L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #1 Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi
Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi
akrephanim Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 16 Ağustos 2024 1.476 1.654 48 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #2 leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Normaldir şu an belirti aramayın çok erken
leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Normaldir şu an belirti aramayın çok erken
Betbetul Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 605 745 103 32 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #3 leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende tüp bebekle bebeğime kavuştum. Hiç belirtim yoktu benim hatta hamileliğimin ikinci ayına kadarda belirti yaşamadım. Belirtiler herkeste farklılıklar gösterir. İlla kendinizde arayıp strese girmeyin umarım güzel sonuçlar alırsınız ☺
leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende tüp bebekle bebeğime kavuştum. Hiç belirtim yoktu benim hatta hamileliğimin ikinci ayına kadarda belirti yaşamadım. Belirtiler herkeste farklılıklar gösterir. İlla kendinizde arayıp strese girmeyin umarım güzel sonuçlar alırsınız ☺
L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #4 Betbetul .!.: Merhaba bende tüp bebekle bebeğime kavuştum. Hiç belirtim yoktu benim hatta hamileliğimin ikinci ayına kadarda belirti yaşamadım. Belirtiler herkeste farklılıklar gösterir. İlla kendinizde arayıp strese girmeyin umarım güzel sonuçlar alırsınız ☺ Genişletmek için tıkla... İnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumu
Betbetul .!.: Merhaba bende tüp bebekle bebeğime kavuştum. Hiç belirtim yoktu benim hatta hamileliğimin ikinci ayına kadarda belirti yaşamadım. Belirtiler herkeste farklılıklar gösterir. İlla kendinizde arayıp strese girmeyin umarım güzel sonuçlar alırsınız ☺ Genişletmek için tıkla... İnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumu
L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #5 akrephanim .!.: Normaldir şu an belirti aramayın çok erken Genişletmek için tıkla...
L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #6 2 gün sonra kan vericem inşallah pozitifi görürüm
Betbetul Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 605 745 103 32 Perşembe 10:31 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #7 leylabade .!.: İnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumu Genişletmek için tıkla... Olmadı bende. Hamileliğimin 7. Haftasında ufak bi kanamam olmuştu sadece
leylabade .!.: İnşallah. Peki yerleşme kanaması oldumu Genişletmek için tıkla... Olmadı bende. Hamileliğimin 7. Haftasında ufak bi kanamam olmuştu sadece
L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 Perşembe 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #8 Anladım teşekkürler
B birhemsiree Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2023 204 85 18 25 Cumartesi 14:52 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #9 leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi sonuc cikti mi
leylabade .!.: Merhaba arkadaşlar transferimin 8. Günü hic belirtim yok sadece hafif bel ağrısı var. Bu konuda tecrübesi olanlar yaza bilir mi Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi sonuc cikti mi
L leylabade Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 6 0 1 28 Cumartesi 20:17 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #10 birhemsiree .!.: Kan verdiniz mi sonuc cikti mi Genişletmek için tıkla... Ewet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktım
birhemsiree .!.: Kan verdiniz mi sonuc cikti mi Genişletmek için tıkla... Ewet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktım
B birhemsiree Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2023 204 85 18 25 Cumartesi 23:07 Konu Sahibi Konu Sahibi leylabade #11 leylabade .!.: Ewet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktım Genişletmek için tıkla... Yaa üzüldüm kimyasal olmasına Rabbim hepimize evlat isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin tez vakitte
leylabade .!.: Ewet malesef 7.42 çıktı. Bugün birdaha verdim 4 5 negatif ilaçları bıraktım Genişletmek için tıkla... Yaa üzüldüm kimyasal olmasına Rabbim hepimize evlat isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin tez vakitte