- 6 Mart 2025
- 34
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi diygusalhatun
-
Canım herkesin farklı oluyo burda okuyorum hiç belirtisiz hamile kalan da var ben bünyeyle alakalı kafana takma bende şuan transferden sonra 9. Gündeyim bakalım kan verdim bekliyorumKızlarrr
Bugün transfer günüyle beraber 6.gün 5.gün embriyosu konuldu hiçbir belirti yok sadece göğüslerde çok az ağrı oda zaten adetten önce oluyo hep İkinci olarak geniz akıntısı ve balgam bu durumu yaşayan var mı
Hadi hayırlısı inşallah canım senin ne belirtin oldu lütfen çıkınca yaz banadaCanım herkesin farklı oluyo burda okuyorum hiç belirtisiz hamile kalan da var ben bünyeyle alakalı kafana takma bende şuan transferden sonra 9. Gündeyim bakalım kan verdim bekliyorum
Ben dün evde test yaptım silik çıktı bu benim ikinci transferim ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında çok şükür ilkinde de bunda da kaşık ağrısı ve ellerim ve ayaklarım buz kesmişti ilk 2 ay. Bunda da aynı şeyi yaşayınca test vermek istedim ama herkes de aynı belirtiler olmaz unutma canımHadi hayırlısı inşallah canım senin ne belirtin oldu lütfen çıkınca yaz banada
Canım 138.7 çıktı çok şükür darısı sana ve emek veren tüm kadınlaraHadi hayırlısı inşallah canım senin ne belirtin oldu lütfen çıkınca yaz banada
Yaa çok sevindimCanım 138.7 çıktı çok şükür darısı sana ve emek veren tüm kadınlara
Maşallah hayırla ilerlesin canım darısı başımıza bende verdim ama değer biraz düşük hayırlısıyla yükselir inşallahCanım 138.7 çıktı çok şükür darısı sana ve emek veren tüm kadınlara
Kaç çıktı canım ama önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması canımMaşallah hayırla ilerlesin canım darısı başımıza bende verdim ama değer biraz düşük hayırlısıyla yükselir inşallah
Sağol canım çok şükürYaa çok sevindim
18.8 çıktı canım yarın bir daha yaptırıcam inşallah artar hayırlısıylaKaç çıktı canım ama önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması canım
7 yi görüp yükselen de var Allahtan umut kesilmez canım hayırlısı olsun18.8 çıktı canım yarın bir daha yaptırıcam inşallah artar hayırlısıyla
amin Amin inşallah Allah razı olsun7 yi görüp yükselen de var Allahtan umut kesilmez canım hayırlısı olsun
Aynı yollardan geçiyoruz hepimiz, şu mübarek günlerde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbimarkadaşlar öncelikle herkese merhaba ve tüp bebeğe tam altı ay önce başladım ve başladığımdan beri buralarda dolanıyorum bugün karar verdim üye oldum ve deneyim paylaşmak isterim ilk gittiğimizde rahim filmi ve eşimle benim tüm hormon testlerimiz yapıldı tedaviye başlandı ilkinde yumurta toplandı fakat olgunlaşmadığı için tedavi iptal oldu bismillah deyip tekrar başladık bu kez bambaşka tedaviyle başladık çok korkmuştum çünkü ikincisinde de öyle olsaydı başka bi sorun habercisi ve tedavisi yokmuş sanırım ikincide 18 yumurtam toplandı ve onuyla yok aldık nolur nolmaz diye üçüncü günden de embriyo dondurduk beşinci günden de üç tane vardı ayın yedisinde beşinci gün transferi oldum estrofem progeston iğnesi ve coraspin kullanıyorum şu an iğne öyle acıtıyor ki morardı şişti her gün kantaron yağıyla masaj yapıyoruz üç dört kez ona rağmen o bezelerle yaşıyorum çarşamba test günüm ben burda ne zaman okusam herkese dua ettim herkesten sır gibi saklamıştım ama artık bende burdayım birbirimizi tanımıyoruz ama dualarda buluşalım yer gök duayla döner umudumuzu yitirmeyelim inşallah güzel sonucumu da paylaşırım sizinle benim şu an bel ağrım kasık ağrım var hem korkuyorum hem heyecanlıyım birbirimize dua edelim kardeşlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?