç tutunan doktorunla görüş mutlaka
Hayırlısı olsun, insan negatif görünce üzülüyor tabii ama nasip bir yerde senin için doğru zamanı bekliyor. doktorunla görüşmeden ilaçları falan bırakma sakın neler okuduk burda sonradan olan geç tutunan doktorunla görüş mutlaka
Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gören varmı