Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi halime252
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
Kişiye göre değişirMerhabalar bugün transfer oldum idrarda erken test ne zaman belli olur sizce
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
Kan için 6 Ocak dediler ama acaba idrarda ne zaman çıkarkiKişiye göre değişir
- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
Yani buna kimse cevap veremez. Kimisinin 4., 5. Günde çıkıyor, kimisinin kan testi günü bile negatif çıkıyor. Çok merak ediyorsanız 3-4 ocakta yapın. Ama negatif çıkarsa moraliniz bozulmasın bazen idrara yansımıyor. Yani bu kişiden kişiye göre değişen bir şey.Kan için 6 Ocak dediler ama acaba idrarda ne zaman çıkarki
- 16 Kasım 2023
- 819
- 442
- 23
Ben de bugün transfer oldum bana test günü 7 ocak dedilerKan için 6 Ocak dediler ama acaba idrarda ne zaman çıkarki
Erken gebelik testinde 4. Günden itbaren görenler var forumda okuduğum kadarıyla ben daha önce 6. Gün akşam görebilmiştim aynı gün sabah bile çıkmamıştı bence en erken 7. Gün yapmak lazımMerhabalar bugün transfer oldum idrarda erken test ne zaman belli olur sizce
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
Bana 6 Ocak dediler sizin kaçıncı gün embriyosu taze transfer mi bi deBen de bugün transfer oldum bana test günü 7 ocak dediler
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
İşte bana 6 Ocak dedilerBenm 7. Gün negatifti 8. Gün çok silikti kan verdim 20 geldi 9 dan önce yapmayın bence
5. Gün embriyosu taze transfer 2 tane transfer ettilerBana 6 Ocak dediler sizin kaçıncı gün embriyosu taze transfer mi bi de
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
Benimde 5 gün embrysu ama benimki dondrlmştu 2 tane vardı birisi çözülürken bzlmş5. Gün embriyosu taze transfer 2 tane transfer ettiler
- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
halime252 canım sen bence bunları sorgulama şu an. Yani bunları sorgulamak sana stres olarak geri dönecek. Şimdi sana desem ki benim 4. Günde çıktı, seninki çıkmazsa neden çıkmadı diyeceksin. Yani bunu kurcalamanın sana bir yararı yok. Test günün ne zamansa o zaman kan verir görürsün. Yok illa yapmak istiyorum dersen test gününden bir iki gün önce yap, negatif çıkarsa da üzülme. Çünkü pozitif sonuç idrara geç yansıyor olabilir. Burda kimse sana şu gün yap, bu gün yaparsan görürsün diyemez. Nasıl bir cevap istiyorsun?
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
Sadece soruyorum bilgisi olan var mı diehalime252 canım sen bence bunları sorgulama şu an. Yani bunları sorgulamak sana stres olarak geri dönecek. Şimdi sana desem ki benim 4. Günde çıktı, seninki çıkmazsa neden çıkmadı diyeceksin. Yani bunu kurcalamanın sana bir yararı yok. Test günün ne zamansa o zaman kan verir görürsün. Yok illa yapmak istiyorum dersen test gününden bir iki gün önce yap, negatif çıkarsa da üzülme. Çünkü pozitif sonuç idrara geç yansıyor olabilir. Burda kimse sana şu gün yap, bu gün yaparsan görürsün diyemez. Nasıl bir cevap istiyorsun?
- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
Anlıyorum ama bu konu bir bilgi konusu değil. Çünkü bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Kan testinde pozitif çıksa bile idrarda hala negatif gören insanlar var. Yani kimse sana şu gün yap çıkar diyemez maalesef.Sadece soruyorum bilgisi olan var mı die
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
Hayatım ben kesin bişey istemedim yapanlar ne zaman yaptı dedim fikir amaçlıAnlıyorum ama bu konu bir bilgi konusu değil. Çünkü bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Kan testinde pozitif çıksa bile idrarda hala negatif gören insanlar var. Yani kimse sana şu gün yap çıkar diyemez maalesef.
- 16 Ağustos 2024
- 1.043
- 1.011
- 48
- 33
E o zaman öyle deseneHayatım ben kesin bişey istemedim yapanlar ne zaman yaptı dedim fikir amaçlı
bu yazdığın bambaşka bir kapıya çıkıyor yaniMerhabalar bugün transfer oldum idrarda erken test ne zaman belli olur sizce
Başka dondurulmuş kaldı mı geride?Benimde 5 gün embrysu ama benimki dondrlmştu 2 tane vardı birisi çözülürken bzlmş
- 25 Kasım 2024
- 116
- 23
- 13
- 30
E o zaman öyle desene
bu yazdığın bambaşka bir kapıya çıkıyor tamam
YokBaşka dondurulmuş kaldı mı geride?