Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir şu an belirti aramayın çok erkenMerhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi
MerhabaMerhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi
İnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumuMerhababende tüp bebekle bebeğime kavuştum. Hiç belirtim yoktu benim hatta hamileliğimin ikinci ayına kadarda belirti yaşamadım. Belirtiler herkeste farklılıklar gösterir. İlla kendinizde arayıp strese girmeyin umarım güzel sonuçlar alırsınız ☺
Normaldir şu an belirti aramayın çok erken
Olmadı bende. Hamileliğimin 7. Haftasında ufak bi kanamam olmuştu sadeceİnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumu
Kan verdiniz mi sonuc cikti miMerhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi
Ewet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktımKan verdiniz mi sonuc cikti mi
Yaa üzüldüm kimyasal olmasınaEwet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktım
Selam canım bende tüp bebek dün pozitif oldumu öğrendim geceden beri aralıklı aralıklı kahverengi lekelenmem oluyor ama böyle bi iki damlaa peöeteyle silince hafif geliyor bu normalmii ??Bu süreç o kadar kişiden kişiye değişiyor ki belirti aradığınızla kalıyorsunuz. Tam 4 ay kanamam sürdü bebek düştü düşecek dedim. Benimle kaldı çok şükür. Allah diledikten sonra her türlü oluyor. Strese girmeyip beklemek en güzeli
Benimde silince belli belirsiz lekelenme oldu açık kahve...Selam canım bende tüp bebek dün pozitif oldumu öğrendim geceden beri aralıklı aralıklı kahverengi lekelenmem oluyor ama böyle bi iki damlaa peöeteyle silince hafif geliyor bu normalmii ??