Tüp bebek

9. Gunumde yaptim
Hayırlısı olsun, insan negatif görünce üzülüyor tabii ama nasip bir yerde senin için doğru zamanı bekliyor. doktorunla görüşmeden ilaçları falan bırakma sakın neler okuduk burda sonradan olan geç tutunan doktorunla görüş mutlaka

Hayırlısı olsun, insan negatif görünce üzülüyor tabii ama nasip bir yerde senin için doğru zamanı bekliyor. doktorunla görüşmeden ilaçları falan bırakma sakın neler okuduk burda sonradan olan geç tutunan doktorunla görüş mutlaka
Doktorum negatif dedi deger cok dusuk 0.2. O bana yumurta toplamadan sonra bile bosu bosuna ilac kullandirtti. Zaten calismayacagim bidaha kendisiyle

Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gören varmı
Belirti olması şart değil canım belirtiler genelde ilaçlardan kaynaklıda ola biliyor ayırt edilmiyor maalesef

Değistirecegim zaten. isminin onundeki profosor unvanina ve instagram sayfasina guvendim :(

Back
X