Tüp bebek

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
134
27
28
25
Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gören varmı

Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gör
8. haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı merak etme illa bir şeyler olacak diye bir şey yok. İnşallah sonucun pozitif çıkar sağlıkla kavuşursun bebeğine :KK200:

Benimde 8. günüm o kadar psikolojim bozuldu ki bir yandan test yaptirmak bir yandan datest yaptırmak istiyorum. Bir yandan da eğer negatif çıkarsa naparım bilmiyorum. paramda kalmadı tekrar tüp bebek tedavisi için inşallah sevinç gözyaşları dökerim cesaret bulup test yaptırabilirsem.

Belirti hiçbir anlam ifade etmiyor canını sıkma. İnşallah pozitifi görürsün

Canım belirtileri hiç arama,çoğu arkadaşım hiç belirti yaşamadan hamile kaldı ,benim mesala çok belirtim oldu çünkü çok fazla ilaç kullanıyordum kişiden kişiye değişen bir durum bu

Benimde 8. günüm o kadar psikolojim bozuldu ki bir yandan test yaptirmak bir yandan datest yaptırmak istiyorum. Bir yandan da eğer negatif çıkarsa naparım bilmiyorum. paramda kalmadı tekrar tüp bebek tedavisi için inşallah sevinç gözyaşları dökerim cesaret bulup test yaptırabilirsem.
stres yapma lütfen. bence stres yapmamak çok önemli doktorum bile bilimsel olarak bir kanıtı yok ama transfer sürecini stres yapmadan rahat geçiren insanlar da tutma oranı daha çok demişti. Evet beklemek zor çok emek veriyoruz tedavi süreci de zor ama düşünmemeye çalış dua et sabret. kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu taze mi

benim de öyleydi. ben 8. gün erken gebelik yapıp pozitif görmüştüm ama negatif olup test günün de pozitif görenler de oluyormuş yanlış yönlendirmek istemem
Doktorumda en erken 8. gun yaptirabilirsin demisti. 2 gunum daha kaldi. Ama gercekten Allah'a isyan etmek gibi olmasın. hic anne olmayi hakketmeyen kadınlar kolayca anne olabiliyorken bizim bu stressi yasamamiz ve sonucunda evladimizi kucagimiza alip opmemiz koklamamiz daha degerli olmali. Allah isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.

Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gören varmı
test sonucu cikti mi? insallah pozitiftir.

b
Doktorumda en erken 8. gun yaptirabilirsin demisti. 2 gunum daha kaldi. Ama gercekten Allah'a isyan etmek gibi olmasın. hic anne olmayi hakketmeyen kadınlar kolayca anne olabiliyorken bizim bu stressi yasamamiz ve sonucunda evladimizi kucagimiza alip opmemiz koklamamiz daha degerli olmali. Allah isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.
bu yoldan geçen bir çok kadın bu düşünceye zaman zaman geliyor bence. Hayırlısı biz elimizden geleni yapıp Allaha sığınıyoruz sonraki kısım nasip artık. gecikiyorsa güzelleşiyordur :KK200:

Çok tebrik ederim. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. nolur banada dua edin. bende sizin gibi pozitifi goreyim

Back
X